szogo Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 http://allegro.pl/bluza-polo-nike-lebro ... 08094.html Bluza POLO NIKE LEBRON JAMES LBJ 23 HOODY! USA! L (praktycznie to jest XL) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Kurde jakiś czas teamu szukałem jakiegoś fajnego, lekkiego programu do edycji PDFów, czyli podkreślania, komentowania tekstu itd, ale dupa nic nie znalazłem porządnego. Teraz znowu potrzebuje takiego software, ale nie chcę tracić czasu na szukanie... Ktoś miał już wcześniej taki problem i coś poleca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Kurde jakiś czas teamu szukałem jakiegoś fajnego, lekkiego programu do edycji PDFów, czyli podkreślania, komentowania tekstu itd, ale dupa nic nie znalazłem porządnego. Teraz znowu potrzebuje takiego software, ale nie chcę tracić czasu na szukanie... Ktoś miał już wcześniej taki problem i coś poleca? pamiętam że kiedyś potrzebowałem zrobić drobną edycje PDFa i użyłem do tego narzędzia z firmy foxit nie wiem jak się to nazywało, coś w stylu foxit pdf editor bodajże, było małe, lekkie i miało funkcje których potrzebowałem check it ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Panowie szukam laptopa TYLKO i wyłącznie do pisania i przeglądania internetu. Nic szałowego, ma po prostu działać dobrze i być solidny. Co polecacie? Bo teraz jest taki wybór, że ja się już gubię ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Kurde jakiś czas teamu szukałem jakiegoś fajnego, lekkiego programu do edycji PDFów, czyli podkreślania, komentowania tekstu itd, ale dupa nic nie znalazłem porządnego. Teraz znowu potrzebuje takiego software, ale nie chcę tracić czasu na szukanie... Ktoś miał już wcześniej taki problem i coś poleca? pamiętam że kiedyś potrzebowałem zrobić drobną edycje PDFa i użyłem do tego narzędzia z firmy foxit nie wiem jak się to nazywało, coś w stylu foxit pdf editor bodajże, było małe, lekkie i miało funkcje których potrzebowałem check it ! No tego foxita mam właśnie zainstalowanego na kompie i nie ma opcji takiej jakiej ja chcę czyli dodawania komentarzy do tekstu. Tzn. mam wersję jakąś niepełną, brakuje mi klucza do pełnej, ale szukałem w necie jakiegoś i nic nie znalazłem. Anyway, dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Panowie szukam laptopa TYLKO i wyłącznie do pisania i przeglądania internetu. Nic szałowego, ma po prostu działać dobrze i być solidny. Co polecacie? Bo teraz jest taki wybór, że ja się już gubię ...Jak ma być przenośne: http://www.oleole.pl/laptopy-i-netbooki ... arny.bhtml A jak stacjonarne: http://infobit.pl/polecane/polecane-zes ... ien-2010/2 + http://www.agito.pl/monitory-lcd/lg-22- ... 48413.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 a coś większego niż 10 cali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 przy takich założeniach to patrz po prostu gdzie jest najdłuższa gwarancja u asusa masz 2 lata door 2 door + możliwość dokupienia trzeciego roku za ok 300 pln nie wiem jak w innych firmach, ale poza dellem to chyba nikt w polsce nie oferuje np 5 lat ostatnio [w wakacje bodajże] kupowałem Mamie kompa do podobnych zadań, wziąłem po prostu najtańszego asusa jaki był w sklepie i tyle [tzn ja akurat nie mówię że to jest jakaś super marka, ale z tanich kompów mają po prostu jedne z lepszych warunków gwarancji + sprawdzony serwis - sprawdzony bo sam mam asusa , paru znajomym polecałem i niektóre też w serwisie były ] ten komp miał słaby procek - jakiś najsłabszy AMD, filmy w mkv 720p chodzą ok, filmy w 1080 się cięły nawet mimo zastosowania DVXA czy jak się to nazywało poza tym: wyjście HDMI, klawiatura z wydzielonym blokiem numerycznym, dysk jakieś 300GB, dvd rw niestety bez light scribe a to fajna opcja ramu chyba 2GB, grafa jakaś zintegrowana chyba, nie pamiętam aha, stery były do windows 7 więc taki zainstalowałem, chodził naprawdę zayebiście szybko bez żadnych zaciachów jak w Vista Kamil, Ty i te Twoje teorie nt przenośności / stacjonarności to wybacz, ale lekki LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 http://krsystem.pl/-item-11285.html coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Kamil, Ty i te Twoje teorie nt przenośności / stacjonarności to wybacz, ale lekki LOL To powiedz mi do czego się nadaje laptop z ekranem 15-16 cali? Sam miałem kiedyś 15 calowego Asusa... Nigdy więcej, bo to ani przenośne (pobiegaj po kilku kampusach jakiejś uczelni rozsianych po całym mieście z takim laptopem to zrozumiesz), ani do użytku domowego (bo pierwszy lepszy 20-calowy monitor za 300 zł będzie lepszy od czegokolwiek zamontowanego w takim laptopie)... 13-18 cali to taka kupa do wszystkiego (czytaj -> do niczego)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 http://krsystem.pl/-item-11285.html coś takiego? no plus minus coś takiego, design w zasadzie identyczny, przy czym ten mojej Mamy miał gorszy proc z tego co 'Twój' nie ma to tamten miał wyjście HDMI, jeśli nie masz zamiaru oglądać filmów na dużym telewizorze to można to przeboleć.... ale ja bym wolał HDMI mieć p.s. zobacz ofertę sklepu x-com, mają dobre ceny, dość bogatą ofertę [przynajmniej jeśli chodzi o asusy] i oddziały w [chyba] większości dużych miast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 na facebook jest TRAILER filmu/filmiku 24h with Kevin Love. niby premiera jest dzisiaj na nbatv, wie ktos czy bedzie mozna skad sciagnac? bede wdzieczny za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Nie ma juz chyba tematu o NFL wiec tu takie ogloszenie dla tych ktorzy chcieliby zobaczyc SuperBowl w 3city http://www.seahawks.pl/images/uploaded/super_bowl_XLV.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Własnie własnie. Wiecie moze gdzie mozna w stolicy zobaczyc. Jakies Bierhalle czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carter#15 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Jeśli ktoś chciałby zagrać w hokeja na lodzie na jeziorze 40km od Lublina to prosze o kontakt. Wymagane sprawne poruszanie sie na lyzwach. Kij i łyżwy mile widziane. Co do transportu to na pewno beda wolne miejsca w samochodzie. Gwarancja znakomitej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Kurde jakiś czas teamu szukałem jakiegoś fajnego, lekkiego programu do edycji PDFów, czyli podkreślania, komentowania tekstu itd, ale dupa nic nie znalazłem porządnego. Teraz znowu potrzebuje takiego software, ale nie chcę tracić czasu na szukanie... Ktoś miał już wcześniej taki problem i coś poleca? No właśnie dzisiaj wyszedł update adobe readera i się okazuje, że wersja X posiada już opcje tworzenia komentarzy, zaznaczania tekstu. Miodzio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterrr Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Ja poszukuje wszystkich meczów Cleveland - San Antonio finał (4-0) 2007, czy posiada ktos w swojej kolekcji? chętnie kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Ja poszukuje wszystkich meczów Cleveland - San Antonio finał (4-0) 2007, czy posiada ktos w swojej kolekcji? chętnie kupię te mecze są dostępne na sport-scene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siejny Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Siema polecam item wystawiony na allegro. Oryginalny dres Harlem Globetrotters http://allegro.pl/harlem-globetrotters- ... 11307.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1489550301 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi