Skocz do zawartości

Rumory, trading block

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Jeli go przestaną nękać kontuzje to Gordon topoziom Hardena.

Not really.

Przede wszystkiem:

Jak gosć zarabia 8 cyfr rocznie, łamie się ze 3 razy w roku, a pięciu lekarzy przez 2 miesiace nie może dojsć do porozumienia co jest nie tak z jego kolanami, to się takiego gościa omija szerokim łukiem.

Do deadline już niecałe dwa tygodnie, więc może warto odświeżyć temat żeby też ktoś nie zakładał nowego. A doniesień też będzie coraz więcej.

- Turner podobno dostępny, nie wiecie czegoś więcej? Gdzie może trafić, kogo w zamian mogą oczekiwać 76ers?

Wiadomo tyle, że sprawdzają jego wartość nic po za tym.

Co do Gordona skoro chcemy go oddać najlepiej nie jest między nim, a drużyną. Mam nadzieje, że uda się Dempsow wykonać dobry ruch, a jak nie zostaniemy z tym problemem do offseason.

A ja gdzieś wyczytałem wczoraj przed snem, że 76ers szukają "an all star veteran center" - mówi wam to coś? ;)

Young Hawes Turner i mogą brać Gasola, nawet dorzuciłbym im Ebanksa gratis :P

A na poważnie to ciekawi mnie jaką wartość ma w ogóle na rynku ET? Mógłby gdzieś w końcu odejść i złapać oddech, Collins go krótko trzyma z tego co wiem. Chciałbym żeby trafił do jakiejś drużyny bez lidera, żeby postawili na niego. Cały czas wierzę w tego chłopaka.

ja liczę że Jazz coś pohandlują i pozbędą się któregoś ze swoich wysokich Milsapa albo Big Ala i w końcu zaczną na poważnie grać Favorsem gość jest for real potrzebuje tylko minut . Skoro Gordon jest na wylocie to można go spakować razem z jakimś planktonem w zamian za kogoś z dwójki Big Al/Milsap oba teamy powinny na tym skorzystać

Ja naprawdę dobrze życzę Dżezmenom, ale ni cholery nie potrafię rozgryźć tej organizacji. Od dobrych trzech lat mają okazję stworzyć w miarę poważny team, pozbywając się któregoś z wielu wysokich za których możnabyło i nadal można sporo wyciągnąć. Frontcourt obsadzony, niczym pole minowe w Wietnamie, a na pozostałych pozycjach dziury jak w Ementalerze. Kiedy rok temu wydraftowali Turasa, to byłem niemalże pewien, że w kolejne dwa tygodnie z którymś się pożegnają, lecz jak się okazało trzeba było czekać prawie dwa lata, a i tu nic nie jest jeszcze przesądzone... Czy oni mają jakieś problemy decyzyjne i nie mieli pojęcia na kogo postawić, czy może czekali aż LeBrony i Duranty tego świata zapukają do ich drzwi, oznajmiając, że chcą grać w jednym teamie z Enesem??

Ja osobiście odpuściłbym tego Gordona i postawiłbym na Turnera, jak mają taką możliwość, bo raz: pod względem zdrowia, to jakoś bardziej jemu jestem skłonny zaufać, a dwa: on mi jakoś bardziej do Utah pasuje...

Ciekawe, czy wreszcie dojdzie tam do wymiany...??

Jak co roku zaczynam być niecierpliwy w związku z trade deadline.

Pozdrawiam

A na poważnie to ciekawi mnie jaką wartość ma w ogóle na rynku ET? Mógłby gdzieś w końcu odejść i złapać oddech, Collins go krótko trzyma z tego co wiem. Chciałbym żeby trafił do jakiejś drużyny bez lidera, żeby postawili na niego. Cały czas wierzę w tego chłopaka.

"Collins go krótko trzyma" można było mówić w zeszłym sezonie. Teraz dostaje 36 mpg i sporo piłki do rąk, szczególnie gdy Jrue musi złapać oddech. Efekt? Holiday jest katowany po 40 minut nawet w meczach, które powinny być blowoutami, bo bez niego na parkiecie Sixers po prostu nie zdobywają punktów. Czas już skończyć wymyślanie kolejnych wymówek dla Turnera, bo robi się to śmieszne. Oddanie mu piłki full-time skutkowałoby tym, że w co drugiej akcji wkozłowywałby się w dwóch obrońców i oddawał kretyński rzut ignorując wolnego kolegę. Evan ma kiepskie basketball IQ, podejmuje złe decyzje, nie potrafi prowadzić kontry, próbuje rzucać alley-oopy do Hawesa (WTF?!), a rzut poprawił, ale nie na tyle, by nazwać go choćby przyzwoitym strzelcem. Cieszę się, że przynajmniej "sprawdzają, co mogą dostać", bo mimo, że wiele za niego nie wyciągniemy, drużyna z Turnerem jako kolesiem na 35+ mpg nigdy nigdzie nie dojdzie. Chyba brałbym nawet tego Big Ala, gdyby Jazz łyknęli kontrakt J-Richa i/lub Hawesa i może dorzucili jakiś pick. Przynajmniej ma spadający kontrakt.

Turner będzie nikim w tej lidze. Jak on nie potrafi grać w Philly u Collinsa to gdzie się odnajdzie? Przyznajmy się - był bustem i nic z niego nie będzie, nawet na dobrego rolesa się średnio nadaje.

Na rolesa się nadaje dobrze, problem polega na tym, że Evan prawdopodobnie uważa, że jest co najmniej all-starem. Do dziś nie mogę odżałować tego draftu 2010, duży fuks w loterii i zmarnowanie 2 picku na Turnera, gdy mogliśmy mieć Favorsa, Monroe czy George'a.

The Phoenix Suns have been in trade talks with both the Utah Jazz and New york Knicks.

The Suns have shown interest in Al Jefferson, Gordon Hayward and Iman Shumpert.

Jared Dudley would likely be included in any trade for those players, while Marcin Gortat could be in play for Jefferson as well.

Em, nie rozumiem Jazz, w takim wypadku Kanter by był w s5, czy Marcin ?

Żaden :D W s5 byłby Favors i millsap :) UTAH niepotrzebna wymiana wysoki za wysoki bo ma ich za dużo. Ale to najdziwniejsza organizacja w lidze więc wszystko możliwe. Nie zdziwie się jak wezmą Gortata za Haywarda, bo Marcin to center z dobrym kontraktem.