Allen35 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 86 - 59 PHX - Clippers . Co ja pacze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Advaldo Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 18-64 już poza zasięgiem kiedy to Phoniex spuchnie. Nie wiem co o nich myśleć czy oni an poważnie chcą do Po awansować. Eric to pewnie miał podwójna satysfakcje z wygrania tego meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 zwłaszcza, że na punktował na CP3, że głowa mała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 zwłaszcza, że na punktował na CP3, że głowa mała... i c*** jak cp3 wdupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozioma Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ciekawy stat Channinga Frye dziś w nocy przeciwko Bucks, jak podaje nba.com w 33 min gry miał +/- +44, wychodzi z tego, że podczas 15 minut jego nieobecności na parkiecie Milwaukee było +28. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 3 porażki z rzędu, może jest jeszcze jakaś nadzieja. Niestety, to bardziej Knicks, Pistons i Grizzlies wygrali te mecze, niż Suns przegrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ciężka sprawa, Chytry, bo Lakers, Kings i Jazz trudno będzie przebić, a zostaje jeszcze cała wschodnia zgraja. Dla late lottery chyba nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Wiem, ale to i tak zupełnie inna rozmowa, kiedy ma się 14 bilans od końca, a np. 9 od końca. W PO mimo wszystko średnio wierzę, a do szczęścia wystarczy mi pick w top 7. No i jak tak patrzyłem na najlepsze tanki poprzednich sezonów, to nikt się nie wstydzi zamykać sezonu runem w stylu 3-20, albo 1-12, więc może jeszcze nie wszystko stracone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Mają 4 picki - swój, Soty, Waszyngtonu, Pacers a za rok ten LAL. Do tego mają Okafora. Naprawdę nic nie da się wyciągnąć żeby wzmocnić zespół za taki pakiet? Po co było to wygrywanie na początku, jak teraz i tak będą w dupie, bo ani picki w top10 ani PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Wiem, ale to i tak zupełnie inna rozmowa, kiedy ma się 14 bilans od końca, a np. 9 od końca. W PO mimo wszystko średnio wierzę, a do szczęścia wystarczy mi pick w top 7. No i jak tak patrzyłem na najlepsze tanki poprzednich sezonów, to nikt się nie wstydzi zamykać sezonu runem w stylu 3-20, albo 1-12, więc może jeszcze nie wszystko stracone. no, tylko tych kończących sezon takim runem będzie więcej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 3 porażki z rzędu, może jest jeszcze jakaś nadzieja. Niestety, to bardziej Knicks, Pistons i Grizzlies wygrali te mecze, niż Suns przegrali. Chytruz, Suns byli tak dobrzy przez bledsoe? Bo ta jego absencja koreluje z L-streakiem Sam nie oglądam phoenix, tzn. obejrzałem w listopadzie porażkę z jazz(!) gdzie ich najlepszym zawodnikiem był czajnik, a potem starcie z lakers, w którym miles plumlee przeżuł gasola i teraz pewnie dostaje od niego co miesiąc jakąś dolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 no, tylko tych kończących sezon takim runem będzie więcej ;] Dlatego naiwnie liczę, że te trzy porażki są początkiem końca kampanii "Suns w PO 2014". Jeszcze nie jest za późno, żeby się włączyć w walkę o 7 pick, za miesiąc już by było pograne przy utrzymaniu takiego procentu wygranych. Chytruz, Suns byli tak dobrzy przez bledsoe? Bo ta jego absencja koreluje z L-streakiem Sam nie oglądam phoenix, tzn. obejrzałem w listopadzie porażkę z jazz(!) gdzie ich najlepszym zawodnikiem był czajnik, a potem starcie z lakers, w którym miles plumlee przeżuł gasola i teraz pewnie dostaje od niego co miesiąc jakąś dolę. Nie, to są wszystko porażki na wyjeździe, po zaciętych meczach kolejno 5, 2 i 2 punktami. Pewnie w następnych 10 meczach zrobią 8-2 i będzie dupa zbita, ale ja się jeszcze oszukuję dopóki można. Tzn. bez Bledsoe oczywiście są gorsi, ale to głównie Dragic jest winny takiemu stanowi rzeczy, typ wyrósł na mega kozaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Oj będzie ciężko o top7...Bucks, Magic, Jazz, LAL, Boston, Kings i przynajmniej jedna z ekip z czwórki Bulls/ Bobcats/ Cavs/ Pistons powinny być przed Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Dlatego trzeba zrobić 9-10 bilans od końca i liczyć na farta. Przy 14 od końca nie ma co liczyć na farta, bo jest chyba 98.5% szans na ostatni pick lottery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 z 10 bilansem masz 4% szans na top3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 z 10 bilansem masz 4% szans na top3 Ale jak jakas 11 trafi loterie, to idziesz o jeden do przodu, o to mu chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 chyba do tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 z 10 bilansem masz 4% szans na top3 Nie takich rzeczy dokonywałem w świecie wyobraźni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PangLoss Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Boston, 76ers, Orlando i Philly na wschodzie nie dogonimy, Utah i NOH na zachodzie pewnie też nie, z LAL gramy 2 spotkania jeszcze i mogą być decydujące, niestety pewnie ich też nie prześcigniemy, reszta jest jak najbardziej w zasięgu. Patrząc na terminarz ten zespół spokojnie może zrobić bilans 11-34, to powinno dać nam przy odrobinie szczęścia nawet 8 rezultat, gdyż na wschodzie 10 i 11 drużyna w tabeli bardzo długo będzie w grze o PO więc nie powinno być takiego tankowania. Oczywiście pozbycie się Channinga i granie więcej Lenem i Goodwinem bardzo by pomogło. Dragic jak będzie tak eksploatowany jak ostatnio obawiam się, że też może złapać zadyszkę. W Suns póki co bardzo wielu graczy gra na najwyższym poziomie w karierze (Green, Morrisowie, Plumlee, Tucker) i seria kilku porażek może ich sprowadzić na ziemię co być może w przypadku boskiego Geralda wczoraj się zaczęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Wiesz Chytruz jest szansa że wylosujesz TOP 3 mając taki bilans ( chyba Orlando dzierży palmę zwycięstwa bo wygrało loterię mając bilans 41-41) ale chyba nigdy nie było przypadku aby w TOP 3 były 2 ekipy poza TOP 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi