ignazz Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Liga z addidasem wprowadza nowe koszulki. Z tylu przy karku kazda ekipa ktora zdobyla tytul dostanie zloty emblemat mistrzow Ciezkie czasy dla fanow suns czy jazz lub magic Dodatkowe bez takiego dodatku zagra Lbj w nowym sezonie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) wroco flo jo pacers! http://news.sportslogos.net/2014/07/15/kings-pacers-and-raptors-will-wear-throwbacks-this-season-plus-more-nba-news/ niestety beda nie do zdobycia w wersji authentic wiec... olac to musze:( kilka zmian na plus (nowe alt bulls?!) kilka na minus po co ta wstazka? baaardzo pilkarska... no i logo na plecach nad nazwiskiem.... mlb nam sie robi powoli... no nic, moglo byc gorzej. nowe alt wizards, ciekawe, czy zrobia cos w ogole innego czy po prostu zmienia kolory i stroje beda bardziej niebieskie niz czerwone? pelikans dostana pewnie czerwone stroje! choc zlote tez nie bylyby slabe:) Edytowane 16 Lipca 2014 przez badboys2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 fajna sprawa szczegolnie jezeli chodzi o pacers, come back do lat 90. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 ja się cieszę z Raptorków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 kolejna paczka wczoraj doszla:) niestety nie wszystko dotarlo ale spodenki meczowe z asg'03 i spodenki meczowe lakers z okresu 06-10 doszly, wiec skompletowalem 2 bardzo fajne sety:) w 1 i 2 przypadku sa to rozmiary kobego, choc nie sadze by w nich gral. niemniej cholernie sie ciesze:) spodenki z asg maja lekko sprane gwiazdki (szczegolnie na na dole z prawej) mam nadzieje, ze uda mi sie kupic jakas farbe i uda sie to naprawic... nie dotarly meczowe spodenki zolte pacers do jerseya artesta i pare innych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 jest i koszulka rona z pacers:) 99,9% ludzi stwierdziloby, ze jest idealny jersey, mnie 2 rzeczy nie pasuja i pewnie bede naszywal jeszcze raz numery i nazwisko:) ciekawy jestem czy ktokolwiek poza buqiem zorientuje sie, co mi nie pasuje... generalnie wyszycie zriobione perfekcyjnie. materialy uzyte tez ok, praktycznie takie same jak w meczowkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Ciutkę krzywo jedynka z tyłu i za duży odstęp w nazwisku? ARTE ST? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 nie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Dodałem kilka fajnych ( jak dla mnie ) rzeczy związanych z Robakiem Jak ktoś chce sobie zobaczyć zapraszam https://picasaweb.google.com/116717643807908797496/RodmanNBA?authkey=Gv1sRgCI77pM7Tm6TLYg# Ciekaw jestem która rzecz podoba wam się najbardziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 w koncu zdobylem MJ'a rookie w genialnym odzwierciedleniu meczowki teraz tylko krawcowa i bedzie miód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Ładny jersey, ale IMHO szkoda go skracać/zwężać. Proporcje mogą się skaszanić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 wszystko obliczylem i bedzie dobrze , pod pachami bedzie praktycznie na takiej samej wysokosci , moze pol cm roznicy bedzie w wysokosci, gorzej ze skroceniem , poniewaz metka dolna jest duza , a numer "23" wyjatkowo nisko ( tak jak w rzeczywistosci ) , wiec numer i metka bede blisko siebie to bedzie mialo gorszy efekt. Tak wyglada rozmiar 40 , Porownujac rozmiarowke moja , napis Chicago jest na takiej samej wysokosci , wiec jestem dobrej mysli po wizycie u krawcowej, licze na podobny efekt ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAO Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Piękna koszulka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 to jaki ty rozmiar kupiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 size 52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) plus jeszcze pare innych rzeczy ale nie mam czasu wrzucic. spodenki kings maaaasakra. robila je... puma. pacers tez niczego sobie. ale perelka to jersey artesta. mega wygodny, idealny rozmiar jak dla mnie, jersey peace z nyk pojdzie chyba w odstawke:D Edytowane 1 Października 2014 przez badboys2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAO Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ostatnie zdobycze, w tym perełka w postaci Robinsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 robinson byl do wziecia niedrogo jak na taki jersey:) gratki jak dasz rade, zarzuc dokladnymi fotkami wyszyc. rose spoko. allen troche po przejsciach ale tez piekny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Nawet nie widzialem ze Artest gral w bykach ! Ladna masz juz kolekcjie Propsy ! Robinson wyglada na meczowke , nie na pro cut , Gratki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAO Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Również wydaje mi się, że to meczówka a nie pro cut. Świetna koszulka, pięknie wykonana. Badboys w wolnej chwili zamieszczę fotki wyszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi