just like mike Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 jak chcesz zrobić z Lebrona cancera to musisz się bardziej postarać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 jak chcesz zrobić z Lebrona cancera to musisz się bardziej postarać He's shooting 16% on wide open threes (wide open means the closest defender is at least 6 feet away) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Żadne gównierze jak Jordan czy James nie podskoczą ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) 649 - tyle rzutow za 3 w ciagu 13 lat kariery trafil Larry Bird 687 - tyle rzutow za 3 trafil Stephen Curry od poczatku sezonu '13 - '14 Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Ballas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 http://hangtime.blogs.nba.com/2016/01/02/crawford-ready-to-call-it-quits/?ls=iref:nbahpt6e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 KD jest o włos od 50-40-90, a przy okazji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 S5 Spurs ma NetRtg 6,8 w 453 minuty tego sezonu. S5 Thunder 22,4 w 486 minut. Piątka OKC ma znacznie lepszą O i D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 No to już wiadomo co trzeba zrobić w Oklahomie. Nie wiem tylko po ile chodzą odpowiednie mutageny, które pozwolą w PO nie schodzić S5 z parkietu. W sumie small market, może taniej. <br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 http://hoopshabit.com/2015/10/16/states-time-nba-starting-five/2/ Najciekawsze wg mnie: Alabama : Eric Bledsoe, Chuck Person, Charles Barkley, DeMarcus Cousins, Artis Gilmore Indiana: Jeff Teague, Gordon Hayward, Larry Bird, Shawn Kemp, George McGinnis Lousiana: Joe Dumars, Clyde Drexler, Elvin Hayes, Karl Malone, Bill Russell Michigan: Magic Johnson, George Gervin, Dave DeBusschere, Chris Webber, Mel Daniels New York: Lenny Wilkens, Bernard King, Julius Irving, Dolph Schayes, Kareem Abdul-Jabbar North Carolina: Stephen Curry, Michael Jordan, James Worthy, Bob McAdoo, Walt Bellamy Ohio: Ron Harper, John Havlicek, LeBron James, Charles Oakley, Nate Thurmond Pennsylvania: Earl Monroe, Pete Maravich, Kobe Bryant, Rasheed Wallace, Wilt Chamberlain Virginia: Allen Iverson, Bob Dandridge, Alonzo Mourning, Moses Malone, David Robinson DC: Dave Bing, Kevin Durant, Thurl Bailey, Adrian Dantley, Elgin Baylor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 http://www.sports-reference.com/blog/2016/01/lebron-passes-jordan-to-become-all-time-vorp-king/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Ten sam vorp, w którym stock robi z nasha prywatnego zbieracza wełny, lubieżnicę niewolnicę oraz typowego dupodaja anny grodzkiej w jednym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Wrzuciłem to w ramach ciekawostki, bo też nie uważam, że Lebron>Jordan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valus Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 A wykaz zarobków wręcz odwrotny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Nie wiem, gdzie to napisac, więc piszę tu (najwyzej mod wydzieli temat albo przeniesie gdzieś). W Starcie Lublin gra Nick Kellogg, syn byłego zawodnika NBA i obecnie komentatora CBS Clarka Kellogga, gościa który komentuje w NBA 2K. Dzisiaj robiłem z nimi video-wywiad (robię filmy dla startu). Padło parę pytań o Gortata, o najfajniejszych gości w lidze, fajne historie z jego kariery etc. Kogoś to interesuje? Wrzucić wywiad jak już zmontuje? Szczerze to spodziewałem się więcej smaczków, czegoś od kuchni itd, bo nie poweidział nic "szokującego", nie zmienia to jednak faktu że fajnie było pogadać z gościem, który siedzi w klimacie tej ligi od 30 lat Edytowane 23 Stycznia 2016 przez kore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Nie wiem, gdzie to napisac, więc piszę tu (najwyzej mod wydzieli temat albo przeniesie gdzieś). W Starcie Lublin gra Nick Kellogg, syn byłego zawodnika NBA i obecnie komentatora CBS Clarka Kellogga, gościa który komentuje w NBA 2K. Dzisiaj robiłem z nimi video-wywiad (robię filmy dla startu). Padło parę pytań o Gortata, o najfajniejszych gości w lidze, fajne historie z jego kariery etc. Kogoś to interesuje? Wrzucić wywiad jak już zmontuje? Szczerze to spodziewałem się więcej smaczków, czegoś od kuchni itd, bo nie poweidział nic "szokującego", nie zmienia to jednak faktu że fajnie było pogadać z gościem, który siedzi w klimacie tej ligi od 30 lat A wrzuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi