Skocz do zawartości

NFL

macias

Rekomendowane odpowiedzi

Willis nie mogl dojsc do pelnej dyspozycji wg tego co mowil z powodu stopy/palca dlatego zdecydowal sie odejsc. Gore prawdopodobnie wybierze Colts zamiast Eagles i do tego Maclin woli wieksza kase od Reida i KC. Niech sie Chip Kelly ogarnie bo niedlugo zostanie z pustymi rękoma

Edytowane przez Slaw441

A Jets prawdopodobnie pożegnają się z Harvinem. Banda debili. ;]

Raczej trudno im się dziwić, że - płacąc rocznie 10 baniek Marshallowi, ponad 7 Deckerowi i prawie 11 Harvinowi - postanowili któregoś z tych WR się pozbyć. Nie jest też zaskoczeniem, że zwolnili z salary akurat największy konktrakt.

Sytuacja wygląda ciekawie z Harvinem i Andre Johnsonem wśród FA. Liczę po cichu, że plotki łączące tych gości z Patriots okażą się prawdziwe i któryś z nich podpisze z NE kosztem wywalenia Amendoli z jego 6 mln/yr. W obu wariantach byłby to bardzo miły upgrade ofensywy, która udowodniła w ostatnich PO, że i w bieżącym kształcie jest najlepsza w lidze. W przypadku Johnsona mam jednak dziwne wrażenie, że zastąpi on Juliusa Thomasa w Denver, ale obym się mylił. ;)

No a dla Patriots wiadomo, że najważniejsze obecnie to podpisanie Revisa. Dobrze by było mieć go na kontrakcie podobnym do tego z ostatniego sezonu, ale Jets po spuszczeniu Harvina niestety mogą niebezpiecznie podbić cenę.

P.S. Miło widzieć, że po latach coś się na tym forum ruszyło w kwestii zainteresowania NFL.

Edytowane przez Kily

Andre Johnson w Pats - jestem na tak. Historia pokazała(Moss), że doświadczony WR z Bradym może czynić cuda.

A co do Kopernika jako, że ma odejść z SF to nie słyszałem ale specjalnie bym na miejscu fanów 49ers nie narzekał.

No i podoba mi się news, że gdzieś tam bardzo widzą Hoyera jako startera na qb, ale już nie pamiętam gdzie:)

Stafford, Bradford I cała masa innych też ma potencjał.

Wg mnie Colin to nigdy nie będzie elitarny rozgrywający.

Nie to, że nie doceniam 'biegających' qb's i rozumiem, że to jego dodatkowy atut ale on za bardzo opiera swoją grę na tym.

A Hoyer faktycznie do Texans ma iść. To mnie trochę dziwi bo bardzo byli tam ponoć zadowoleni z Fitzpatricka. Ponadto kontrakt przedłużył Malett.

Nie no pewnie, że można ale ja po prostu jestem zwolennikiem klasycznej szkoły.

Mike Vick przed aferą z psami jeszcze lepiej biegał w Atlancie..

Vince Young w Titans też wymiatał.

I gdzie oni wszyscy są?

Taka gra ofensywa w końcu zostaje kiedyś rozgryziona i bardzo uniwersalny dziś Kaepernick jako 'tylko' podający qb wg mnie zda testu.

Colin mimo wszystko jak na swój sposób grania ma solidny qb rating i nie rzuca jakiejś dużej ilości picków.

No ale tak jak napisałem - nie lubię takich zawodników i gdybym był fanem 49ers to bym nie narzekał jakby go tam nie było.

Podobno Vereen w Giants. Kurka

Edit:

Maxwell 60 baniek za 10 lat, z czego prawie cała kasa z 3 pierwszych lat gwarantowana. Rynek FA staje na głowie...

A do grona wolnych WR dołączył Dwayne Bowe. Ciekaw jestem czy dobry QB byłby w stanie przypomnieć chociaż namiastkę gry tego gościa sprzed kilku lat. Bowe w końcu nie jest przesadnie stary jak na tę pozycję.

Edytowane przez Kily

Uhuhu gruby trade z Jimmym Grahamem. Seahawks bardzo chcą wrócić na tron.

P.S. Skąd info o Andre w Colts?

Edit:

Ngata w trejdzie do Lions. Zamienili najlepszego DT (Suh) na drugiego najlepszego (Ngata). Za to w Ravens niezły demontaż. McPhee, Ngata, prawdopodobnie Torrey Smith. Sporo tego jak na drużynę, która dopiero co była bardzo bliska wyeliminowania Patriots na ich drodze do mistrzostwa. Dzieje się

I jeszcze jeden edit:

QB za QB. Bradford za Folesa. Tego typu wymiany nie było chyba od czasu draftu 2004 (Eli-Rivers). IMO ewidentnie Chip to wygrał.
Edytowane przez Kily

https://mobile.twitter.com/LanceZierlein/status/575314645713428480

Tzw. per report ale to raczej rzetelne info.

Co do Bradforda to też uważam, że Eagles go 'wygrali'.

Może w SL boją się o nawrót kontuzji ale on ciągle jest stosunkowo młody.

Ngata faktycznie zalepi dziurę po Suh, zresztą w Lions jest jeszcze Nick Fairley, który przy Ngacie może się rozwinąć.

W Lions byli na to przygotowani, jako na zło konieczne bo trzeba było wybrać między Suhem a Megatronem.

A nie znam chyba żadnej osoby(mimo klasy Suh'a), która wolałaby jego zamiast Johnsona.

Edytowane przez AirForceNine

Raczej trudno im się dziwić, że - płacąc rocznie 10 baniek Marshallowi, ponad 7 Deckerowi i prawie 11 Harvinowi - postanowili któregoś z tych WR się pozbyć. Nie jest też zaskoczeniem, że zwolnili z salary akurat największy konktrakt.

W sumie masz rację. Kogoś musieli wywalić, a biorąc pod uwagę ciężki charakter Harvina, można domyślać się, że w Big Apple też coś nie kliknęło.

The Saints trade star tight end Jimmy Graham to the Seahawks in exchange for Pro Bowl center Max Unger and Seattle's first-round pick.

God damn it! Jak dla mnie genialna wiadomość, bo Saints powoli robią się upośledzoną organizacją, a Grahama nie sposób nie lubić. Poza tym cieszę się, że Wilson dostanie w końcu realną pomoc w ataku.

Widzę, że trochę spóźniłem się, ale i tak musiałem wyrazić swoje zadowolenie. ;)

Edytowane przez SkoczekS1