Baptizia Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Jeeeezu już myślałem, że o Mathews'a z GB chodzi.. A Harvin dostał za ten rok $6.000.000 .. Ma dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Ale Cooper leci w dół w mockach. Jeszcze niedawno bywał nawet w okolicach top 5, a teraz widzę go już z 13 do Saints. Jeżeli rzeczywiście go wezmą, to duet Cooks-Cooper może siać niemały rozpierdol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Nie znam się na NFL, ale z czystej ciekawości chce zapytać jak dobry jest ten Lynch? Gdzies mi mignęło, ze dostał nową umowę 12mln za rok jak to sie ma to zarobków innych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 baaardzo dobry obok zawieszonego Adriana Petersona najlepszy running back w lidze pod względem zarobków na swojej pozycji jest w czołówce (zdaje się tylko wspomniany Peterson zarabia więcej) na tle ligi są jednak lepiej zarabiający gracza zwłaszcza rozgrywający Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 kto zarabia najwięcej za jeden sezon obecnie jeśli można spytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Marshawn Lynch to bestia. https://www.youtube.com/watch?v=zrIAYR0dPPg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 kto zarabia najwięcej za jeden sezon obecnie jeśli można spytać? #1 Jay Cutler, Chicago Bears — $17.5 Million reszta: http://www.businessinsider.com/highest-paid-players-nfl-2014-9?op=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) kto zarabia najwięcej za jeden sezon obecnie jeśli można spytać? #1 Jay Cutler, Chicago Bears — $17.5 Million reszta: http://www.businessinsider.com/highest-paid-players-nfl-2014-9?op=1 To nieaktualne, zeszłoroczne dane. Na ten rok to wygląda tak: http://www.spotrac.c.../rankings/base/ Jak widać podstawowych zarobków za ten rok najwięcej zgarnie Brees (18,75 mln), a łącznie z sumą uzyskaną przy podpisywaniu kontraktu Roethlisberger (35,25 mln). Przy czym bardziej miarodajny obraz daje spojrzenie na roczną średnią zarobków wyliczoną na podstawie wysokości kontraktu i ilości lat jego obowiązywania, co można zobaczyć tutaj: http://www.spotrac.com/nfl/contracts/ Edytowane 21 Marca 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Z tym Jayem Cutlerem to jakaś pomyłka.. Mało tego - Bears nadal wiążą z nim przyszłość i chcą opierać na nim swój atak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Pytanie czy rzeczywiście chcą, czy po prostu nie mają wyboru, bo żadnego lepszego QB obecnie nie zdobędą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Pytanie czy rzeczywiście chcą, czy po prostu nie mają wyboru, bo żadnego lepszego QB obecnie nie zdobędą O lepszego teraz trudno ale z pewnością mogliby postarać się o porównywalnych za sporo mniejszą cenę i zaoszczędzone środki przeznaczyć na wzmocnienie innych pozycji. Cutler zdecydowanie nie wygląda na kogoś zasługującego na takie pieniądze i kompletnie nie wiem na co Bears liczą ale wyglądają jakby byli zarządzani przez Isiaha Thomasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Możliwe, nie jestem tak obcykany w tych wszystkich realiach płacowych NFL, jak w NBA. Bears mieli w ogóle możliwość go zwolnić? I jak to wtedy jest, sumka zostaje w całości w salary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Nie wiem, też nie jestem obcykany ale jestem pewien że mogli zrobić coś mądrzejszego niż dać Cutlerowi 123/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Bears będą go mogli spuścić w kiblu w 2017 roku (po sezonie 2016) i wówczas zniknie im z salary jak ręką odjął. Jeśli przyszłoby im do głowy uciąć go wcześniej, to i tak jego 20,5 mln za 2015 i 16 mln za 2016 r. będzie trzeba będzie mu zapłacić i te kwoty będą obciążać salary. Niestety gwarantowana kasa jest coraz szerzej obecna w NFL i krótko mówiąc Bears są w dupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 NFL wraca do LA - to już raczej pewne. Widziałem projekt stadionu z całkowicie przeszklonym dachem i robie mega wrażenie. O przeniesienie do LA powalczą Rams, Chargers i Raiders. Osobiście chciałbym aby Raiders zostali bo ich stadion to fajna historia ligi. Stawiam na powrót Rams do LA i to chyba faktycznie jest najbardziej prawdopodobna opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Też chciałbym zobaczyć Raiders w LA. Termin? podrzuciłbyś linka do fotek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 http://www.sbnation.com/nfl/2015/3/23/8273563/nfl-los-angeles-rams-chargers-raiders-stadium Cisza, ale ja Raiders właśnie nie chciałbym oglądać nigdzie indziej jak w Oakland Może nie precyzyjnie napisałem - chodziło mi o to, że ich stadion dotychczasowy ma swój klimat i wolałbym aby zostali w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 No faktycznie piaskownica na środku boiska to niezły klimat... Co oni z tym dachem? Przecież to będzie istne piekło. Gorzej niż w szklarni. Nawet nie wiem czy klima pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Tak ofensywny liniowy o dziwnym niepolskim nazwisku czytałem ostatnio o nim. W ogóle jest aplikacja na androida i IOS od PLFA.W niedzielę wybieram się na pierwszy mecz sezonu, Silesia Rebels v. Tychy Falcons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi