Raven2156 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Miałem to samo wrażenie co komentatorzy - świetne duo które kojarzy się jedynie z Patriots! Gronkowski i Brady ach wspomnienia... Brawo Bucs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Nie oglądam na co dzień NFL ale powiem Wam że się wciągnąłem nawet Mam chyba Deja Vu, Brady - Gronk czy cofnąłem się w czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Fuck me...Brady w SB i flagi z dupy. To już gdzies widziałem studio w TVP mocno na plus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Chiefs jak się nie ogarną to sromotnie przegrają, cała masa oddanych za darmo jardów. Co prawda ten holding przy int pewno będzie długo komentowane, ale to tylko jedna kara z wielu. Gronk już drugie TD. Swoją drogą jak Kurzajewski jeszcze raz powie, że eksperci mogą gadać godzinami to go kapciem rzucę chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Heh no to Patriots poki co punktuja dla Tampy, ale zmarnowac 99 yardow oj moze sie zemscic...poki co skrzydła Kansas nie istnieja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Godzinę temu, Sewer napisał: Nie oglądam na co dzień NFL ale powiem Wam że się wciągnąłem nawet Mam chyba Deja Vu, Brady - Gronk czy cofnąłem się w czasie? Ją w ogóle nie ogladam i to chyba pierwszy mecz który śledze tak długo i jedno co widzę to ze ten rzucający z tampy ma jakieś 15 razy więcej czasu na oddanie rzutu niż ten z kansas. A tych fauli i flag to zupełnie nie czaje ale sędziowie chyba nie lubią tych z kansas;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Hmm, TB była lepsza by far, ciekawe po co sędziowie całkowicie rozwalili ten mecz. Szkoda, ale nadzieja umiera ostatnia, może jeszcze będzie trochę emocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 (edytowane) Flagi były bez sensu ale ofensive line KC fatalne. Tylko dla mnie te czasy Andy Reida były idiotyczne? Sam im dał 7 pkt (no nie sam z pomocą dwóch flag obrony). Po co mu było takie ryzyko żeby ewentualnie mieć 30 sek na doprowadzenie do 5 pkt straty która i tak oznacza konieczność 1 td. W zamian dał szanse TB a Brady to wykorzystal A studio i komentarz w TVP Sport bardzo ok. Dużo lepiej niż się spodziewalem Edytowane 8 Lutego 2021 przez Stryder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 13 minut temu, fluber napisał: Ją w ogóle nie ogladam i to chyba pierwszy mecz który śledze tak długo i jedno co widzę to ze ten rzucający z tampy ma jakieś 15 razy więcej czasu na oddanie rzutu niż ten z kansas. A tych fauli i flag to zupełnie nie czaje ale sędziowie chyba nie lubią tych z kansas;) Oline chiefs jest zniszczona przez kontuzje, dlatego nie radzą sobie z blitzami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 3 minuty temu, Kołczu33 napisał: Oline chiefs jest zniszczona przez kontuzje, dlatego nie radzą sobie z blitzami. Myśle, ze Fluber nie rozumie oline i blitz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 1 minutę temu, polskignom napisał: Myśle, ze Fluber nie rozumie oline i blitz Stawiam ze oline to offensive line bo się chyba zmieniają składy zależy kto ma piłkę ale co to Blitz to nie wiem:) tzn wiem w szachach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 4 minuty temu, Stryder napisał: Flagi były bez sensu ale ofensive line KC fatalne. Tylko dla mnie te czasy Andy Reida były idiotyczne? Sam im dał 7 pkt (no nie sam z pomocą dwóch flag obrony). Po co mu było takie ryzyko żeby ewentualnie mieć 30 sek na doprowadzenie do 5 pkt straty która i tak oznacza konieczność 1 td. W zamian dał szanse TB Pierwszy jeszcze miał sens jako tako, przy 3&2 był już bez sensu. Dla mnie przynajmniej. Same flagi z dupy zrobiły TB ~10 pkt i rozsadziły zespół. Wiec ciężko będzie im wrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 2 minuty temu, fluber napisał: Stawiam ze oline to offensive line bo się chyba zmieniają składy zależy kto ma piłkę ale co to Blitz to nie wiem:) tzn wiem w szachach;) Wywieranie presji na QB przez obronę, tak w skrócie. Jest dużo głosów, że HT show słabe, a mi się podobało, blinded by the lights to jedna z lepszych radiowych piosenek ostatnich lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Już po zabawie dla Chiefs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 The Weeknd dał radę, powiem więcej, z powodu braku typowej sceny na środku jak zwykle to nawet ciekawiej to wyszło. Mahomes musi zrobić Brady'ego z SB LI przeciw Falcons, ale z taką o-line, skrzydłami i karami to średnio to widzę. Jordan chyba będzie jednak musiał wrócić z emerytury po swój siódmy pierścień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 45 pass rating. Ciekawe jaki wpływ, będzie miał ten mecz na legacy Mahomesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Myślę że ciężko się czepić Mahomes za ten mecz. Moim zdaniem linia ofensywna wogole nie działa a liczba dropów też jest bardzo duża. Dla mnie Mahomes przy takiej presji i tak gra bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 (edytowane) Też mi się zdaje, że nie wpłynie to zbytnio na jego legacy, każdy widzi, że Mahomes robi co może, ale przy braku o-line i reszcie drużyny, która nie dojechała na mecz (może poza Kelcem czasami) to z gówna bata nie ukręci. Jak myślicie Tomek MVP czy dadzą komuś innemu jednak? Może Gronk, Davis? Edytowane 8 Lutego 2021 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Liczę na Gronka, albo kogoś z obrony, jednak 0 TD robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Robi ale z drugiej strony z kim miał to zrobić? Sam do siebie nie rzuci. Idę spać, jutro ogarnę sobie reklamy, choć tam się nie spodziewam rewelacji, gdyż z roku na rok jest drożej i - zapewne przez to- gorzej, z zeszłego roku nie pamiętam kompletnie ani jednego spotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi