Jinks Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Lampe wymiatacz w eurolidze, gorti może i rols ale myślę że w top 15 centrów nba się łapie i nagle się okazuje że to nic nie znaczy, serio dziwna sprawa Daleki jestem od wybielania kogokolwiek z tej zbieraniny, ale podkoszowi mają trudniejsze zadanie gdy siedmiu obwodowych rzuca łącznie 30 punktów i przez 3 kwarty nie są w stanie trafić ŻADNEJ trójki. Rozgrywający klepie odwrócony dupą w stronę kosza, rzucający boją się rzucać, wszyscy stoją w miejscu jakby zapuścili korzenie. A najlepsze nadchodzi gdy naszym "rozgrywającym" cudem uda się minąć linię obrony przeciwnika i zamiast rzucać floatera nie mając nikogo przed sobą (pod koszem jest dwóch +/- 7-footerów, więc nawet w przypadku pudła mozna jeszcze coś z tym zrobić), kierują piłkę na oślep w gąszcz rąk pod koszem lub zwyczajnie oddają ją na obwód (czyt. wyrzucają ją na aut). Gortiego i Lampe, ich plusy i minusy, doskonale znamy. Moim zdaniem są słabo obudowani obowdowymi, którzy ani nie mijają, ani nie rzucają, co wysokim trochę komplikuje życie. Edytowane 5 Września 2013 przez Jinks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Gortat ofensywnie nie jest top15 w nba a tu ewidentnie brakuje kogoś kto zapunktuje. Poza tym co za problem bronić wysokich jak przez pierwsze 3 kwarty rzuciliśmy chyba ze 2 trójki na naście próbodpowiednio Gortat powinien być tym od defu Lampe od ataku, plus zgoda że z całej zgraji oni w sumie najmniej dali ciała ... teoretycznie jesli pominie się występ ich visa vis na odpowiednich pozycjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 odpowiednio Gortat powinien być tym od defu Lampe od ataku, plus zgoda że z całej zgraji oni w sumie najmniej dali ciała ... teoretycznie jesli pominie się występ ich visa vis na odpowiednich pozycjach Dlatego właśnie gortat powinien się nie odzywać w mediach bo te jego teksty o zdominowaniu każdego przeciwnika w obliczu wczorajszego meczu to są po prostu komiczne. Swoją drogą widać że gruzionom się po prostu bardziej chciało. Nie mają większego potencjału niż my a rozjechali nas jak rasowy walec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Nie wiem co tam dokładnie ten Gortat powiedział, ale ostatnio widziałem jakiś wywiad na temat tego, że jego "dni są policzone" i tam coś mówił, że nie ważne co zrobią Suns będzie chciał zdominować każdego rywala i w sumie co ma powiedzieć? Wiem, że jestem przeciętny i dam z siebie wszystko? Jednak do tego dochodzą fakty, że jest jakimś tam liderem drużyny (przynajmniej medialnym ) no i jednak bądź co bądź gra w tym NBA czyli coś tam się zna skoro gra z najlepszymi. Wydaję mi się, że sportowiec na takim poziomie powinien mieć taką mentalność, że na boisko wchodzi po to żeby wygrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Wie ktoś może jakie są zasady dot. tie-breakerów w Eurobaskecie? Np. jeśli 2 drużyny będą miały taki sam bilans zwycięstw/porażek, to liczy się w dalszej kolejności bilans małych pkt czy może mecz bezpośredni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Narazie rewelka tylko Lampe daje ciała równo, Koszarek wymiata a bałem się że to satoranski będzie tym który będzie dzielił itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 te jakieś niby faule "niesportowe" to kompletna komedia, nie poogląda człowiek trochę europejskiego basketu to myśli że w nba sędziowanie sprzyja pizdowatej gierce, plus 2q Lampe daje radę ale reszta niespecjalnie, Gortat mnie wkurza tą swoją biernością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Lampe chciał robić za Kobego i rzucać fadeawaya za 2 co akcję i nagle z potencjalnego blowoutu mamy tylko +4. Hammer słabo w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 rzuty Lampego to pikuś. Gość jest jakiś nieobecny w pozostałych elementach czyli: 1) w kryciu indywidualnym wiecznie spóźniony ..... a to nabranie się na rzut i czeeeekanie aż piłka poleci podczas gdy Czech oddał piłkę koledze który trafił niepilnowany epickie; 2) agresywność Mister Barcelona na zbiórce defensywnej też o do pozazdroszczenia a ostatnia akcja Veselego to ładna laurka bo będą to pokazywali w skrótach wszystkie portale i telekspresy świata 3) podczas time out też na zbliżeniu pokazano że ma wyjebane i trenera nawet nie udaje że słucha tylko TĘPO patrzy na bok.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Lampe chyba dalej jednak jak mu nie idzie to nie wydoroślał i zachowuje się jak obrażone małe dziecko, niech jeszcze potupie ;] a Czesi nie mieli być najsłabsi aby w tej grupie? ile wsadów już dzisiaj zrobili to głowa mała, wchodzą jak w masełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Wchodzą jak w masełko bo u nas nikt nie zastawia. Igner ciągnie drużynę za uszy. Lampe naoglądał się Ryana Andersona i chce robić za stretch four. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Igner GTG bo inaczej dupa zbita... słabi jesteśmy bo ledwo ledwo a Czesi mają 0/8 za 3 - - - Updated - - - no i mamy emocje....... - - - Updated - - - Vesely nie trafi tych FTs - - - Updated - - - a nie mówiłem!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 teraz tylko ebz strat i trafiac wolne!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Niezaleznie od wyniku - na grę Polski nie da się patrzeć. Dramat przeplatany ofensywnymi streakammi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 moze i dramat ale Słowenia i Chorwacja nie graja lepiej wszyscy na tym samym niezbyt wysokim poziomie w tej grupie oprocz Hiszpanii oby dzis wygrac .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 faulować Veselego...... normalnie każdy trener by powiedział czysto wybronic ale...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 i huj........................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 no i KUPON poszedłłłłłłłłłłłłłłłłł - - - Updated - - - przewidziałem aby faulować a tak w ostatniej sekundzie pomyślałem, ze trafią tę jedyną trójeczkę edit: ten wpis o faulowaniu był oczywiście przed akcją końcową Czachów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 frajerstwo i żenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 no to mamy po euro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi