Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Niech będzie pochwalony

Droga młodzierzo, czy znacie jakieś strony, z których można ściągnąć, mixy albo skróty spotkań NBA.

Chodzi mi o zwykłe stronki http z których będzie można ściągnąć zwykłymi programami bez zadnych torrentow i emuli.

Za wszystkie linki serdeczne Bóg zapłać

Szczęść Boże...

Ja nadal nei wiem na jakich stronach mozna robic fora :P. Mam ważna potrzebe robienia forum i nei wiem gdize go moge zrobic. Plz powiedzcie mi :):P

jeśli masz problem z wpisaniem do google (http://www.google.pl) darmowe fora to lepiej zajmij się czym innym, np. chodowlą jedwabników, bo komputery i internet nie są dla Ciebie.

Pilnie poszukuję cracka do NBA Live 2006 :) jakby ktoś był tak miły i mi go wysłał na maila (pietras.com@gmail.com) to będę bardzo wdzięczny :)

Fartmanowi wysylalem jakis czas temu, sam gry nie mam (zainstalowanej) i tego cracka tez, ale napisz do niego i pewnie bedzie jeszze to gdzies tam mial.

Na gwałt potrzebuję instalki do jakiego dobrgo klienta FTP. W necie znalazłem FlashaFXP, który mi bardzo "podszedł", ale niestety jest to wersja 30sto dniowa i za kilka dni klucz mi wygasnie. Czy ktos posiada może pełną wersję tego programu, bądź wie skąd takową ściągnąć, a może ktoś poratuje crakiem- czym kolwiek :wink:

No chyba, że macie jakieś inne progsy, które sa warte polecenia

Szukam kogos dobrego z matmy kto napisze mi dwa zadania semetralne z "algbry liniowej" oraz "teorii logiki" jesli ktos jest zainteresowany pomocą to prosilbym o jak najszybszy kontakt

skontaktuj się ze mną na gg, z algebry mam warunek na przyszły semestr a z logiki miałem komisa rok temu, więc można powiedzieć że dobrze to umiem :D

Szukam kogos dobrego z matmy kto napisze mi dwa zadania semetralne z "algbry liniowej" oraz "teorii logiki" jesli ktos jest zainteresowany pomocą to prosilbym o jak najszybszy kontakt

Ja oba przedmioty miałem co prawda 2 lata temu, ale jak loqsh nie da rady to mogę spróbować pomóc. Znasz gg. BTW co studjujesz? :)