Baptizia Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Pierdolony.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=MNpkSyryQz4Lynch jest genialny. Gronk i Beastmode grają u Conana w Mortal Kombat X. Edytowane 30 Czerwca 2015 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 To było jakoś przed SB jak grali z tego co pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Tak miałem to oglądać, ale jakoś mi wypadło - ale i tak świetne to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=5S4hdM5oaw4 3:20 ale całe dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 https://www.facebook.com/YoungPaperboyzMusic/videos/778250002275936/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Druga z lewej za dużo NBA się naoglądala. Ultimate flop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Barwy się zgadzają, 2 z lewej to Manu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Barwy się zgadzają, 2 z lewej to Manu :] a parasol to barwy Chicago Bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 http://9gag.com/gag/aWO6jV6 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Nie wiem, czy to odpowiedni temat, ale nie wiedziałem gdzie to dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Oddaj mi 4 minuty zycia ktore spedzilem czekajac do ostatniej sekundy az wydarzy sie cos smiesznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Oddaj mi 4 minuty zycia ktore spedzilem czekajac do ostatniej sekundy az wydarzy sie cos smiesznego Przynajmniej masz dobry uczynek, ratując ten czas innym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Oddaj mi 4 minuty zycia ktore spedzilem czekajac do ostatniej sekundy az wydarzy sie cos smiesznego Wszystkie swoje 1000 postów nabiłeś takim dennym, bezcelowym pi****leniem? Jeśli tak, to sobie policz ile to zmarnowanego czasu w porównaniu z marnymi 4 minutami. Nie ma obowiązku klikania w linki, więc pretensje do siebie i idź się spinać gdzieś indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Dałeś nie śmieszny filmik i jeszcze się rzucasz, że się ludziom nie podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Dałeś nie śmieszny filmik i jeszcze się rzucasz, że się ludziom nie podoba... To, czy coś jest śmieszne/zabawne, to rzecz mocno subiektywna. Mnie nie śmieszy połowa z tych gifów, które tu niektórzy dają, a jakoś nie wpadam z pretensjami i się do nikogo nie przypieprzam. Także proponuję wyluzować trochę i żaluzje odsłonić, a najlepiej okno otworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi