Jinks Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Sam zacząłem oglądać Philę w miarę regularnie. Jakby na to nie patrzeć, Sixers tworzą historię na naszych oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 ? Ale zdajecie sobie sprawę, że Bucks mają gorszy bilans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Ale Bucks wystarczy że wygra 2 mecze do końca i przeskoczy 76ers ( bo to że Phila do końca przegra wszystko to można być pewnym w 99.9%) a że ma mecz u siebie z Lakers to praktycznie kozły muszą mocno uważać aby przez przypadek nie wygrać u siebie z Cavsami chociażby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 jeśli obecna Nba to nie jest jakaś paranoja i kompromitacja to ja serio niewiem co nią jest, niektóre mecze wyglądają jak w naszej kopanej za zmainy ustrojowej, serio żal mi tych którzy teraz dorastają i są sympatykami kosza bo sprzedaje się im produkt podrzędnej jakości, jak oglądając coś takiego wyrosnąć na porządnego obywatela wyborcę platformy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi