pufagortat Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zapraszam do zakupu PUFY PIŁKA KOSZYKOWA z AUTOGRAFEM MARCINA GORTATA znakomita na prezent!! link do aukcji: http://allegro.pl/pufa-pilka-koszykowa- ... 23253.html zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunsfan77 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Cześć ! Czy ktoś mógłby mnie poratować zaproszeniem na Sport Scene. Miałem konto, ale z racji lokautu dawno na nie nie wchodziłem i niestety przepadło . Z góry dzięki ! Mój e-mail: sunsfan@op.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 To samo pytanie co wyżej Przydałoby się konto na sport-scene. Mam konta na innych prywatnych trackerach (PT, TL), więc wiem o co chodzi i nie narobię problemów. mail: matotohpah [at] gmail.com Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunsfan77 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Cześć ! Czy ktoś mógłby mnie poratować zaproszeniem na Sport Scene. Miałem konto, ale z racji lokautu dawno na nie nie wchodziłem i niestety przepadło . Z góry dzięki ! Mój e-mail: sunsfan@op.pl Pozdrawiam Mnie już poratował kolega z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA-SUNS Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 EMA, NIE BEDE ORYGINALNY, BEDE MEGA WDZIECZNY ZA ZAPRO NA SPORTSCENE MOJ MAIL: kubaaa20-88@o2.pl POMOZCIE ! :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 zapraszam do oceny par w naszym fantasy draft: http://www.e-nba.pl/forumdisplay.php?83-All-Time-Fantasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 jesli ktos ma chwili prosze o oddanie glosow w polfinale naszej zabawy http://www.e-nba.pl/showthread.php?7367-2011-Fantasy-Draft-p%C3%B3%C5%82fina%C5%82-bulls2006-vs-Tru-Warier http://www.e-nba.pl/showthread.php?7368-2011-Fantasy-Draft-p%C3%B3%C5%82fina%C5%82-matek-vs-Tyrion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Szukamy dwóch graczy chętnych do przyłączenia się do naszej ROTO-FANTASY DRAFT: http://www.e-nba.pl/forumdisplay.php?83-All-Time-Fantasy. Zaczęliśmy miesiąc temu, dwóch graczy od grudnia jest niekatywnych i to właśnie za nich szukamy zastępców. Szczegóły na naszym ww. części forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczuś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Poratuje ktoś zaproszeniem? Miałem tam konto ładnych kilka lat ale w offseason w ogóle się nie logowałem i mnie usunęli. p.karczewski@o2.pl Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zywy19 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Też chciałbym dostać zaproszenie s.zywiczka@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Poratuje ktoś zaproszeniem na sport-scene? m.krasuski.allegro[at]gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 gdzie moge sprawdzic czy jakies mam i jak je wyslac? to wysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 gdzie moge sprawdzic czy jakies mam i jak je wyslac? to wysle http://www.sport-scene.net/invite.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 nie miałem okazji obejrzeć clips spurs gdzie złapać i szybko obejrzeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 http://bt.davka.info/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cjk221 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Mam do sprzedania spinki do mankietów z logo NBA. Osoby zainteresowane prosze pisac PW. Dostepne 3 kolory ( złoty , srebrny, niebiesko-czerwony ) Chetnie wysle zdjecia na emaila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Orientuje się ktoś czy można jakimiś sposobami uzyskać dostęp do Eurosport Player za darmo? Czy, podobnie jak League Pass, jest to karkołomne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 (edytowane) Mam dość pilną prośbę. Zna się ktoś z Was na słuchawkach do mp3? Chcę kupić douszne z sylikonowymi gumkami: wytrzymałe, fajnie grające i najlepiej stosunkowo tanie. Po prostu jak najbardziej opłacalne. Potrzebne przede wszystkim do biegania. Ma ktoś coś do polecenia? Najlepiej do kupienia na terenie Krakowa. Z góry serdeczne dzięki. Edytowane 21 Marca 2012 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatBall Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Uwaga Nie chciałem zakładać nowego tematu ale ciekawi mnie tzw Status Uźytkownika. Zauważyłem że ludzie tutaj pod swoimi nickami mają statusy takie jak Rookie, Starter, 6Th Man, AllStar, MVP, SuperStar, Legend, - uwarunkowane od liczby postów mógłby ktoś nakreślić bliżej wartości liczbowe tych statusów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Uwaga Nie chciałem zakładać nowego tematu ale ciekawi mnie tzw Status Uźytkownika. Zauważyłem że ludzie tutaj pod swoimi nickami mają statusy takie jak Rookie, Starter, 6Th Man, AllStar, MVP, SuperStar, Legend, - uwarunkowane od liczby postów mógłby ktoś nakreślić bliżej wartości liczbowe tych statusów? no właśnie i czy po Legend pojawi się jeszcze potem coś " the chosen one" np.? albo undrafted sensation? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi