Skocz do zawartości

Ubaw po pachy ;)

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Pare zdjec z forum clublakers.com. Komentarze sa w wiekszosci autorstwa tamtejszych forumowicz. A jako, ze smieszne, to daje tez tutaj.

Q Woods!!!! Melo took your dog!!

Dołączona grafika

Dla tych, ktorzy nie czaja, dlaczego taki komentarz, to wyjasniam, ze Qyntel Woods (tak, ten z Portland) bedzie mial zdaje sie sprawe za to, ze bawil sie w walki psow. Jego psa znalezli gdzies calego poszarpanego. :? A ten od 'Melo tez za pieknie nie wyglada, wiec to stad skojarzenie.

A to nie wiem kto jest, chyba Malik Rose.

Dołączona grafika

We talkin' bout practice? :lol: - zorientowani fani Ivera z pewnoscia to docenia

Dołączona grafika

AI coaching

Dołączona grafika

Bez komentarza

Dołączona grafika

J.w.

Dołączona grafika

AI's version of practice :wink:

Dołączona grafika

Alien vs Predator - tutaj prezentacja Predatora, bo Cassell jeszcze wtedy strajkowal :)

Dołączona grafika

"Media Day" u Knicksow :lol:

Dołączona grafika

Tak Maxec, to Scott. :o

Robili mu zdjecia, az w koncu wyszlo takie (to na dole po prawej), ktore mozna wrzucic na oficjalna strone. Swoja droge o wiele ciekawiej by sie ogladalo profile zawodnikow, gdyby na NBA.com umieszczali wlasnie takie durne foty. Przynajmniej byloby zabawnie, a nie ciagle (tzn. w wiekszosci) ogladac tych murzynow jak zgrywaja gangstas przed obiektywem. :wink:

Miałeś rację poszło. Czemu ja na to nie wpadłem :? , za to prubowałem dawnloadem :twisted:

A teraz do rzeczy. Ciekawe to było i pouczające :P . Dziś ide z kumplami do pubu i zastanawiam się czy nie dać żonie tego podania. We'll see (a nuz się nie zgodzi :twisted: ). To drugie też fajne, ale już wcześniej widziałem :wink:

ej to zdjęcie rządzi! rządzi! :)

Arab zostal poproszony o wypelnienie ankiety. Oddaje,ankieterka czyta,czyta,a tam:

sex: three times a day.

Rozumiejac pomylke,probuje wytlumaczyc o co chodzi. Na co arab.

"No,no thats true. 3 times a day."

Ankeiterka spanikowana probuje wytluamczyc inaczej.

"Yeah...But...This is about.You knwo...Male,female?"

Na co Arab:

"Aa it depends. Male,female,sometimes camel".

nowy więzien wchodzi do celi, podchodzi do niego stary, przypakowany grypser i mowi:

- pobawimy się w dom, chcesz być tatą czy mamą?

gość myśli 'jak powiem, że mamą to mnie wyrżnie'..

- chcę być tatą.

- dobra, to teraz tata zrobi mamie loda.

http://www.ejol.prv.pl/ <--- tutaj na strone są wypisane niektóre teksty mojego byłego trenera koszykówki (Trenowałem na Poloni) poczytajcie ciekawe teksiory :wink:

Normalnie rozbrajające, swietne, fantastyczne, strasznie śieszne, przez kilka minut sie smiałem, jeden lepszy od drugiego..... :) :) :) :)

http://www.ejol.prv.pl/ <--- tutaj na strone są wypisane niektóre teksty mojego byłego trenera koszykówki (Trenowałem na Poloni) poczytajcie ciekawe teksiory :wink:

Tia, Andrew wymiata ;)

Pamietam jak ktos cos skopal na treningu to suchej nitki na nim nie zostawil :lol: Koles po prostu po maksie mnie rozbrajal :)

Normalnie rozbrajające, swietne, fantastyczne, strasznie śieszne, przez kilka minut sie smiałem, jeden lepszy od drugiego.....

Zaluj ze go nei widziales :shock: Fryzura a'la Rutkowski, ogromne bary, tlusty bebech i..... chudziutkie nozki jak u malej dziewczynki :) Johnny Bravo po czterdziescte ;)

Tiaaa..... Andrew to zywa legenda 8)