Skocz do zawarto艣ci

Kto w PO na Wschodzie...

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

Przyznam ze moze za wczesnie na takie typy ale taka zbaawa ma tym wiekszy sens im wczesniej jest zrobiona :D i pozniej ktos moze miec wieksze powody do chwaly ze najwczesniej przewidizal dobre wyniki... tak wiec IMO:

1. Pistons --> tu akurat chyba nie jest za wczensie na taka prognoze, bezsprzeczny mistrz wchodu

2. Heat --> o tyle latwe to jest do przewidzenia ze nie trzeba sie spierac czy o to miejsce beda sie bic z Pacers, bo to inne dywizje, a ze Heat wygraja swoja jest tak pewne jak ze Pacers nie wygraja swojej ;-)

3. Nets --> w koncu musza sie rozpedzic, bo potencjal to juz im odklada sie od roku niewykorzystany...

4. Pacers --> czy Artest zostanie czy odejdzie Pacers beda w PO i zajda wysoko. Dopiero 4e miejsce ze wzgledu na ilosc dywizji... ale wroze im wynik W/L na poziomie miejsca 2-3

5.Bulls --> pech sie musi skonczyc, forma musi przyjsc. I tak dobrze ze przy kontuzjach Denga, Chandlera, Gordona, Hinricha i Duhona a takze przy slabej formie i grze w kratke chyba wszystkich zawodnikow maja bilans =50%

6.Cavaliers --> bedzie b.zacieta bitwa bulls-cavs-bucks. I w moim przekonaniu roznice W/L wsrod tych 3 zespolow beda minimalne...

7.Bucks --> j/w

8.Sixers --> Sixers zadziwiaja, bo potrafia skaszanic niesamowicie wygrane juz mecze, potrafia przegrac ze slabeuszami, naprawde spieprzyc jak malo kto majac WONa w kieszeni a z drugiej strony wygrywac z potentatami, zadziwiac skutecznoscia (Pacers, Mavs, czy badz co badz Wolves). Ktos juz wspominal ze ma tego dosyc (serie 4-0, 0-4 itd), czy to sie zmieni nie wiem ale poki co wszystko idzie w kierunku tego ze Sixers beda miec bilans 50%... A mimo tego co wczesniej mowilem, to beda go miec dzieki temu ze maja szanse 4 razy ograc Raptors, czy Celtics (ktorzy IMO beda cieniowac z czasem coraz mocniej) grajac w najslabszej dywizji...

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

No c贸偶... Na pewno dostanie si臋 DET, wydaje mi si臋, 偶e jest to ich mistrzowski sezon. Wallace's s膮 w wy艣mienitej formie, a to jest ich klucz do sukcesu... (Zreszt膮 nie tylko Ben i Sheed... s膮 we wspania艂ej dyspozycji...) M贸g艂bym si臋 pokusi膰 nawet o wypowied藕, 偶e Pistons s膮 (A napewno s膮) w stanie wygra膰 Mistrzostwo w tym roku...

Dalej .... Heat .... j/w

No co do Netz to potencja艂em i ambicj膮 wyr贸偶niaj膮 si臋 na wschodzie. Jakby Trio : Jeff , VC , J-Kidd wesz艂o w form臋, to kto wie....

Pacers - no c贸偶 .... Wymiot膮 panowie z Indiany trza powiedziec... :)

Bulls - Jeszcze zobaczycie ! ;) licz臋 na nich, bo to m艂oda i perspektywiczna dru偶yna.. dobrze by by艂o, gdyby si臋 rozwijali.. a Awans do PO napewno by pom贸g艂...

Cavs - To jedna dru偶yna z tr贸jki (Bucks - Bulls - Cavs) Pomi臋dzy tymi dru偶ynami b臋dzie na pewno bardzo zaci臋ta walka,

Bucks - j/w

Six - Tutaj si臋 nie wypowiem.... Bo naprawd臋 nie wiem co z tego b臋dzie ... poczekamy zobaczymy... nie wiem nie wiem...

Odno艣nik do komentarza

Ja to widz臋 tak:

1. Pistons - trudno przypuszcza膰, by kto艣 na wschodzie mia艂 od nich lepszy bilans.

2. Heat - bankowe drugie miejsce. Na pewno wygraj膮 swoj膮 dywizj臋 i b臋d膮 na drugiej pozycji.

3. Nets - graj膮 w kiep艣ciutkiej dywizji i powinni j膮 wygra膰, mimo pow偶nych brak贸w pod koszem. By膰 mo偶e b臋d膮 im depta膰 po pi臋tach Sixers, jednak to Nets stawiam wy偶ej.

4. Cavaliers - bardzo dawno nie byli tak mocni. Z poka藕nymi wzmocnieniami i jeszcze lepszy LeBronem nawet w najmocniejszej dywizji w lidze tylko Pistonsi wydaj膮 si臋 poza ich zasi臋giem. Je艣li nie b臋d膮 na czwartym miejscu, to pewnie spadn膮 na pi膮te, co wiele nie zmieni.

5.Pacers - bez Millera i Artesta to ju偶 nie ta si艂a i o mistrzostwo ju偶 raczej walczy膰 nie b臋d膮. S膮 jednak nadal 艣wietnym zespo艂em i powinni walczy膰 z Cavs o 4 miejsce, a drugie w dywizji.

6.Bucks - tacy Clippersi wschodu. Te偶 fajny sk艂ad bez 偶adnych dziur. Te偶 ich si艂a opiera si臋 na ataku. Nawet bez obrony s膮 mocni o trzeba si臋 z nimi liczy膰.

7.Sixers - maj膮 dobry sk艂ad, kt贸rego jednak potencja艂 ofensywny nie jest do ko艅ca wykorzystywany. Opr贸cz tego maj膮 du偶e problemy z obron膮 zespo艂ow膮 i graj膮 nie r贸wno. Ich du偶ym atutem jest dywizja atlantycka, gdzie b臋d膮 mogli sobe wygra膰 troch臋 艂atwych mecz贸w.

8.Bulls - nie s膮dz臋, by m艂ode Byczki by艂y tak dobre, jak przed rokiem. Mimo, 偶e teoretycznie maj膮 graczy na ka偶d膮 pozycj臋, to widoczne s膮 braki pod koszem. Nie wida膰 te偶 zdecydowanego lidera tej ekipy i w moim odczuciu Ben dosta艂 za ma艂o szans w S5, gdzie IMO jest jego miejsce. Ale nie widz臋 ju偶 偶adnej innej dru偶yny przed nimi i powinni by膰 w PO.

Tak膮 贸semk臋 przewidywa艂em ju偶 na d艂ugo przed sezonem, ttaka 贸semka ju偶 teraz si臋 wykrystalizowa艂a i nie s膮dz臋, by jaki艣 inny zesp贸艂 ostatecznie awansowa艂 do PO (je艣li ju偶 to Wizards). R贸偶nie mo偶e by膰 natomiast w kolejno艣ci, jednak przedstawi艂em, czego si臋 mniej wi臋cej spodziewam. Jak wida膰 przewiduj臋 wszystkie 5 zespo艂贸w z dywizji centralnej w PO, ale nie ma si臋 co dziwi膰, gdy偶 jest ona o kilka poziom贸w lepsza od pozosta艂ych dw贸ch i co do tego raczej nie ma w膮tpliwo艣ci.

Odno艣nik do komentarza

Pistons - klasa mistrzowska bez dw贸ch zda艅

Nets - niesamowita energia, jak dla mnie nr. dwa na wschodzie

Pacers - nawet bez Artesta zawalcz膮 skutecznie i mocno

Heat - c贸z mimo wielkiej sympatii dla duetu Shaq&Wade, nie wr贸偶e im sukces贸w, liga zna przypadki kiedy to montowano sk艂ady typu All-Star i nic z tego nie by艂o (Rockets, Blazers), st膮d pozycja 4.

Sixers - super ofensywa, ale dupowata obrona, wi臋c tak jak wspomniano b臋d膮 przechodzi膰 ze skrajno艣ci w skrajno艣膰.

