czoko Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam !!! Mam dwa pytania. 1. Czy ktoś z forumowiczów posiada książkę Billa Simmons'a - The Book of Basketball: The NBA According to The Sports Guy, w pdf-ie ??? Szukałem jej wiele razy w internecie, ale praktycznie wszystkie linki do niej są już od dawna usunięte. Szalenie interesuję się historią NBA i byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mi ją udostępnił. 2. Czy ktoś może wie, gdzie można znaleźć soundtracki do filmów z cyklu Chicago Bulls - NBA Championship Season ??? Dzięki za wszelki odzew. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 1. Czy ktoś z forumowiczów posiada książkę Billa Simmons'a - The Book of Basketball: The NBA According to The Sports Guy, w pdf-ie ??? Szukałem jej wiele razy w internecie, ale praktycznie wszystkie linki do niej są już od dawna usunięte. Szalenie interesuję się historią NBA i byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mi ją udostępnił. PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czoko Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Serdeczne dzięki Kosi !!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 oddam bilet na mistrzostwa U18 we Wrocku na czwartek, dostałem bilet a że nie skorzystam to może ktoś inny wykorzysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelPP Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 od jakiegos czasu az do dzis, kiedy zasilanie kompletnie padło, miala miejsce taka sytuacja. Czasami po prostu "tracilem" ladowanie (zasilanie), przeskakiwalo z zasialania "z gniazdka" na zasilanie bateria. musialem ruszac kabelkiem, by ustawic odpowiednie. no az do dzis, kiedy zasilanie szlak trafil. sprzet: acer aspire one d260 mial ktos cos takiego ? jakas pomoc ? z gory dziex!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Podłącz inny zasilacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 bylbym wdzieczny jakby ktos podrzucil linka do serii lakers-nuggets z WCF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Pomógłby mi ktoś z flashem? Potrzebuję prosty plik, po prostu kilka zdjęć przechodzących na siebie jedno za drugim i to wszystko. Będę bardzo wdzięczny za taką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zkrainynba Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Witam, poszukuję newsmanów do swojej strony www.zkrainynba.pl. Jeśli ktoś jest zainteresowany współpracą, proszę o kontakt na piotrzarychta@interia.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Potrzebuje mail do Borysa (albo jakiś inny kontakt), jeśli ktoś posiada informacje poproszę o PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Potrzebuje zaproszenia na sport-scene. Sam takowym wiele razy ratowałem, a teraz jest potrzebne mi. krasuskm[at]wit.edu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 dobra wyslalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 ma ktos namiary, albo w swojej kolekcji serie Bulls-Pistons z PO'91? Ja miałem kiedyś i nie mam teraz... Wymiana jest jak najbardziej możliwa, mogę podesłac spis na pw A i zaproszenie do sport-scene, bo mi konto padło może ktos łaskawie wyśle sport-bitu już nie ma??? BTW inne mecze Bulls też mnie oczywiście interesują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 ma ktos namiary, albo w swojej kolekcji serie Bulls-Pistons z PO'91? Ja miałem kiedyś i nie mam teraz... Wymiana jest jak najbardziej możliwa, mogę podesłac spis na pw A i zaproszenie do sport-scene, bo mi konto padło może ktos łaskawie wyśle sport-bitu już nie ma??? BTW inne mecze Bulls też mnie oczywiście interesują Tej serii nie mam, ale zaproszenie na sport-scene - jak najbardziej. Podeślij mi maila. Adres Sportbit.org już od dłuższego czasu nie działa, ale nie wiem czy strona została zlikwidowana czy po prostu przeniesiona gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 jak by ktoś miał namiary na film Elevate to byłbym bardzo wdzięczny jakby się ze mną podzielił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 jeśli któryś z forumowiczów pracuje w erze niech podbije na pw. E: nieaktualne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam. nie znalazlem dzialu "sprzedam" a jesli takowy istnieje to prosze moderatora o przeniesienie mam do sprzedania nowe buty rbk z systemem" pump it " do gry w koszykówke. http://allegro.pl/show_item.php?item=1632528336 Ogłoszenie pewnie nie jest już aktualne ? --- Mieszkania Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaBoOl Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 poszukuje zaproszenia na sport-scene. chwile tam nie zaglądałem i niestety po koncie nie ma śladu z góry wielkie dzięki jeśli ktoś chciałby się podzielić jab0olb@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jo_1507 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Witam wszystkich Mam pytanie...Czy ktoś z Was ma do sprzedania książkę Davida Halberstama "Grać i wygrać, Michael Jordan i świat NBA"? Ewentualnie może ktoś wie jak ją zdobyć. Będę bardzo wdzięczny za informacje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacrifice Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Sprzedam buty jordan hallowed ground r.44,5 NOWE, posiadam dowód zakupu z footlockera(footlocker.com). buty - http://www.hypemaniac.com/2009/07/28/jo ... deep-blue/ cena sklepowa 110$ z taxem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi