Gość (Przemek...) Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ostatnia strona: dzieciak fajnie drygnął, pies przebrany za miśka mistrz, dzieciak dostający tablicą w głowę made my day, to z krowami trochę suche, ale Elwood komentarzem uratował, to z kotem nie śmieszne i naukowiec przybijający piątki z tymi rękawiczkami kojarzy mi się z fanami Lakers, którzy dowiedzieli się, że Micz sprowadził im Hibberta. Zatem mamy Twój film z tego MMA? i kota. Kot>>>>>>MMA Zluzuj drożdżówkę i łyknij radlera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Akurat kot jest najlepszy z tego całego szitu. Ciebie śmieszą gumowe ręce i drygający dzieciak, a mnie nie, ale szanujmy się nawzajem, bo za starzy jesteśmy na przepychanki na temat takich pierdół. Radlera piłem raz w życiu i więcej nie zamierzam, ale zaraz idę na kebaba i normalne piwo, więc o moje dobre samopoczucie się nie musisz obawiać Najlepiej jakby ktoś skasował cały ten syf... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ostatnia strona: dzieciak fajnie drygnął, pies przebrany za miśka mistrz, dzieciak dostający tablicą w głowę made my day, to z krowami trochę suche, ale Elwood komentarzem uratował, to z kotem nie śmieszne i naukowiec przybijający piątki z tymi rękawiczkami kojarzy mi się z fanami Lakers, którzy dowiedzieli się, że Micz sprowadził im Hibberta. Zatem mamy Twój film z tego MMA? i kota. Kot>>>>>>MMA Zluzuj drożdżówkę i łyknij radlera Ty krowę w życiu widziałeś? Czy tylko w koszulce Knicks z napisem Curry na plecach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ten o którym mówisz to był buchaj pełną gębą Wzburzony byłem jak piana w normalnym piwie i mogły mi się zwierzaczki pomylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 MMA z boksem też pomylił :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Wszystkie swoje 1000 postów nabiłeś takim dennym, bezcelowym pi****leniem? Jeśli tak, to sobie policz ile to zmarnowanego czasu w porównaniu z marnymi 4 minutami. Nie ma obowiązku klikania w linki, więc pretensje do siebie i idź się spinać gdzieś indziej. Masz racje mea culpa. Teraz spojrzalem na kilka twoich postow i spodziewac sie czegos smiesznego po filmiku przez ciebie wrzuconym to jak spodziewac sie po hawkingu ze wykonczy alley-oopa. Niezbyt madry pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) Najlepszego. Edytowane 8 Lipca 2015 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 http://fat.gfycat.com/NeedyDazzlingHyracotherium.webm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=EdL74ZHQi-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Ktoś mi wytłumaczy, o co w tym chodzi? Poważnie pytam i proszę o taką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Ktoś mi wytłumaczy, o co w tym chodzi? Poważnie pytam i proszę o taką odpowiedź. Walczą z homoseksualistami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 o tęczowe profilówki na fb związane z zalegalizowaniem małżenstw pedałow w USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Podpis pod zdjęciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Plusy i minusy internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi