Skocz do zawartości

NFL

macias

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry ale musze wyszydzic Eagles 24 QB w tym tacy "speedsterzy" jak Eli czy Flaco mieli wiecej wybieganych yardow niz cala druzyna Philly :) A maja w skladzie czlowieka ktory teoretycznie byl najlepszym RB rok temu, i goscia ktory ma na koncie 2 czy 3 ponad 1000 yardowe sezony :) Brawo Kelly!

Odczep się od Andrzeja, Kily - Luck will come ;)

Chciałem obejrzeć GB - SEA i przypadkowo ściągnąłem Texans z Panthers.

Nigdy nie byłem fanem Cama i wg mnie to taki gość od highlightsów ale nie wierzę że kiedyś poprowadzi swój zespół do czegoś znaczącego(czyt. natknie się na Seahawks i heja). Nie podoba mi się jego selekcja rzutów.

O Texans to raczej nie ma co gadać póki nie wróci Foster, conajmniej.

Obrona jest spoko, doszedł przecież Clowney.

Ogólnie mecz nudny poza kilkoma fajnymi akcjami.

Obejrzałem też Falcons@Giants i po pierwsze trzeba powiedzieć: Julio Jones. Wow, typ jest dotyrany na maksa a jednego catcha to miał wręcz niemożliwego..

Fajnie gra Matt Ryan, bardzo pewnie.

Mam w fantasy rookie Rb Tevona Colemana i powiem Wam że gość będzie wymiatał. Zagrał co prawda jakoś do połowy ale zdobył TD. Niestety wypadnie na około tydzień. W Falcons poszli w to co kilka lat temu Panthers(Williams/Stewart) - w miarę równomierną rotację na Rb, przez co cały czas biega wypoczęty albo Coleman albo Freeman - też kozak.

Ogólnie podoba mi się Atlanta bardzo.

O Giants to nie ma co pisać a szczególnie o biednym bracie Peytona. Tego Ilaja to już chyba nawet do średniaków trzeba zaliczać, gdzieś obok Flacco.

To, jakie on błędy popełnia na tym poziomie to jest hit sezonu.

Dziś mam w planach zobaczyć jeszcze GB z Sea i Colts z Jets, mimo wszystko. Obiecałem sobie, że wszystkie mecze Colts obejrzę i na razie się będę tego trzymał.

Edytowane przez AirForceNine

Odczep się od Andrzeja, Kily - Luck will come ;)

Coś nie tak napisałem? Spoko wodza, Andrzej już przeciwko lepszym obronom w tym RS mierzył się nie będzie, więc powinno być z nim tylko lepiej (choć jestem ciekaw starcia z odchudzonymi na pozycji CB Patriots, z którymi do tej pory zawsze było to samo ;)). A że przeciwko patałachom umie kręcić liczby to wiemy ;)

214 cm i 200 kg

http://uproxx.com/sports/2015/09/john-kahn-largest-football-player-world/

Matko Bosko Kochano. Koleś blokuje 2 na raz jest tak wielki. Podobno się nim już koledźe interesują.

Powinien grać jako OT a nie DT. Chociaż nogi ma tak wolne, że i tak go każdy będzie omijał.

Był taki typek w polskiej drugiej lidze(bodaj Warriors) - najcięższy w Polsce. Grał na OT ale jak mieli kryzysową sytuację to dawali go na Rb i przeciwnicy go musieli we czterech tacklować na raz ;)

Może tędy droga?

-----

http://www.sbnation.com/nfl/2015/9/25/9397187/nfl-players-arent-having-enough-sex

Edytowane przez AirForceNine