agresywnychomik Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Kołczu33 napisał: Widziałem jakieś statystki, które podawał Kazula, że któreś mecze w niedziele cieszył większym zainteresowaniem niż derby zagłębia Rury. Wiadomo Schalke ostatnio słabo ale i tak fajnie Zauważyłeś może kiedy ten trend się pojawił? Ciekawi mnie to czy jest szansa na pojawienie się boomu na NFL na naszym podwórku @Pablo81 Patrz NFL Europe, tam wiecej niz polowa druzyn byla z Niemiec Edytowane 10 Lutego 2022 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Dodajmy też, że całe playoffy plus kilka meczów w sezonie można obejrzeć w ProSieben, które jeśli się nie mylę jest ogólnodostępną stacją w Niemczech. To tak jakby u nas je pokazywali na Polsacie albo TVN-ie. Pamiętam też jak NFL na początku wieku na DSF oglądałem (gdzie w przerwach reklamy sex telefonów były). Podejrzewam iż sukces footballu amerykańskiego w Niemczech może wynikać z usańskich baz wojskowych jakie tam były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bostonian Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 (edytowane) Zgadzam sie z tym co zostalo napisane na temat popularnosci NFL u sasiadow. Wyglada na to ze w przypadku tylko jednego meczu jednak o bilety moze byc jeszcze trudniej niz na Londyn. BTW dawno temu wydawalo mi sie ze Big Ben ma jakies blizsze koneksje ale urodzil sie jednak w USA. Mamy oficjalnie kolejna nagrode dla Joe, kilka dni temu dostal NVP of NVPs od Nickelodeona i pozostale nagrody: MVP: Aaron Rodgers OPOY: Cooper Kupp DPOY: TJ Watt OROY: Ja'Marr Chase DROY: Micah Parsons CPOY: Joe Burrow COTY: Marc Vrabel Edytowane 11 Lutego 2022 przez Bostonian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 21 godzin temu, Kołczu33 napisał: Widziałem jakieś statystki, które podawał Kazula, że któreś mecze w niedziele cieszył większym zainteresowaniem niż derby zagłębia Rury. Wiadomo Schalke ostatnio słabo ale i tak fajnie Zauważyłeś może kiedy ten trend się pojawił? Ciekawi mnie to czy jest szansa na pojawienie się boomu na NFL na naszym podwórku @Pablo81 Mieszkam od 5 lat i zawsze było duże zainteresowanie NFL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Nawet nie wiedziałem ze superbowl jest na dużym ekranie w elektrowni Powiśle! Właśnie odpalam browara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 [karma enters the chat] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bostonian Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Wygrala druzyna lepsza. To jest wrecz cud ze Bengals z tak slaba linia OL mieli szanse wygrac SB do wlasciwie ostatniej minuty. Zabraklo tez skutecznosci w Red Zone - na poczatku po swietnym zagraniu do Chasea i w 3q po interception. Dziwne gwizdki chyba na remis - Higgins faulowal przy swoim TD a Logan Wilson absolutnie nie zasluzyl na holding call na samym koncu. Mysle ze z okolic 7-10 yarda Bengalsi by sie wybronili ale z 1 yarda to juz bylo za blisko. Piekny sezon to byl a kolejny bedzie extremalnie ciezki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Fifty wszedł na biało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgadzam się z powyższym, że Rams zasłużyli na wygrana. Szkoda tej kary Wilsona bo uważam, że było czysto a byłaby niezła drama z 4 próba. No i ten sack Donalda pieczetujacy zwycięstwo choć fajna historia to szkoda ze kończący mecz minute przed końcem gry. Tak czy inaczej gratki dla Rams a Bengals jakieś transfery do OL i będzie potwór na kilka najbliższych lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Mecz nadrobię dopiero po powrocie do domu(i to też niekoniecznie bo 14.02.) ale nie wytrzymałem i sprawdziłem wynik. Cieszy mnie jedynie fakt, że SB wygrywa Stafford. Joe Burrrr jeszcze ma czas a już fajny sukces na koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Ja też muszę nadrobić meczyk, bo wczoraj kompletnie nie miałem jak go obejrzeć. Poratowałby ktoś linkiem do całego Super Bowl? Byłbym mega, mega wdzięczny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 (edytowane) Combine ruszył pełną parą - na NFL Network wszystko live. Ktos się podejmie typowania top5 na draft? Ja postaram się wysłać swoją piątkę w poniedziałek, jak nie będę miał dużo roboty - a nie zanosi się Edytowane 6 Marca 2022 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 https://bleacherreport.com/articles/10029035-antonio-brown-says-he-kanye-west-are-absolutely-serious-about-buying-broncos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 (edytowane) Russell Wilson w Broncos, Rodgers przedłużył z Packers za $200mln/4lata a Wentz powędrował do Commanders i od razu szanse Waszyngtonu u buków na zdobycie Super Bowl drastycznie zmalały (nie żeby były jakieś duże przed wymianą). Edytowane 10 Marca 2022 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 2 godziny temu, Pepis21 napisał: Russell Wilson w Broncos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Kilka fajnych przetasowań na pozycjach qb ale kit z tym, to jest wiadomość! : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Meanwhile Browns robili podchody pod Watsona i zostali bez Mayfielda. qb sweepstakes here, we, GO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 A Davante w Raiders więc fani GB wierzą, że uda się podpisać Julio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bostonian Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 (edytowane) Duzo zmian. Browns jednak podpisali Watsona za jakies kosmiczne gwarantowane pieniadze. Duzo pozytywow w obozie Bengals. Zostali podpisani nowi ochroniarze dla Joego B.: C Ted Karras z Pats, G Alex Cappa z Bucks i OT La’el Collins z Dallas. Z perspektywy Cinci szkoda powrotu Bradyego bo bliscy przejscia z Tampy byli tez Ryan Jensen i Gronk. Bengals maja 2 lub 3 najtrudniejszy kalendarz w przyszlym sezonie wiec to sa absolutnie wlasciwie ruchy by sprobowac ponownie wygrac AFC North. Edytowane 21 Marca 2022 przez Bostonian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 No kontrakt Watsona przeogromny - sam przyznał, że do czwartku Browns nawet nie brał pod uwagę, ale skoro żadna inna drużyna nie zaproponowała mi podobnego kontraktu to się w końcu przekonał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi