Koelner Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ja wohl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 A przypadkiem nie bylo trade deadline 6 marca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 To jest pomyłka jakaś. Nigdy nie było żadnego trade deadline w keeperze, a do tego w fbx1 i fbx2 w tym sezonie tez nie ma. Dodatkowo w regulaminie nic o trade deadline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 To jest pomyłka jakaś. Nigdy nie było żadnego trade deadline w keeperze, a do tego w fbx1 i fbx2 w tym sezonie tez nie ma. Dodatkowo w regulaminie nic o trade deadline. Nigdy nie było w fbxach trade deadline, choć IMHO powinien być. A od tego roku nie ma również deadline na FA, który dotychczas był. A przynajmniej takie były przedsezonowe głosowania i ustalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ktos chetny na kogokolwiek z mojego zje... skladu? Pomijajac Jonssa, Harrisa, Oladipo i Olynyka. Chociaz kazdy ma i tak swoja cene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 W FBX#2 jest trade deadline. Zniosłem w naszej lidze jeśli tak było ustalone. Nie kojarzę szczerze mówiąc. Trejd zrobie ręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Faktycznie było głosowanie przed sezonem, byłem za deadline na trady i na FA, taki ze mnie konserwatysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 77FP się poszło jebać, przed taki bug, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Blaugrana wyczyść skrzynkę lub odpisz na pm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 dobra biorę Codyego za złamasa, lubię białasa, pasuje mi kolorystycznie do składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Potwierdzam wymianę. Gordon też pasuje mi do składu z kilku powodów: 1. Kolejny gracz Pelikanów obok Davisa i Tyreke. 2. Grajek, który PO ogląda w domu w telewizji. Panowie, zapraszam do innych wymian, jak widać można było u mnie wyciągnąć niedrogo Irvinga, co zajebał wczoraj 100FP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 jak widać można było u mnie wyciągnąć niedrogo Irvinga, co zajebał wczoraj 100FP wjebałeś mnie z tym irvingiem, miał nie grać a gra. ja nie chcę żeby grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 wjebałeś mnie z tym irvingiem, miał nie grać a gra. ja nie chcę żeby grał napisałbym, że chętnie go odkupię, ale wybitnie mi nie odpowiada Jego gra :/ FP powinien stukać sporo. Good for You. Mieć 4 czy 8 pick to nie taka róznica. o 1-3 warto przypickować w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 http://espn.go.com/nba/statistics/rpm/_/sort/RPM/position/5 Top4 SF w lidze (w zasadzie top2, bo Lebron i Durant nie powinni się liczyć) na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Oddam niedrogo Boguta, za cos z perspektywami albo jakis pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam Razem z blaugrana dokonalismy wymiany: Pho: bazemore + pic phoenix 2014 SAS: kidd + pic orlando 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Nie wiem czy się już cieszyć czy jeszcze poczekać na ewentualne poprawki na Yahoo bo dzisiaj system coś tego nie ogarniał, poza tym mogą być jeszcze stat corrections które też to mogą zmienić, ale rzutem na taśmę zająłem 3 miejsce Mała rzecz a cieszy - szczególnie patrząc na rozstrzygnięcia w innych ligach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Nie wiem czy się już cieszyć czy jeszcze poczekać na ewentualne poprawki na Yahoo bo dzisiaj system coś tego nie ogarniał, poza tym mogą być jeszcze stat corrections które też to mogą zmienić, ale rzutem na taśmę zająłem 3 miejsce Mała rzecz a cieszy - szczególnie patrząc na rozstrzygnięcia w innych ligach Gratki podium i wygranej w FBX1 Miło było tutaj wygrać, zwłaszcza że nikt nie widział mnie w gronie kandydatów przed sezonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 co tu dużo pisać, mac pokazał klasę, a na FA to nie pamiętam kiedy ostatnio ktoś tak zgrabnie lowił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi