TuPalnik Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Który? http://m.sportowefakty.wp.pl/koszykowka/627949/rosa-radom-ma-nowego-srodkowego-gral-w-nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Wystarczyło napisać, że ten łysy z bródką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 https://twitter.com/Nick_Sciria/status/772865247124262912 Udział catch and shoot trójek i tych open wśród drużyn w ubiegłym sezonie. Według tych danych Pelikany z 70% C&S wykręciły szalone 89% open rzutów. Chyba ktoś tu miał wywalone na ich "obwód" mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Żona Shumperta, który też pod koniec pojawia się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inVad3rrr Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Tak się spostrzegłem że w OKC nie licząc Nazra Mohammeda który praktycznie nie wącha parkietu, mamy podkoszowe white power. Tutaj mam też pytanko,kojarzy ktoś z was jeszcze inne przypadki gdzie frontcourt danej drużyny był zdominowany przez białych graczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Pachulia, Nowitzki i Mejri. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Żona Shumperta, który też pod koniec pojawia się. ta kobieta co go obejmuje... to na ustach to na potrzeby teledysku czy ona tak ma na co dzień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 http://www.sbnation.com/2016/9/16/12944134/mark-cuban-donald-trump-10-million-talk-politics-tweets-twitter Cuban jak to Cuban. W NBA jakby cichszy, ale za to politycznie jaki ostatnio hardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ej, u was też NBA.com na komputerze wygląda jakby włączone przypadkowo w mobilnej wersji? I odtwarzacz wideo jest mega zmulony. Czy to tylko u mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ej, u was też NBA.com na komputerze wygląda jakby włączone przypadkowo w mobilnej wersji? I odtwarzacz wideo jest mega zmulony. Czy to tylko u mnie? tak, mam nadzieje ze przed rozpoczeciem sezonu wroca do poprzedniej wersji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ej, u was też NBA.com na komputerze wygląda jakby włączone przypadkowo w mobilnej wersji? I odtwarzacz wideo jest mega zmulony. Czy to tylko u mnie? u mnie odtwarzać video w ogole nie działa. Filmy z tej strony to moge sobie na telefonie poogladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 King James już się tym zajął. http://www.cbssports.com/nba/news/nba-says-it-will-update-app-after-lebron-james-box-score-complaint/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 to pokazuje kilka ciekawych rzeczy, m. in. jak świetna była końcówka kariery MJ oraz jak naprawdę wybitny jest LeBron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 to pokazuje kilka ciekawych rzeczy, m. in. jak świetna była końcówka kariery MJ oraz jak naprawdę wybitny jest LeBron. Oraz co do ostatniej rubryki (NBA Finals App.) jak kiedyś wyglądał Wschód i walka na nim, a jak wygląda teraz. No i do tego 3/7 mistrzostw jest gorsze niż 3/3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 nie jest. gdyby tak było, to bardziej by się opłacało odpaść wcześniej niż przegrać w finale. a z tym chyba nikt się nie zgodzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 jak powszechnie wiadomo lepiej nie wejść do PO niż haniebnie przegrać w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Typy ekspertów odnośnie tego, kto zostanie mistrzem w tym roku ze strony ESPN. Zarówno mnie, jak i chyba was wszystkich zastanawia wybór niejakiego "Mike'a Wise'a". Już wiem dlaczego ma przydomek "Mr. Irrelevant" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi