elwariato Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Nie brzmi to jak zajebiste rim protection Pomijając fakt, że Bynum pewnie odejdzie, bo teraz nie ma sesnu go trzymać. MCW nie rozegrał jeszcze ani jednego meczu więc Twoje przewidywania odnośnie jego osoby możemy na razie wsadzić między bajki /QUOTE]w ogóle na jakiej oni zasadzie wybierają tych kolesi w drafcie to kolega zapewne niema pojęcia przynajmniej tak wnioskuję po tym poście, a co do Noela to niema powodu aby nie wierzyć że rehabilitacja przebiega pomyślnie i nie wróci już w grudniu. Plus własnie jest sens trzymac Bynuma bo on z Noelem się bardzo dobrze uzupełniają, przynajmniej na papierze. @Findek koleś spokojnie może mieć wagę w okolicach 240 i być efektywnym na swojej pozycji nie bez kozery porównują go do Cambiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sixer Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Faktycznie ciężko oprzeć się wrażeniu, że Sixers robią cały czas to samo, tylko w coraz głupszy sposób i nie uczą się na błędach. Brandowi przynajmniej sypnęli tym maxem gdy był FA. Za Bynuma wywalili dużo assetów - Iggy'ego w prime i młodych z połowy 1 rundy draftu. Krytykowałem tę wymianę od samego początku. Bynum jakimś cudem rozegrał jeden sezon bez kontuzji i nagle wszyscy zapomnieli, że wcześniej całe życie był połamany. Nie rozumiałem kompletnie ludzi uważających, że ten ruch robi z Sixers jakiś powerhouse. Rozwalenie się Andrew było kwestią czasu. Jak się okazało, bardzo krótkiego. Iggy jednak już lepszy by nie był, Vucevic i Harkless są fajni, ale raczej nie wyrosną na żadne gwiazdy. Jrue już jest All-Starem, ma dopiero 23 lata i wciąż się rozwija. Potrafi już bardzo wiele i jedyną rażącą wadą jest to, że za cholerę nie umie wymuszać fauli. Koniec zeszłego sezonu miał słaby, bo był zajechany przez Collinsa. Żeby skoczył mu TS% musi tylko przestać grać pod trenerem z ofensywnym "systemem" polegającym na zasypywaniu rywali jumperami z 6 metrów, bo wjeżdżanie na kosz może skończyć się stratą. Jrue Holiday jest za wysoką ceną za kogoś, przy kim jest tyle tak wielkich znaków zapytania, co przy Noelu - nawet w pakiecie z tym pickiem. Cały czas ruchy nastawione na pozyskanie połamanych wysokich. Największy problem polega na tym, że coraz bardziej straszliwie za nich przepłacają, rozwalając wszystko o jakiejkolwiek wartości co mieli do tej pory. Noel jest wielką niewiadomą. Pick, jakby nie patrzeć, również. Nawet jeśli losowanie potoczy się korzystnie, trzeba jeszcze nie zmarnować wyboru na następnego Evana Turnera. Agresywny ruch nie jest zawsze prawidłowym ruchem. Jasne, że Jrue przeszkadzałby w tankowaniu, ale czy to jest wystarczający argument? Zeszły sezon pokazał, że Jrue+Thad+banda różnorakich pajaców to za mało na PO nawet na Wschodzie. Niby skończyli tylko o 4 zwycięstwa od 8 seeda, ale to jest mylące. Playoff race był zakończony gdzieś w okolicach ASW, a Sixers swoim typowym winning streakiem w kwietniu zaprzepaścili szanse na niezły pick. Handlować Turnerem? Jestem za. Szkoda tylko, że nikt nic za niego nie da. Właściwie teraz to w sumie może lepiej go zatrzymać, niech dzielnie wspomaga tank movement. Dać mu gałę w łapy, niech rzuca po 20 punktów na 25 FGA co noc a za rok puścić go w pizdu. A jeśli jakimś cudem ten jego mityczny potencjał jednak da o sobie znać, to pewnie wywalą go w s'n't razem z młodymi i pickami za [wstaw nazwisko dowolnego wysokiego z historią problemów z kolanami]. Niby nowy GM, niby nowa wizja drużyny, a cały czas to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Sixer, nie sposob sie z Toba nie zgodzic, ale tez nie sposob nie polemizowac. Sixers unikali tankowania, odkad oddali Iversona, co skazalo ich na 5 czy 6 sezonów w ligowej sredniźnie. Czekalem na tanking odkad odszedl AI, a my co chwile zapychalismy sie kolejnymi mniej lub bardziej korzystmymi kontraktami, budowlismy mozolnie wokół Iguodali, wokol ktorego nie dalo sie nic zbudowac. Strata Holidaya boli szczegolnie dlatego, ze nie wiemy jak zagralby w systemie nie opartym na midrange shots i że ma tak korzysty do swojego skillsetu i potencjału kontrakt. Nie zgodze sie tez, ze jest jeźdźcem bez glowy, raczej zarzucilbym mu czasem zbyt duza pasywnosc i zachowawczosc w grze, stad tez mala liczba wymuszonych FT mimo duzego potencjalu w tym elemencie. Bardzo duzo oddalismy - to fakt, ale widac tez, ze po lockoucie zespoly nie sa zbyt chetne do oddawania wysokich pickow za zawodnikow. Szczerze mowiac nie przychodzi mi w tej chwili do glowy deal, w ktoym zespol pozbywa sie 2 wysokich pickow pod rząd za jednego zawodnika. Gdyby Hinkie byl w stanie wcisnac za Noela Turnera to na pewno by to zrobil. Ja patrze na to tak, ze Pelicans z Davisem, Holidayem i moze Gordonem moga byc bardzo fun2watch i maja papiery na granie. Lubie Jrue i nie chcialbym, zeby marnowal kariere przez kolejne 3 sezony na tankowaniu w Philly. Noel moze byc bustem, ma na to troche wieksze papiery niz inni, bo zerwal ACL, ale z drugiej stony to nie 28 letni C z 150kg wagi. Za kilka sezonow bedzie mozna ocenic, czy bedzie mega frajerski dla nas deal, czy krok w kierunku potrzebnych zmian. Duze ryzyko - owszem, ale wole takie busty jak Bynum, niz offsesony gdzie wzmacniamy sie Moultrie, Kwame i Nickim Youngiem, albo wrecz nic nie robimy. Ja w Noelu widze troche taka bardziej atletyczna wersje Larryego Sandersa, ktory z poczatku niewiele pokazywal i grywal, a dzisiaj jest jednym z lepiej broniacyc w team D wysokich w lidze. Nie potrzebuje do tego niewiadomo jakiej masy, a instynktu i dobrego blokowania rzutow. Noel bedzie mial malo rywali, ktory beda go przepychac i robc z d jesien sredniowiecza, bo w lidze takich j est malo. Natomiast roznica, jak robi shtoblocker przy tym jak latwo wjeżdża sie dzisiaj pod kosz jest diametralna. Pokazuja to przyklady Chandlera, Dwighta, czy Sandersa, ktorzy tylko tym aspektem, tobiac 2-3 bloki na mecz zmieniaja mentalnosc zespolu ataujacego. Noel jest na tyle mlody, ze z samym wiekiem bedzie jeszcze męznial i nabieral masy, do tego silka i za pare lat powinien byc w stanie bronic i tych wiekszych. Zagralismy w tym drafcie all-in. nie stawialismy na gotowe produkty. Wydraftowalismy potential i zobaczymy czy trafilimsy, czy nie. MCW moze byc drugim Rondo, prime livingstonem do ktorego nigdy nie dotarl, czy Ricky Rubio, albo wiekszym brevinem Knightem. Poki co widac, ze zespol budujemy od tylu, czyli od D co mi sie podoba, bo MCW i Noel to juz niezly zadatek w tym aspekcie. Wreszcie toche minut powinien dostac Moultrie, ktory moze byc dobrym rolesem/solidnym starterem ze swoim skillsetem. Jeszcze raz: nie cieszy mnie oddanie Jrue, ale cieszy mnie pojscie w kierunku, w ktorym powinnismy pojsc dobe kilka lat temu. Nie wyobrazam sobie tez, zeby Turner gral dalej taka kiche jaka gral, nikt nie powinien mu zabierac miejsca wiec jest szansa na wypromowanie go i wypchniece do small marketu za jakies picki. bo jego gry z mcw sobie nie wyobrazam przy zdolnosciahc rzutowych tej dwójki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Wlasnie doczytalem, ze Hinkie proboal popchnac Turnera za late 1st round pick i nikt sie nie skusil ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pln2003rok Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Jak to napisał jakis koleś na stronie: Sixers zrobili coś czego od lat nie mogli zrobić, ruszyli w jakimś kierunku. Nie idą półśrodkami ale obrali kierunek "przebudowa" i w nim idą. I to jest warte wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) /QUOTE]w ogóle na jakiej oni zasadzie wybierają tych kolesi w drafcie to kolega zapewne niema pojęcia przynajmniej tak wnioskuję po tym poście, a co do Noela to niema powodu aby nie wierzyć że rehabilitacja przebiega pomyślnie i nie wróci już w grudniu. Plus własnie jest sens trzymac Bynuma bo on z Noelem się bardzo dobrze uzupełniają, przynajmniej na papierze. Będziesz tak miły i rozwiniesz myśl z pierwszego zdania? Bo czuję, że omija mnie jakaś życiowa mądrość Bynum może i pasuje do Noela, ale pozostawienie Andrzeja może utrudnić tankowanie po Wigginsa i ogólnie średnio pasuje do rebuildingu. Chyba, że 76ers wyślą go na kręgle, tylko po co wtedy dawać mu tyle pieniędzy. Ja naprawdę nie skreślam tego Noela, niech w grudniu będzie już okazem zdrowia i Sixers będą zadowoleni. Jedyna wątpliwość polega na tym, że łączenie go z Bynumem to opieranie przebudowy na dwóch kotach w workach. Btw, Pelikany zainteresowanie Iguodalą. Jrue/Gordon/Iggy/Davis/Lopez + Vasquez i Anderson z ławki nie brzmią jak bardzo wysoki pick w następnym drafcie. Edytowane 30 Czerwca 2013 przez Jinks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sixer Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 @Julius Zgadzam się, że przebudowa jest właściwym kierunkiem. Nie zgadzam się z egzekucją tego - pozbywaniem się jednego z dwóch zawodników w tym składzie, których warto było wciąż mieć, gdy ta drużyna wreszcie będzie dobra (tym drugim jest Thad, jeśli to niejasne). Szczególnie, jeśli ma 23 lata, stosunkowo niski kontrakt i po kolei pod sufitem. Mogliśmy przebudowywać się i z Jrue, bo gdyby nie winning streak w końcówce marca i kwietniu skończylibyśmy gdzieś na 12 miejscu na Wschodzie w zeszłym sezonie i pick byłby wyższy. Rok temu mieliśmy mnóstwo assetów i w związku z tym niezłe perspektywy: prime Iguodala w ostatnim roku kontraktu, młodzi oraz - a może przede wszystkim - ogromny, spadający kontrakt Branda. W zeszłe lato może nawet ktoś dałby coś sensownego za Turnera, bo teraz już na pewno nie. Trzeba to było tylko mądrze rozegrać. A tymczasem Iggy i młodzi wywaleni za J-Richa, Brand amnestiowany a cap space z tego tytułu przeznaczone na Nicka Younga, Kwame i nowy kontrakt Hawesa. Teraz widzę coś podobnego - panika. Co jeśli Noel będzie niezły i już w 14-15 poprawimy się znów do poziomu ~35 zwycięstw? Wywalamy go za rookies i picki bo jesteśmy dalej za słabi na contendowanie i trzeba tankować? Co do Turnera - jeśli nie wyobrażasz sobie go dalej grającego kichę, to szczerze nie wiem na co liczysz. Zeszły sezon definitywnie potwierdził, że jest po prostu słaby. Rzutu nie ma, kończyć pod koszem nie umie, nie wymusza fauli, w obronie przyzwoity przeciw SGs, fatalny przeciw SFs, a jego mityczny ball handling kończy się tak, że 80% kontr prowadzonych przez niego kończy się cegłą, stratą albo blokiem. Jedyne, w czym się wyróżnia to zbiórka. Jak już sam zauważyłeś, jego wartość rynkowa oscyluje wokół zera. Mówiłem serio o zostawieniu Evana, żeby się lepiej tankowało. Szczególnie, jeśli będzie zestawiony na obwodzie z MCW. Thad trójki też nie ma (choć podobno ma nad tym pracować w lato) do tego Hawes rzucający swoje cegły z 6 metrów i (oby) od stycznia Noel. Jeśli Turner będzie pierwszym ball handlerem, to myślę, że naprawdę jest potencjał na najgorszą ofensywę w historii. :] Też mam nadzieję na więcej czasu dla Moultrie. Materiału na startera raczej nie widzę, ale może być jednym z lepszych rezerwowych wysokich w lidze. Niezły finisher, ma rzut z półdystansu i zbiórkę, atletyczny więc na pewno będzie przydatny. Powinien być pierwszym wysokim z ławki i grać ~25 minut. Naprawdę podziwiam Twój optymizm nt Noela i ogólnie przyszłości Sixers. Mi ciężko rysować przyszłość w jasnych barwach po ostatnich kilku latach i takich wymianach jak ta sierpniowa czy ta sprzed kilku dni. Trade Holiday-Noel+pick wprawdzie może jeszcze wypalić, ale nawet jeśli, to będzie to więcej szczęścia niż rozumu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Ja slyszalem ze przyszloroczny draft ma byc najlepszy od czasow LeBrona. 2 wysokie picki to fajna sprawa. Tyle, ze jesi Pelikany wezma Iggiego, to Hornets beda spokojnie w PO i zostaje ich oficjalnym dickriderem. Z tym co mowisz o naszych ruchach to prawda, ale z perspektywy czasu, po tym jak wyszlo wyglada to wszystko dla nas fatalnie, beznadziejnie, w momencie trejdow nie wygladalo to tak zle... Co do Turnera to po prostu licze, ze bedzie krecil fajne cyferki, ze dostanie na parkiecie adekwatna role. Jako SF jest fatalny i od poczatku byl, jako PG z normalnym coachem moglby cos ciekawego pokazac. Doug nie mial do niego zaufania, nie lubili sie i nie mial swobody w grze. tak, czy tak, to ostatni sezon w barwach sixers, fajnie byloby miec z niego pożytek. np taki ze przed deadline zlapiemy za niego jeszcze jakiegos picka ok 15-20 nr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sixer Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Już mówiłem, że wg mnie wymiana z Bynumem była fatalna. W zeszłorocznym temacie o Sixers od razu twierdziłem, że na Bynumie gówno zbudujemy, bo jest inwalidą. Amnestia spadających 18 milionów też była idiotyczna, bo wiele drużyn chce albo czyścić salary na FA albo unikać podatku. Jak dawali kontrakt Kwame z player option na 13-14 również wszyscy pukali się w głowę. Hawes to też błąd, ale też chociaż tylko 2 lata. To że Turner i Collins nie lubili się jest jasne, ale nie jest winą Douga, że Evan nie umie rzucać, że wiele jego wjazdów na kosz kończy się czapą, że wówczas zamiast wracać do obrony szczeka do sędziów i że ma słabe basketball IQ. Jako zawodnik bez rzutu był bezużyteczny bez piłki, a piłkę przez większość czasu miał Jrue i była to jak najbardziej prawidłowa decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Wlasnie doczytalem, ze Hinkie proboal popchnac Turnera za late 1st round pick i nikt sie nie skusil ;] nawet spurs? - - - Updated - - - a co do Noela to niema powodu aby nie wierzyć że rehabilitacja przebiega pomyślnie i nie wróci już w grudniu. Plus własnie jest sens trzymac Bynuma bo on z Noelem się bardzo dobrze uzupełniają, przynajmniej na papierze. @Findek koleś spokojnie może mieć wagę w okolicach 240 i być efektywnym na swojej pozycji nie bez kozery porównują go do Cambiego na razie nie ma podstaw twierdzić, że rehabilitacja przebiega pomyślnie w kontekście zamiany sezonu z NCAA 35 spotkań na około 100 meczowe maratony pod logiem NBA. a jak chcesz El dodać trochę pewności w rotacji do Noela dokoptywując Bynuma to juz nie mam pytań..... trejd z Holidayem traktuję jako najgorszy top 10 ostatnich lat gdzie ciut wyżej stoją tylko akcje z Iggim tego samego autorstwa. Masz także niepisana regułę nieoddawania w takim teamie jak 76ers lidera za takie pitu pitu. Szczerze życzę 76ers picku nr 17 w nadchodzącym drafcie jak Pelikany się wzmocnią SF i C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 nawet spurs? - - - Updated - - - na razie nie ma podstaw twierdzić, że rehabilitacja przebiega pomyślnie w kontekście zamiany sezonu z NCAA 35 spotkań na około 100 meczowe maratony pod logiem NBA. a jak chcesz El dodać trochę pewności w rotacji do Noela dokoptywując Bynuma to juz nie mam pytań..... trejd z Holidayem traktuję jako najgorszy top 10 ostatnich lat gdzie ciut wyżej stoją tylko akcje z Iggim tego samego autorstwa. Masz także niepisana regułę nieoddawania w takim teamie jak 76ers lidera za takie pitu pitu. Szczerze życzę 76ers picku nr 17 w nadchodzącym drafcie jak Pelikany się wzmocnią SF i C Kij wie, gdzie Hinkie uderzał. W kazdym razie chcial gdzies za late 1st roundera go popchnąć i nie wyszło. Ja uwazam, ze to bardzo dobrze. Niższej wartosci niz podczas tego draftu miec juz nie będzie. Wrecz przeciwnie, im blizej deadline, tym wiecej bedzie wart. Chocby jako spadajacy kontrakt i lepiej popchnąć go wtedy za jakiegos picka, mocnego draftu. Pelicans poza podchodami pod Iguodale robia tez run pod Tyreke Evansa. (1 rok ok 11 baniek ) Nie ogarniam tematu, bo Holiday/Gordon to swietny backcourt, poza tym Tyreke ni w **** mi tam nie pasuje, szczegolnie, ze jest jeszcze Vasqueez. Chyba, ze chca dealowac Ericiem gdzies dalej. 4 me prawdopodobne jest, ze przepłacą Iggiego, jesli zaproponuja mu to co Evansowi to nie chce mi sie wierzyc, zeby ktos sie wychylił z takim hajsem za Andre. Tyle ze kolejnka jest spora, duze mozliwosci maja Nuggs, czai sie tez Cuban, anyway trzeba bedzie poczekac co zrobi Howard, bo to nam nakresli prawdopodobnie co bedzie dalej działo się w teamach, ktore maja kaske tego lata. Co do Sixers jeszcze - mamy tego lata sporo pieniedzy do wydania, a to daje Hinkiemu spore pole manewru -niekoniecznie wzmocnienia zespolu Mowi sie, ze jesli Rockets spuszczą Asika/Lina to ich kierunkiem beda 76ers Hinkie maczal palce w podpisaniu obu chlopakow, a szczególnie Asik mu fajnie wypalił. Dla mnie to dosc watpliwe, bo choc grajek z niego fajny, to ni w **** nie po drodze nam z nim - raz, ze to spore wzmocnienie, a 2 ze ma po tym sezonie jeszcze te swoje 15 balonow do zarobienia, a Philly bedzie chciala miec duzo pieniazkow do wydania w tym czasie. Inna sprawa, ze mozemy wziac Asika jako trade asset, bo na wysokiego klocka z dobra D zawsze beda chetni. Ja chcialbym, zebysmy to sallary wykorzystali wlasnie na sciąganie młodzierzy z zespolow, ktore musza zrzucic cos pod FA, łykniecia jakiegos spadajacego kontraktu i dalekiego picku z 1rd itd. Szkoda, ze Rockets nie maja juz Lamba, bo kogos takiego wlasnie bym chcial. Ciekawostka odnosnie tego draftu w Sixers. Noel, Kazemi i Carter-Williams - we trójke byli w top 5 NCAA w przechwytach (jaksc adv stat, nie moge znalezc tabelki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 te 15 baniek to była oferta specjalna dla Bulls, wydaje mi się, że będzie mu się liczyło jak w Rockets po 8 baniek z hakiem, a to chyba nie jest specjalnie dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sixer Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Tak jak mówi halfoat - w przypadku przejęcia Asika dostanie po 8 milionów z hakiem przez 2 następne sezony. Nie pasuje totalnie, można co najwyżej spróbować go spylić gdzieś dalej, ale jak się nie uda to zabiera trochę miejsca w salary na FA za rok. To + fakt, że nie widzę jego koegzystencji z Noelem sprawia, że nie miałoby sensu ściąganie go do Philly. W ogóle rumor stworzony chyba jedynie z tego, że Hinkie był członkiem FO Rockets zanim Sixers go zatrudnili. Nic nie słyszałem o tym, by 76ers faktycznie interesowali się Turkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Pasuje do Noela, nie pasuje - Rox moga chciec sie pozbyc jego kontraktu, my mamy miejsce w sallary, a nawet obowiazek je zapelnic Noel nie pogra pewnie do nowego roku tak czy tak, a turasem mozna spoookojnie handlowac, szczegolnie majac go za free (czyt pewnie jakies 2nd roundery) Ja chcialbym, zebysmy siegneli jeszcze po kogos z paczki Morrow, G.Henderson, D.Wright, moze JJ Reddik, Beno Udrih, Maynor - mozemy zaproponowac dosc tluste 1 roczne umowy. Udrih bylby fajny, jako mentor dla mlodego Cartera-Williamsa, fajny bylby livingston, ze wzgledu na warunki, ale tez nie ma rzutu, a kogos musimy dokoptowac, zeby nie zrobic znowu jakiegos niechlubnego rekordu. Kevin Martin spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sixer Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Sixers dostali Royce'a White'a i prawa do Furkana Aldemira z Houston w zamian za "future draft considerations", czyli prawdopodobnie pick w 2 rundzie albo nic. Podobno Hinkie i White mają dobre stosunki i chyba GM Sixers jeszcze wierzy, że jakiś pożytek może z niego być. Ja w to wątpię, ale nie ma tu żadnego ryzyka, a i tak do salary floor jakoś trzeba dobić. Jeśli do października Sixers nie podniosą jego opcji na 14/15, stanie się FA za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 No fajny byl chlopak, ale nielot.. Ciekawe czy poleci... hmm pojedzie? na summer leauge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 No co Ty. Przecież jeszcze w barwach Houston jakieś 2 dni temu poinformował że mimo chęci nie będzie w Orlando bo nie ma połączenia takiego jakiego by chciał. MAtko jedyna to już rowerem by dojechał tam . Miał przecież mnóstwo czasu. Ten kolo jest skończony w NBA https://twitter.com/Highway_30/status/352466732109144064 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Pytanie w takim razie, czy Hinkie wzial go do siebie zeby zrobic przysluge Moreyowi, czy zeby zapelnic roster i miec goscia do home games. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 (edytowane) Nowe CBa wyznacza minimum salary. Na ten rok jest to 90% salary cap co oznacza że musisz mieć kontrakty na 52,65 mln. 76ers trochę brakuje do tego limitu żebyś się czasem nie zdziwił jak zobaczysz kontrakt Nicka Younga typu 7 mln na rok aby to minimum osiągnąć( 2 lata temu Warriors w takiej sytuacji musieli dać 9 mln na rok Kwame Edytowane 6 Lipca 2013 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 O tym wiem, dlatego liczylem, ze łykniemy kogos wiekszego przy tym calym zamieszaniu z DH, a przy tym zlapiemy jeszcze jakiegos picka/prospecta. Wziąbym np. Perka i Lamba/Perrego od OKC. Chyba ze juz przyszlego lata chcemy celowac w FA (watpliwe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi