danp Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Nic to musze stac sie fanem Panter na tydzien, te PO mnie duzo nerwow kosztuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Wow 27 yrd kick zjebac.. wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Kicker to najbardziej przesrana pozycja/rola w Footballu. Teraz ten caly Walsh musi isc do szatni, i spojrzec 52 innym grajkom w oczy, nie mowiac o trenerach, dziennikarzach, calym staffie, wyjsc biedak do sklepu nie bedzie mogl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Walsha bardziej żal niż Hoyera wczoraj. Ale holder tez zjebal czy się mylę? Ktoś bardziej ogarnięty napisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) A on chyba rookie jest nie? Kurcze ciesze się z WINu dla Seahawks(ale grali tak kiepsko, czy Vikings dobrze bronili - chyba to i to), tak jak mówię, cieszy mnie win ale szkoda mi Walsha, zdobyć 9 pkt potem takie coś. No ale to jest sport i to jest jego zawód. No to teraz w Carolinie trzeba namieszać Teraz kciuki za Skins Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 A on chyba rookie jest nie? Kurcze ciesze się z WINu dla Seahawks(ale grali tak kiepsko, czy Vikings dobrze bronili - chyba to i to), tak jak mówię, cieszy mnie win ale szkoda mi Walsha, zdobyć 9 pkt potem takie coś. No ale to jest sport i to jest jego zawód. No to teraz w Carolinie trzeba namieszać Teraz kciuki za Skins Ani Walsh ani Locke nie jest rookasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jeśli ktoś nie zna tego bloga o NFL to polecam : http://nflblog.pl Dla interesujących się NFL pozycja obowiązkowa. Kopalnia wiedzy, autor daje z siebie masę wysiłku i dzieli sie sporą wiedzą na temat NFL. Do tego pisze w bardzo fajnym bezstronniczym stylu, aczkolwiek chyba wiem komu kibicuje. Niedawno pojawiło się podsumowanie 1 dnia Wild Card. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Cousins jak tak teraz slucham jego wywiadu, pokazuja go w jakims rzechu jego rodzicow, to taki jeden z niewielu "normalnych" w nfl. Nie rzuca sie w oczy, nie ma zony czy dziewczyny modelki, aktorki, nie zeby to bylo cos zlego. Taki chlopak z sasiedztwa, ktory zaraz dostanie mnostwo pieniedzy za to jak zagral w II polowie sezonu. Nawet jesli gral przeciwko srednim rywalom, w slabej dywizji, ja tam takim ludziom kibicuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Teraz ten caly Walsh musi isc do szatni, i spojrzec 52 innym grajkom w oczy, nie mowiac o trenerach, dziennikarzach, calym staffie, wyjsc biedak do sklepu nie bedzie mogl. On zdobył 9 punktów, reszta zespołu zero Walsha bardziej żal niż Hoyera wczoraj. Ale holder tez zjebal czy się mylę? Ktoś bardziej ogarnięty napisze? Ustawił piłkę wiązaniami po stronie kopnięcia (laces in) a to może wpłynąć na kierunek dlatego zasadą jest ustawienie piłki tak by wiązania były po drugiej stronie (laces out) i kicker kopnął "czystą" skóre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 I myslisz, ze ludzie bedzie pamietac ze zdobyl te 9 a nie zdobyl 3pkt? Chyba kazdy zna odpowiedz. AP fatalne zawody plus fumble, Bridgewaterr tez slabo, WR slabo. Co z tego, bedzie gadanie tylko o tym pudle, ktore z tej odleglosci nie powinno sie zdazyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Według mnie "sznurówki" nie miały tutaj nic do rzeczy. Wcześniej też miał laces in i trafił. Walsh po prostu spalił się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ani Walsh ani Locke nie jest rookasem. To coś mi się pomieszało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Boswell, który wczoraj trafił dla Steelers jest rookie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ten mecz Pantery-Seattle bedzie epicki, i teraz czekac caly tydzien na to? Pozostale mecze tez niczego sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 I myslisz, ze ludzie bedzie pamietac ze zdobyl te 9 a nie zdobyl 3pkt? Ludzie z zespołu tak, kibice jak to kibice, primo z zasady twarzą w twarz nie są tak wyszczekani, poza tym gość pewnie nie spędza offseasonu w Minnesocie Według mnie "sznurówki" nie miały tutaj nic do rzeczy. Wcześniej też miał laces in i trafił. Walsh po prostu spalił się. Miały tyle, że były ustawione nieprawidłowo. Trudniejszy kick ustawiony nieprawidłowo mu wyszedł, teoretycznie łatwiejszy nie. Nie mówię, że wszyscy są winni tylko nie on ale nie można powiedzieć też, że to on przegrał im mecz. Jak Green Bay wygrają to mamy pierwszy wildcard weekend z samymi zwycięstwami na wyjeździe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Myslicie, że Packers to wygrają? Bo dobre kursy są w tym momencie przy 0-5, Myślę, żeby zagrać Spread +6.5 na GB za grubą kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Maciek fatalnie gra ofensywa GB, juz w sumie powinno byc 0-9, zbyt duze ryzyko imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Reed co złapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 nie wiem jak sie nazywa ten ziomek z Minnesoty, który zjebał tą ostatnią akcje, ale uratował mi kasę także props dla niego. Pierwszy raz mecz NFL oglądałem i takie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ale sie Rodgers bawi z ta obrona jak oni robia te pozne zmiany Swoja droga ciekawy offsezon sie szykuje w GB, beda zmiany w OL i/badz RB bo gruby wyglada grubiej z tyg na tydzien. Potrzeba wzmocnien na pozycji WR, pamietajmy ze Nelson wraca po ciezkiej kontuzji w wieku 31 lat, a bazowal strasznie na szybkosci. Cobb nad ktorym tylu pialo, ze wzial "discount" byle tylko xostac w GB wyglada na przeplaconego, przynajmniej jako jedynka. I zeby nie bylo, ja tez pialem na Cobbem, ze wzial mniej niz mogl na rynku FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi