Skocz do zawartości

NFL

macias

Rekomendowane odpowiedzi

Masakra.

Będzie najlepiej zarabiającym cb ever.

Greedy bastard.

@macias

A Foles to jest jakaś ugruntowana postać na rynku qb?

Dzisiejsza wartość obu zawodników bardzo podobna. Czemu wolałbyś Folesa zostawić?

Obaj trochę stracili poprzedni sezon ale ja zdrowego Bradforda wezmę zawsze ponad Folesa. Eagles ma nieco lepszy pass protect, co też może mieć wpływ na grę Sama.

Generalnie kibice Philly narzekają na Chipa ale dla mnie mimo wszystko edge po stronie Eagles.

Foles to jest napis na koszulce. Sezon konia jaki miał 2 lata temu już mu się nie przytrafi, na pewno nie w Rams.

Foles w bezpośrednim porównaniu lepszy od Bradforda. Ale po zamianie drużyn, nastąpi zamiana także cyferek.

Rams nie potrafili zbudować drużyny wokół Bradforda. On ma ciągle spory zapas, Foles już wg mnie swojego maksa pokazał.

ZDROWY Bradford jeszcze udowodni czemu był top pickiem.

Edytowane przez AirForceNine

Dla mnie ani jeden, ani drugi nie pasują za bardzo do Eagles, ale jak mam wybierać, to już wolę tego trochę gorszego Folesa, niż Bradforda po dwukrotnie pod rząd rozwalonym ACL. Chodzą też słuchy, że Kelly chce zrobić jakiś trade up po Mariotę, ale nie wiem co musiałby zaoferować.

Dawno się tak nie działo na rynku w NFL. Revis kolejne wielkie nazwisko zmieniające klub.

Edytowane przez macias

Też o tym Mariocie czytałem. Mimo wszystko chyba zbyt dużo klubów czai się na niego i Jameisa. Szczerze liczę, że jednak Eagles mają jakiś plan z tym Bradfordem.

A jeszcze wracając do Ravens - podobno chcieli się pozbyć Ngaty. O nich akurat jestem dziwnie spokojny.

Edit: Fitzpatrick w Jets

Edytowane przez AirForceNine

Wszyscy się nabijali z Chipa, a on tymczasem, po wzmocnieniu obrony, w dwa dni zorganizował u siebie najlepszy duet RB w lidze. A to nie koniec jego ruchów. Ale z kontraktu Maxwella i tak można się pośmiać ;)

Z drugiej strony ciekawe co zrobią Cowboys po odejściu Murraya? Na ich miejscu optymalnie byłoby uderzyć do Vikings po Petersona.

W międzyczasie Amendola uzgodnił z Pats obniżkę zarobków. Samo w sobie to akurat jest oczywiście dobrą wiadomością dla NE, ale z drugiej strony niestety nie zapowiada sprowadzenia Percy'ego.

A wszyscy rywale z dywizji grubo się zbroją. Szczęśliwie nie widać wśród nich nawet połowy quarterbacka. Ale trzeba przyznać, że w Jets niezła historia z zejściem się po latach Revisa i Cromartiego.

Z ruchów do przodu Pats na razie jedynie Sheard z Browns, czyli kolejny versatility player w rękach Belichicka, który pewnie będzie grał na RE zamiast Ninkovicha. Ciekawy ruch no i ciekawe czy Pats pozwolą mu wrócić na właściwe tory, bo gość po bardzo fajnym debiutanckim sezonie z roku na rok dołował.

Trzeba czekać na kolejne manewry, bo kasy, mimo podpisania McCourty'ego za duże pieniądze, trochę do rozdysponowania jest. W ogóle niemożliwie to wygląda, że mistrzowie nie mają w drużynie nikogo, kto miałby kontrakt z dwucyfrową średnią zarobków za sezon. Najbliżej tego jest właśnie McCourty z tym swoim 47,5/5.

Czytałem dzisiaj, że Harvin był na wizycie u Bills i obie strony mają się ku sobie. Tymczasem pojawia się coraz więcej plotek o Mariocie w Redskins. Jeżeli Waszyngton wydraftuje QB w 1 rundzie 3 lata po wyjebaniu miliona picków za Grifiina, to nie mam słów.

Duet Watkins-Harvin wygląda naprawdę explosive, ale problem ten sam co u Jetsów - czyli QB. Dlatego dopóki nie podadzą kwoty jaką dostanie w tym roku Percy trudno stwierdzić czy to faktycznie taki "win" po jego stronie. Z kolei Pats testują Busha, to może być ciekawy sposób na wypełnienie luki po Vereenie, pytanie tylko na jak długą metę.

W drugiej dywizji Cowboys podpisali McFaddena. Szykuje się rzadko spotykany wzrost cyferek.