Skocz do zawartości

NFL

macias

Rekomendowane odpowiedzi

hehe

Jak zdobywasz w PO 44 punkty i przegrywasz mecz, to raczej powód jest gdzie indziej, nie w nieobecności Jamaala...Z nim zdobyliby 60 i wygrali? :grin: Śmiem twierdzić, że z Charlesem zdobyliby mniej jardów w tamtym meczu, a co za tym idzie punktów. Passing offense w tamtym meczu była na tyle skuteczna, że rushing nie był potrzebny. Katowali by tego Charlesa do oporu, który ugrywałby 4 yardy, na c*** im to jak podania Smitha pozwalały im zdobywać o wiele więcej, mimo, że Colts wiedzieli co będzie grane. Rozumiem jakby Smith miał problemy z dostarczaniem podań, WR's nie byliby otwarci, rzucałby INT itp.(wtedy trzebaby było więcej biegać). ale tak nie było. Później zaczęło to szwankować, ale wtedy już mieli 38 pkt zdobytych, co powinno wystarczyć.

Mecz przegrali przede wszystkim w obronie i tyle. Nie masz prawa przegrać meczu zdobywając 44 punkty.

Poleci ktoś jakieś najlepsze "filmy" z serii ESPN E60?

Edytowane przez Maciek9020

Dopiero teraz obejrzalem i mowcie co chcecie, ale ja sie ciesze ze Peyton sie odnalazl po INT i po tym jak running game kompletnie zaczęło zawodzic, moze i kilka prob bylo przerzuconych ale ogolnie bardzo pozytywnie. Dla mnie to dopiero drugi rok z nfl dlatego miło że legendy pod koniec karier nie spuszczają z tonu :pride:

Trochę mnie nie było i jak się towarzystwo rozbestwiło ;)

Skoczek wcześniej narzekał na Chiefs. Ale zwycięstwo z Texans musiało Ci wszystko przesłonić..

Alex Smith, co zresztą napisał Kily, to PIZDA. I nie wiem czy znajdzie się równie szrotowaty qb w lidze(może Hoyer czy wynalazki typu McCown).

Zresztą po wczorajszym meczu Manning ma z nimi bilans bodaj 13-1.

Ale z kolei fanów stawiana na Broncos chciałbym lekko przestrzec. Oglądałem ich oba mecze jak na razie i gdyby nie defense to.. Byłoby bardzo źle.

Peyton wygląda i zaczyna grać jak dziadzina(idę o zakład, że to na pewno jego ostatni sezon). Na szczęście zdarza mu się przypomnieć o starych czasach ale wg mnie ten sezon w jego wykonaniu to będzie przeplatanie geniuszu z mizerią.

Zresztą same statystyki to potwierdzają a kilka snapów przed rzucenie przez niego INT wyskoczyła taka grafika:

Screenshot_2015_09_19_18_23_13.jpg

Za to obrona Denver.. Wow.. Nie patrzyłem kto ich ma w fantasy ale może najebać sporo pkt.

Ciekawe tylko na ile im starczy TAKIEJ pary.

Charles oprócz *drobnych szczegółów* w meczu z Broncos to bestia niesamowita i oświadczam uroczyście, że pomimo tego co odjebał to wsiadam na jego bandwagon.

Co do *drobnych szczegółów* to odsyłam zainteresowanych do jak na razie największego thrillera tego roku - Den@KC

Edytowane przez AirForceNine

Miałem takie same odczucia w stosunku do Peytona, strasznie zdziadział. 

Leonard Fournette jest bestią. Wjeżdżał wczoraj w obronę Auburn jak w masło, ludzie się na nim wieszali, wjeżdżali mu w nogi, itp., a on nie za wiele sobie z tego robiąc machnął 228 jardów na 19 próbach i 3 TD. Polecam ten mecz, a przynajmniej hajlajty Leosia.

Leonard Fournette jest bestią. Wjeżdżał wczoraj w obronę Auburn jak w masło, ludzie się na nim wieszali, wjeżdżali mu w nogi, itp., a on nie za wiele sobie z tego robiąc machnął 228 jardów na 19 próbach i 3 TD. Polecam ten mecz, a przynajmniej hajlajty Leosia.

Potwierdzam. Gość zrobił na mnie duże wrażenie. 

Broncos wygrali 2 mecze dzięki defensive TD, także to mówi samo za siebie. 

Wzięło mi się na Jimmy Kimmela i odkryłem kolejną perełkę. :) 

Edytowane przez SkoczekS1