Bucks - dobry sk艂ad, ale wci膮偶 postrzegam ich jako fuksiarzy

Wizards - r贸wny sk艂ad, dobry trener, w tym roku jakby os艂abili sk艂ad w por贸wnaniu z poprzednim, ale wci膮偶 s膮 dobrzy.

Cavaliers - Lebron mam nadzieje w ko艅cu wejdzie do PO.

Odno艣nik do komentarza

Heat - c贸z mimo wielkiej sympatii dla duetu Shaq&Wade, nie wr贸偶e im sukces贸w, liga zna przypadki kiedy to montowano sk艂ady typu All-Star i nic z tego nie by艂o (Rockets, Blazers), st膮d pozycja 4.

Sixers - super ofensywa, ale dupowata obrona, wi臋c tak jak wspomniano b臋d膮 przechodzi膰 ze skrajno艣ci w skrajno艣膰.

Wizards - r贸wny sk艂ad, dobry trener, w tym roku jakby os艂abili sk艂ad w por贸wnaniu z poprzednim, ale wci膮偶 s膮 dobrzy.

No to proponuj臋 zapozna膰 si臋 z zasadami przyznawania pierwszych 3 miejsc, 偶eby nast臋pnym razem nie paln膮膰 takiej g艂upoty.

Pozatym Heat poni偶ej Nets? To 偶art, prawda?

A co do tematu, to bardziej jest to wr贸偶enie z fus贸w :) na pierwszy taki temat mo偶naby si臋 skusi膰 ok ASG, czyli w po艂owie sezonu. Dlatego ja raczej nie zatypuj臋.

Odno艣nik do komentarza

1. Pistons chyba tu sie nie ma co rozpisywa膰 :]

2. Heat my艣le 偶e loozem wygraj臋 swoj膮 dywizje

3.I tu bym nie pisa艂 Nets tylko Sixers :D Nie tylko z sympatii ale wierze ze moze im sie uda膰.

4. Cavaliers w tym sezonie mog膮 zaj艣膰 daleko

5. Pacers wy偶ej im nie wr贸偶臋

6.Bulls hmm m艂ody sk艂ad ale mysle 偶e im sie uda wejsc do PO

7. Nets wed艂ug mnie wy偶ej nie wskocz膮

8.Bucks s膮 dobrzy ale jak dla Nets du偶o im nie wr贸ze

To tyle , jest to tylko moje skrome zdanie :)

Odno艣nik do komentarza

A co mi tam :P Lubie wr贸zenie z fus贸w 8)

1.Detroit Pistons-- nawet jakby w Pacers nie dosz艂o do wewnetrznych konflitk贸w to i tak to oni byliby najlepsi na Wschodzie. Pozycja raczej nie wymaga t艂uamczenia, graja jak z nut od pocz膮tku. Ich sprawdzian nadejdzie dopiero w PO, bo za Browna zaczynali wolniej, teraz od poczatku jada z rozmachem.

2. Miami Heat- tez raczej nie trzeba wielkich t艂umaczen, bo dywizji ine maja najsilniejszej, s膮 tam jedynym zespo艂em na plusie i mimo ze sie nie spisuja tak dobrze jak co niekt贸rzy przewidywali drugie miejsce jest dla nich zarezerwowane.

3. New Yersey Nets- lubie obie walczace o t臋 pozycje ekipy, ale ostatecznie wybieram Nets gdyz uwazam ze ich braki podkoszowe s膮 艂atwiesze do za艂atania niz braki obronne Sixers, kt贸ra juz kolejny raz daje dla s艂膮beusza wrzucic 100 pkt i wygrac mecz. Nets powoli zaczynaja wchodzic w rytm, rozpedzac sie, graja lepiej niz na poczatku rogrywek.

Od tego moemnty zaczyna sie schody kogo wybrac....

4.Cleveland Cavaliers- mimo ze rokt emu tez widzial臋m ich tak wysoko i sie przejeca艂em wierze ze tym razem po ASW bedize lepiej, ze zesp贸l sie czegos nauczy艂, wyciagna wnioski i wejdzie do PO. Stac ich na to napewno.

5.Indiana Pacers- mimo tego ze ine ma juz Millera, gra Artesta to tez raczej juz przesz艂osc widze ich na tej pozycji bo to zesp贸l m艂ody i do艣wiadczony, wiec powinien sobie poradzic mimo tych os艂abien i kolejny raz zagosicwi w PO.

6..Chicago Bulls- zesp贸l z charaktrem, nie za艂amuja ich porazki, limit pecha tez musi przejsc, tak jak graja ostatnio pewnie nie beda grlai juz do konca seoznu, bo tak z艂e mecze zdazaja sie raz na seozn jak nie rzadziej. Jak wr贸c膮 do formy to nadrobi膮 zaleg艂osci.

7.Philadelphia 76ers- zesp贸l grajacy bardzo nier贸wno, potrafiacy wygrac z zespo艂臋m duzo lepszym, ale takze przegrac ze s艂膮beuszem. Wszystko zalezy akurat od dnia, od dyspozycji nie AI a reszty ekipy. Maja wachania formy, ale tez 艂膮ta dywizje dzieki kt贸rej wygraja torche meczy i to im da wejscie do Po.

8.Milwaukee Bucks- nie potrafie racjonlanie powieidzic czemu, ale czuje ze ta ich gra to chwilowy przeb艂ysk formy i jeszcze spadn膮艂 w d贸艂, ale do PO sie zakwalfikuj膮.

Odno艣nik do komentarza

No to proponuj臋 zapozna膰 si臋 z zasadami przyznawania pierwszych 3 miejsc, 偶eby nast臋pnym razem nie paln膮膰 takiej g艂upoty.

Pozatym Heat poni偶ej Nets? To 偶art, prawda?

A co do tematu, to bardziej jest to wr贸偶enie z fus贸w :) na pierwszy taki temat mo偶naby si臋 skusi膰 ok ASG, czyli w po艂owie sezonu. Dlatego ja raczej nie zatypuj臋.

New Jersey Pany !

do Po wejd膮 wg. mnie :

Detroit , Heat , Nets , Cavs , Pacers , Bucks , Phila , i dalej bym Orlando stawia艂

Odno艣nik do komentarza

A co mi tam :P Lubie wr贸zenie z fus贸w 8)

JA TE呕 :lol::P

1.Detroit Pistons-- nawet jakby w Pacers nie dosz艂o do wewnetrznych konflitk贸w to i tak to oni byliby najlepsi na Wschodzie. Pozycja raczej nie wymaga t艂uamczenia, graja jak z nut od pocz膮tku. Ich sprawdzian nadejdzie dopiero w PO, bo za Browna zaczynali wolniej, teraz od poczatku jada z rozmachem

No w艂a艣nie, i tu mo偶e by膰 problem :roll: Za Browna zaczynali wolniej i dwa razy byli w Finale. Za Saundersa wymiataj膮 od poczatku, ale na jak d艂ugo starczy im amunicjiw PO. Przeciez takie przypadki - genialny RS i kiepskie PO, FC max- by艂y ju偶 wcze艣niej vide SAS w 2003, Kings w 2002, Wolves w 2004, Jazz w po艂. lat 90-tych czy Portland r贸wnie偶 pod koniec lat 90-tych.

Odno艣nik do komentarza

Nie b臋d臋 oryginalny i tak偶e wytypuje podobnie do pozosta艂ych.

1. Pistons - ju偶 teraz udowadniaj膮, 偶e odebranie mistrzostwa to jest ich g艂贸wny priorytet. Jak narazie radz膮 sobie znakomicie, pokonuj膮 pokolei zespo艂y ze wschodu i zachodu. Je艣li nie SAS to kto mo偶e ich pokona膰 jeszcze w sezonie ? Miami - dzisiaj si臋 przekonamy. Je艣li Heat nie zdo艂aj膮 powalczy膰, Detroit b臋d膮 najlepsi w tym sezonie.

2. Zaraz po Pistons moim zdaniem b臋d膮 Miami. Maj膮 gorszy bilans, nier贸wn膮 form臋, roszady w sk艂adzie na pozycjach PG. Je艣li Shaq b臋dzia gra艂 na 120% (bo narazie chyba gra na 70%) to jest szansa na powalczenie w finale konferencji.

3. Tutaj pewnie zagraj膮 Nets albo 76ers, bo tylko oni si臋 licz膮 w walce o pierwsze miejsce w Atlantic. Bardziej stawia艂bym na Nets, kt贸rzy chyba 艂api膮 wiatr i zaliczaj膮 dobre wyst臋py z Carterem na czele.

4. Tak jak wi臋kszo艣膰 typuje Cavs, jednak bez wi臋kszych sukces贸w w PO. LeBron o wiele lepszy ni偶 przed sezonem, dosta艂 wsparcie, ale chyba nie dadz膮 rady, mo偶e druga runda.

5. Pacers - innej mo偶liwo艣ci chyba nie ma. Walcz膮 walcz膮, ale 5 miejsce to chyba max jak dla nich. Nie s膮 ju偶 tak skuteczni jak przed dwoma laty, do tego trac膮 dobrego obro艅ce i nie wiadomo kogo dostan膮 wzamian.

6. Milwaukee - oni naprawd臋 dobrze graj膮 w tym sezonie. Dostali wsparcie pod koszem, na obwodzie 艣wietnie gra TJ i Redd, mog膮 zawalczy膰 o wy偶sze miejsce.

7. Philadelphia 76ers - niestety wahania formy jakie maj膮, nie wr贸偶y dobrze. B臋d膮 napewno walczy膰 o pierwsze miejsce w Atlantic, ale 偶eby nie przerodzi艂o si臋 to w walk臋 o PO.

8. Wizards - ich stawiam na ostatnim miejscu w walce o PO. Arenas i Jamison graj膮 bardzo dobrze, ale maj膮 ma艂e wsparcie w kolegach. Czasem Butler si臋 przy艂膮czy, ale ostatnie mecze mieli s艂abe.

Do walki o PO do艂膮czy艂bym Bulls, Magic i Celtics.

Odno艣nik do komentarza

Wiele mi si臋 w typowaniu kolejno艣ci od tego co przwidywa艂em przed rozpocz臋ciem sezonu nie zmieni艂o, chyba jedynie liczy艂em, 偶e to Pacers a nie Pistons zajm膮 pierwsze miejsce wi臋c tak:

1.Pistons-komentarz na dzie艅 dzisiejszy ju偶 raczej zb臋dny

2.Heat- przy takiej konkurencji nie ma innej mo偶liwo艣ci

3.Nets- zacz臋li wreszcie gra膰 jak na najlepsz膮 dru偶yn臋 w tej kiepskiej dywizji przysta艂o :)

4.Pacers- im szybciej zamieszanie z Artestem si臋 sko艅czy tym lepiej dla nich

5. Bucks- dobry i wyr贸wnany sk艂ad da im PO

6. Cavs rok temu Celveland Lebrons te偶 wymiatali zim膮, potem 艣nieg stopnia艂, s艂o艅ce zacz臋艂o grza膰 i spu艣cili z tonu zobaczymy teraz chyba jednak tak 藕le nie b臋dzie, ale to raczej g艂贸wnie przez brak konkurencji

7.Wizards- Arenas przebija si臋 powoli do czo艂贸wki obro艅c贸w w lidze, do Butlera mam jaki艣 sentyment szkoda, 偶e nie ma u nich wi臋cej graczy podkoszowych bo da艂bym ich wy偶ej

8. Bulls- lubi臋 walcz膮ce zespo艂y a Byki mi si臋 wydaj膮 w艂a艣nie tak膮 dru偶yn膮 i wygrane w ko艅cu przyjd膮

To by by艂o na tyle, chyba 偶adnej dobrej dru偶yny nie pomin膮艂em :twisted:

Odno艣nik do komentarza

To by by艂o na tyle, chyba 偶adnej dobrej dru偶yny nie pomin膮艂em Twisted Evil

Niekt贸rzy beda innego zdania :Wink: .

Ja widz臋 to raczej podobnie jak reszta czyli:

1. Detroit- pokonali juz prawie wszystkich wielkich w tym sezonie , tej nocy pokonali Heat, wydaja sie na dzien dzisiejszy po za zasiegiem kazdego zespolu jesli chodzi o bilnas: W-l, nie tylko na wschodzie.

2. Nets- mysle ze sa w stanie mie膰 lepszy bilans nix Heat, narazie Heat sie powoli rozgrywa podobnie jak Nets, jest tam dobry trener, solidne podwaliny na obwodzie, no i jeszzce pr贸by sciagniecie jakiegos solidnego podkoszowca.

3. Heat- nizej na pewno nie b臋da

4. Pacers- narazie sie utrzymuje w czolowce grajac bez Artesta, ale jednak w koncu go wytrade'uj膮 i chyba "co艣" dostana, chocby to bylo pokroju Szczerbiaka, Odoma itp. Da im to duzo, tylko czym szybcie wymienia Rona to bedzie wiecej czasu na dogrywanie sie tego zespolu, ktory i tak jednym z najbardziej perfekcyjnym zespolem pod wzgldem taktycznym.

5. Cavs- w koncu chyba LBJ musi do PO awansowac, majac tak dobra 艣wit臋 z solidnymi: Hughesem, BigZ oraz Goodenem. Choc nie wroze im nic wielkiego w PO.

6. Bucks- najsilniejsza dywizja w calej NBA ( no moze po za dywizj膮 tesanska) wiec i sporo zespolow musi byc w PO, dokladniej wszystkie :). Zespol podobnie jak Cavs swietnie "obudowany" pod swojego lidera - Redda. Sa zbilansowani, zarowno na obwodzie maja powazne sily, jak i pod ksozem gdzie szczegolnie duet: Magloire-Bogut moze byc bardzo silny (Joe Smith ma wieczna kontuzje a Dan Gadzuric jakos wypadl z rotacji, i gra duzo mniej, dlatego ich nie wymieni艂em).

7. Bulls- bo jakby w nich nie wierzyc mimo ze ostatnie tygodnie maja co tu duzo mowic fatalne, i przegrywaja pokoleji z kim popadnie.

8. Tutaj mam dylemat, ale chyba Celtics, z grajacym swietny sezon duetem swingamn贸w: Ricky Davis- Paul Pierece (ten gracz juz ktorys z koleji swietny sezon).

Odno艣nik do komentarza

1. Pistons - dla mnie to mistrzowie NBA. Ogl膮da艂em ich mecz z SAS i zacz膮艂em ich lubi膰. I sobie pomy艣la艂em, 偶e fajnie jak by pobili rekord Chicago(72-10) i stworzyli now膮 dynastie.

2. Nets - rozkr臋caj膮 si臋 z meczu na mecz. Ich obw贸d jest 艣wietny i wygraj膮 s艂ab膮 dywizj臋 atlantyck膮.

3. Heat - na papierze bardzo silni, ale tylko na papierze. Maj膮 za du偶o znanych nazwisk. Jednak s膮dze 偶e w PO b臋d膮 grali o jeden poziom lepiej.

4. Pacers - oby szybko wymienili Artesta, to spokojnie b臋d膮 mieli te 4 miejsce. Gdyby nie g艂upi Ron to nawet mogli by zagrozi膰 Detroit, jak nie w RS to w PO.

5. Cavs - bardzo mocny sk艂ad, jednak LeBron jeszcze nie wyr贸s艂 na takiego lidera zespo艂u jak MJ i jeszcze z kilka lat b臋dzie musia艂 poczeka膰 a偶 co艣 w NBA zwojuje.

6. Sixers - no co tu m贸wi膰 AI, C-Webb, Korvi, Iggy, Sammy are the best.

7. Bulls - ju偶 w zesz艂ym sezonie pokazali pazur, ale narazie w tym zawodz膮. Jednak do ko艅ca RS jeszcze daleko i zd膮偶膮 poprawi膰 swoj膮 gr臋 i bilans na tyle by spokojnie do PO awansowa膰.

8. Bucks - bardzo dobrze zacz臋li sezon. Jednak w ko艅c贸wce troch臋 spuszcz膮 z tonu, gdy偶 mimo wszystko to jeszcze mloda dru偶yna.

Walczy膰 o PO b臋d膮 Wizards (w nich jako艣 nie wierze) i Celtics.

Odno艣nik do komentarza

1. Pistons - dla mnie to mistrzowie NBA. Ogl膮da艂em ich mecz z SAS i zacz膮艂em ich lubi膰. I sobie pomy艣la艂em, 偶e fajnie jak by pobili rekord Chicago(72-10) i stworzyli now膮 dynastie.

3. Heat - na papierze bardzo silni, ale tylko na papierze. Maj膮 za du偶o znanych nazwisk. Jednak s膮dze 偶e w PO b臋d膮 grali o jeden poziom lepiej.

Po pierwsze moim zdaniem rekord Bulls jest niezagro偶ony. Pistons to 艣wietny zesp贸艂, ale tam potrzba kogo艣 wi臋cej do kierowania zespo艂em ni偶 Sunders, pozatym s膮 mecze, w kt贸rych potrzebny jest prawdziwy lider, a takiego w Pistons niema. To tak og贸lnie, bo niechce mi si臋 zag艂臋bia膰 w t臋 spraw臋.

Po drugie to pokaza艂em t艂ustym drukiem,ze sobie przeczysz (znaczy tak to wygl膮da, mo偶e niezamierzenie). Piszesz, ze Pistons b臋d膮 w Finale i wygraj膮 Lig臋, a za chwil臋, 偶e Miami b臋dzie w PO gra艂o o poziom wy偶ej. Czy "o poziom lepiej" uwa偶asz por贸wnanie z poprzednim sezoniem? Je艣li tak to znaczy, 偶e b臋d膮 grali w Finale NBA :cool:

Odno艣nik do komentarza

Po pierwsze moim zdaniem rekord Bulls jest niezagro偶ony. Pistons to 艣wietny zesp贸艂, ale tam potrzba kogo艣 wi臋cej do kierowania zespo艂em ni偶 Sunders, pozatym s膮 mecze, w kt贸rych potrzebny jest prawdziwy lider, a takiego w Pistons niema. To tak og贸lnie, bo niechce mi si臋 zag艂臋bia膰 w t臋 spraw臋.

Po drugie to pokaza艂em t艂ustym drukiem,ze sobie przeczysz (znaczy tak to wygl膮da, mo偶e niezamierzenie). Piszesz, ze Pistons b臋d膮 w Finale i wygraj膮 Lig臋, a za chwil臋, 偶e Miami b臋dzie w PO gra艂o o poziom wy偶ej. Czy "o poziom lepiej" uwa偶asz por贸wnanie z poprzednim sezoniem? Je艣li tak to znaczy, 偶e b臋d膮 grali w Finale NBA :cool:

Co do Detroit moze nie poprawia bilansu Bulls, ale nigdy nie wiadomo. Ja tylko napisa艂em, 偶e fajnie b臋zie jak tak si臋 stanie (a poza tym wiara czyni cuda :wink: ) A co do lidera to u nich takim jest Billups.

Co do Miami to chodzi mi o to 偶e w PO b臋d膮 grali o poziom lepiej ni偶 w RS, ale na Pistons pewnie b臋dzie to za ma艂o.

PS. Ale si臋 dzisiaj rozpisa艂em :D

Odno艣nik do komentarza

pozatym s膮 mecze, w kt贸rych potrzebny jest prawdziwy lider, a takiego w Pistons niema.

Oj jak nie lubi臋 Pistons i te偶 s膮dze, 偶e rekordu Bulls nie pobij膮 to co do lidera bym si臋 nie zgodzi艂. Billups to dla mnie w tej chwili prawdziwy Lider i to na skal臋 ca艂ej ligi. Autentycznie to jest go艣膰, kt贸ry co mecz robi dok艂adnie to czego dru偶yna od niego oczekuje, ja si臋 do niego naprawd臋 przekonuj臋, czasami chi艅czycy Pistons daj膮 to ogl膮dam i facet mi naprawd臋 imponuje. W tym sezonie jeszcze poprawi艂 umiej臋tno艣膰 kreowania gry partner贸w, po KB to drugi gracz w lidze, kt贸rego wybra艂bym do oddania decyduj膮cego rzutu, zawsze wydaje si臋 spokojny, nie robi nic na si艂臋, kiedy trzeba bierze na siebie ci臋偶ar gry, potrafi przyspieszy膰 kiedy jest taka potrzeba kiedy nie potrafi zwolni膰 tempo akcji, je偶eli chodzi o liderowanie to tego zesz艂orocznego MVP bije na g艂ow臋 i je艣li Pistons zbli偶膮 si臋 do wyniku Byk贸w z 96 to kto wie czy Chauncey nie dostanie MVP mimo.
Odno艣nik do komentarza

Oj jak nie lubi臋 Pistons i te偶 s膮dze, 偶e rekordu Bulls nie pobij膮 to co do lidera bym si臋 nie zgodzi艂. Billups to dla mnie w tej chwili prawdziwy Lider i to na skal臋 ca艂ej ligi.

Nie sprecyzowa艂em i wiedzia艂em, 偶e si臋 to na mnie zem艣ci.

Tak zgadza si臋, ale mia艂em na my艣li kogo艣 wi臋cej ni偶 tylko lider w znaczeniu, kt贸re przytovczy艂臋艣. W tym si臋 z Tob膮 zgadzam, ale 偶eby ekipa odnios艂a a偶 taki sukces potrzeba kogo艣 wi臋cej, indywidualno艣ci, kt贸ra sama potrafi wygrywa膰 mecze, bo niekt贸rych zespo艂em wygra膰 sie nie da (choc brzmi to do艣膰 nieprawdopodobnie :P). Billups jest 艣wietnym graczem, doj偶a艂 i wie co i jak kiedy zrobi膰, ale w niekt贸rych sytuacjach potrzeba kogo艣 wi臋cej, nie przymierzajc kogo艣 takiego jak MJ :cool:

Odno艣nik do komentarza

Oj jak nie lubi臋 Pistons i te偶 s膮dze, 偶e rekordu Bulls nie pobij膮 to co do lidera bym si臋 nie zgodzi艂. Billups to dla mnie w tej chwili prawdziwy Lider i to na skal臋 ca艂ej ligi.

Nie sprecyzowa艂em i wiedzia艂em, 偶e si臋 to na mnie zem艣ci.

Tak zgadza si臋, ale mia艂em na my艣li kogo艣 wi臋cej ni偶 tylko lider w znaczeniu, kt贸re przytovczy艂臋艣. W tym si臋 z Tob膮 zgadzam, ale 偶eby ekipa odnios艂a a偶 taki sukces potrzeba kogo艣 wi臋cej, indywidualno艣ci, kt贸ra sama potrafi wygrywa膰 mecze, bo niekt贸rych zespo艂em wygra膰 sie nie da (choc brzmi to do艣膰 nieprawdopodobnie :P). Billups jest 艣wietnym graczem, doj偶a艂 i wie co i jak kiedy zrobi膰, ale w niekt贸rych sytuacjach potrzeba kogo艣 wi臋cej, nie przymierzajc kogo艣 takiego jak MJ :cool:

W sumie tak samo my艣la艂em o tym czego potrzeba do zdobycia mistrzostwa, ale w czerwcu 2004 roku musia艂em niestety zmieni膰 zdanie :(
Odno艣nik do komentarza

W sumie tak samo my艣la艂em o tym czego potrzeba do zdobycia mistrzostwa, ale w czerwcu 2004 roku musia艂em niestety zmieni膰 zdanie :(

Musz臋 zada膰 to pytanie O kim my艣la艂e艣???? I prosz臋 nie pisz nazwiska, kt贸re ci艣nie mi si臋 na my艣l kiedy czytam Twoje posty, bo to nie przejdzie :cool:, zw艂aszcza po tym, co wiadomy osobnik pokaza艂 w tamtych Fina艂ach (jeden wielki rzut to zdecydowanie za ma艂o :!:).

Pozatym w LAL'04 zabrak艂o czego艣 wi臋cej- zgrania i ch臋ci wsp贸lpracy,a bez tego to niewiadomo jak dobry sk艂ad mo偶na o kant d**y rozbi膰 i obaj o tym a偶 za dobrze wiemy :wink:

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.