Monty Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Jak masz dobry dowód że to autentyk, no to super. Gdyby to był Iverson, to ja bym za nią dał na pewno kilkaset złotych. No a tam jest cały zespoł! Proponuję wystawic na aukcji i zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra_d Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 to i ja poprosze mierczak@wp.pl a i najlepiej zrob tak juz mowili przed tem czyli wystaw na aukcji P.s. dlaczego chcesz sprzedac taki skarb,jak ja bym mial taka pile to bym ja w szklanej gablocie trzymal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal air 23 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 tjutnia- ja też poprosiłbym te zdjęcie michal23air@op.pl . Jak ja bym miał taką piłkę to bym wynajął ochroniarzy zeby ją pilnowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokcik Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Ej chlopaki no bez jaj Co to maja byc za posty ? Ja tez poprosze Jordan@interia.pl Bez przesady, nikt z was nie wpadl na to, ze jak jeden dostanie zdjecie na maila to umiesci tu na forum i bedzie po sprawie ? Wsyztskie posty tylko i wylacznie z prosba i mailem zostaly usuniete :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 wyslalem wam te zdjecia jak ktos moze to niech je zainstaluje na forum ale mam prośbe bo dalej nie wiem ile moge krzyczec za ta piłke??? wiec jakby ktos mi pomogl bylbym wdzieczny.poZdro Nikt nie powie bo jak chce kupić to zalezy mu na jak najniższej cenie :-) Powiedziałbym, ale potem dostanę jakiś "pasożyt award" albo coś takiego od fanów Bulls Swoja drogą też nie wiem czemu chcesz taki skarb sprzedać. PS EDIT Chciałbym w tym miejscu podziękować Carterowi#15 za avatara. Mam nadzieję, ze Wam się podoba Mi tak, a nawet nie prosiłem o niego Qpa - wiedziałem kilka odcinków, taki sobie IMHO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Dobra, juz straciłem cierpliwosć. Jak ktos ma lub wie skad ściagnąć piosenkę "Broken" Seether feat. Amy Lee (ta z Evenescence) to będę wdzięczny za pomoc. Próbowałem od kilku tygodnii Kaaza ale albo nie można sciagać, ale są uszkodzone wersje. A że mam modem a nie stałe łącze to to jest naprawdę wku*****ce :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qpa Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Dobra, juz straciłem cierpliwosć. Jak ktos ma lub wie skad ściagnąć piosenkę "Broken" Seether feat. Amy Lee (ta z Evenescence) to będę wdzięczny za pomoc. Próbowałem od kilku tygodnii Kaaza ale albo nie można sciagać, ale są uszkodzone wersje. A że mam modem a nie stałe łącze to to jest naprawdę wku*****ce :evil: z SoulSeek'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 mam takie pytanko: skąd ściągać książki na sieci (chodzi mi o książki które ukazały się w ameryce)? jeśli macie jakieś adresy stron albo ewentualnie hubów na DC to byłbym stokrotnie wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NY-PiXo Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Gumbus jak nieznalazłeś tej piosenki (Broken) daj znać , jakoś ci ją prześle (z oficjalnej strony zespołu można ściągnąć teledysk) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Gumbus jak nieznalazłeś tej piosenki (Broken) daj znać , jakoś ci ją prześle (z oficjalnej strony zespołu można ściągnąć teledysk) Dzieki Pixus nie ściągnąłem, jak prześlesz będę bardzo wdzięczny tylko mp3 a nie teledysk bo mam modem i więcej niż 4-5MB wolałbym żeby nie przyszło... Szukam kogoś kto pomoże mi minimalnie zmienić grafę na Sixers, tzn. chodzi tylko o nowe logo i zrobienie ładniejszego menu tak jak na spurs.e-nba.pl To chyba zajmie tylko chwilę wiec piszcie najlepiej tu lub na PM bo z GG to różnie ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 1 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 A ja bardzo prosze o pomoc w stworzeniu rozwijanego menu na mojej stronie, bo zmieniam szate, ale nie potrafie zrobić rozwijanego menu. Jeśli ktoś potrafi mi pomóc to na gg do mnie prosze siś zgłaszać. Dzięki z góry. EDIT: Tu szczególnie moje słowa kieruje do Gumbiego, który wiem, że potrafi takie coś robić :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travcka Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 jakby ktos byl zainteresowany http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30332062 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30580303 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal air 23 Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Jutro w Krakowie jest turniej kadetów, takze jakby ktos gral w tym turnieju to niech powie, ja tam bede gral wiec jakies punkty dla nas by sie przydaly . Ale tak na serio kto jedzie na ten turniej niech powie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 Jutro w Krakowie jest turniej kadetów, takze jakby ktos gral w tym turnieju to niech powie, ja tam bede gral wiec jakies punkty dla nas by sie przydaly . Ale tak na serio kto jedzie na ten turniej niech powie.nie będę grał ale przyjdę z travcką powiedz michał po czym Cię poznamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal air 23 Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 A wiecie gdzie to bedzie??Jakbyscie znalezli to miejsce, to ja bede gral w MDK MKK Kielce z numerem najprawdopodobniej 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
travcka Opublikowano 10 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2004 k**** ze tez musze jutro jechac a turniej do tarnowa.... michas o ktorej gracie mecze, to mzoe jak wroce to wpadne.... taka okazja mnie ominac nie moze :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 Witam, Ja mam do sprzedania telefon NOKIA 5210, w b db stanie, bez simlocka itd, panel troszke porysowany ale jak to w nokiach istnieje możliwość jego wymiany, wszystko OK itd, jak by ktos zainteresowany to pisać na PM (wkrótce dam link na allegro tylko mi juz tydzień temu mieli konto odblokować a jakos ciągle nie mogę wystawiać nowych aukcji :evil: :evil: ) - jak by ktos chciał to zdjęcia na maila.. Cena też do uzgodnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 ja mogę oddać w dobre ręce dwie papugi faliste - parka ale się nie ekhm a przynajmniej wtedy jak nie patrzę ale wracając do tematu. oddam je za free albo za symboliczną złotówkę, dorzucam klatkę i mogę jeszcze dorzucić piasek, pokarm, budkę, basen itp rzeczy papużki są w sumie młode, i zdrowe (chociaż co stanu zdrowia jednej pewny nie jestem), lubią sobie polatać i pogryżć książki, pośpiewać o 5 nad ranem i pośmiecić. posrać wszystko dookoła i zagłuszyć każdą muzykę gimmie - nie chcesz? jedna jest w barwach biało niebieskich, prawie utah shak - nie chcesz? nazwałem je shaq i kobe pixo - nie chcesz? nazwałem je spree i houston gumbi - nie chcesz? nazwałem je allen i iverson michal air 23 - nie chcesz? mógłbyś sobie do nich pogadać itp ewentualnie jak nikt się nie zdecyduje to napiszcie mi co można z nimi zrobić, żeby ich nie mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qpa Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 ja mogę oddać w dobre ręce dwie papugi faliste - parka ale się nie ekhm a przynajmniej wtedy jak nie patrzę ale wracając do tematu. oddam je za free albo za symboliczną złotówkę, dorzucam klatkę i mogę jeszcze dorzucić piasek, pokarm, budkę, basen itp rzeczy papużki są w sumie młode, i zdrowe (chociaż co stanu zdrowia jednej pewny nie jestem), lubią sobie polatać i pogryżć książki, pośpiewać o 5 nad ranem i pośmiecić. posrać wszystko dookoła i zagłuszyć każdą muzykę gimmie - nie chcesz? jedna jest w barwach biało niebieskich, prawie utah shak - nie chcesz? nazwałem je shaq i kobe pixo - nie chcesz? nazwałem je spree i houston gumbi - nie chcesz? nazwałem je allen i iverson michal air 23 - nie chcesz? mógłbyś sobie do nich pogadać itp ewentualnie jak nikt się nie zdecyduje to napiszcie mi co można z nimi zrobić, żeby ich nie mieć ja bym dodal jeszcze: qpa - nie chcesz? robia takie fajne qpy a tak na serio...to nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NY-PiXo Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 pixo - nie chcesz? nazwałem je spree i houstonspprewela bym wzioł , ale na houstona mnie niestać :wink: atak poważnie to niewiem co możesz znimi zrobić , daj ogłoszenie do autogieldy (niewiem czy uwas jest taka , ale umnie jest a-g dolnośląska i też są zwierzaki a gazeta idzie jak ciepłe bułeczki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi