DamianOItalianO Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Pippen przekozacki!! Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Dzieki ! na live prezentuje sie duzo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 m&n kempa 94/95 spodenki bulls belinelliego i m&n kobego miazdzy jersey kempa! choc bede musial zwezic ale materialowo przepasc w porownaniu z nowymi m&n reszta fotek w linkach na 1 stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAO Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Świetne zdobycze, a Kemp prawdziwy rarytas!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Kobcie zajebiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Niektórzy momentami mają takie kolekcje że wydaje mi sie ze wydają pięniadze tylko i wyłącznie na jerseye, oczywiscie szacuneczek za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Nowy MJ rookie Limitowany w boxie I obiecane Spodenki bykow Wiecej szczegolow w 2 linku kolekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Szacun za klasyczne AND1 Vince'owe! AJ XIV mlodego dobre ja i moj mlody mamy AJ 5 Grape Co do jerseyow, mam tylko watpliwosci co do MJ'a rookie i LANEY , reszta wyglada dobrze. BTW: jaki masz size buta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 jersey kempa wrocil od krawcowej. wyprute byly sciagacze, czerwona linia zaznaczylem wyciecie poza samym zwezeniem i skroceniem koszulki, trzeba bylo zwezic ramiaczka, by koszulka naturalnie i proporcjonalnie wygladala jedyny problem byl przy metce z sezonem 1994/95, poniewaz byl przyklejony i nie dalo sie go w ogole usunac ale nie wyglada to zle w sumie, prawie jak, w tych pierwszych mitchell and nessach... http://niketalk.com/image/id/4758402/width/900/height/900/flags/LL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Duzo lepiej sie prezentuje w tych wymairach , i wyglada niezle z ta metka z data z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAO Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Dodałem 3 nowe koszulki - Lebron, Rodman i Deron Williams, nowy link do kolekcji: https://plus.google.com/u/0/photos/114985952339773556608/albums/5967735880875634801 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 wrzuciłem do kolekcji parę fajnych (dla mnie oczywiście) rzeczy. https://picasaweb.google.com/116717643807908797496/RodmanNBA?authkey=Gv1sRgCI77pM7Tm6TLYg# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikini_bandit Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Witam, Co prawda już koszulek nie kolekcjonuję, ale trochę mi ich zostało. Wpadła mi tez w ręce ciekawa rzecz, zwłaszcza jako dla fana Celtics. Niestety niewiele o samej koszulce znalazłem informacji, byłbym wdzięczny za jakiekolwiek dodatkowe info https://plus.google.com/photos/115593209142179462136/albums/5999591795900498833?authkey=CJT3huW34fuQ2AE pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Witam, Co prawda już koszulek nie kolekcjonuję, ale trochę mi ich zostało. Wpadła mi tez w ręce ciekawa rzecz, zwłaszcza jako dla fana Celtics. Niestety niewiele o samej koszulce znalazłem informacji, byłbym wdzięczny za jakiekolwiek dodatkowe info https://plus.google.com/photos/115593209142179462136/albums/5999591795900498833?authkey=CJT3huW34fuQ2AE pozdrawiam Kolego,skąd wytrzasnąłeś to cudeńko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 @bikini_bandit Długo kolekcjonowałeś? Czemu zaprzestałeś? Może zademonstrujesz Nam swoją kolekcję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 No proszę, proszę - człowiek dzięki, któremu znalazłem się na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikini_bandit Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 @delfin: to moja mała tajemnica @DamianOItalianO: niedługo, 2-3 lata. Nie ma konkretnego powodu. O kolekcji ciężko teraz mówić - na starym forum ją prezentowałem, teraz zostało niewiele koszulek - moje ulubione, głownie swingmany czy repliki Championa do których mam ogromny sentyment. Choć i jakieś autentyki się trafią. Większość sprzedałem lub rozdałem. @Richie: Heh, z taką kolekcją prędzej czy później byś tu trafił Wracając do pytania, posiada ktoś jakieś obszerniejsze info na temat załączonej przeze mnie koszulki? badboys2? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) przeciez wszystko widac na koszulce:) w 2006 roku zmarl red auerbach pewnie na rocznice, lub w tym samym roku adidas wydal limitowana edycje tej koszulki 938 sztuk, tyle ile spotkan wygral auerbach jako trener. cos wiecej? to swingman, wiec bardzo duzej wartosci miec nie moze. szkoda, ze nie przyszyli oryginalnego wyszywanego patcha, tylko swingmanowska replike... Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez badboys2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikini_bandit Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Dzięki za odpowiedź. Wiem, że to swingman, i tym bardziej mnie dziwi, że próżno szukać jej na ebayu. A przecież prawie 1000 sztuk to nie tak mało, Chociaż fakt że każda jest numerowana jest ciekawy. Dziwi mnie, że jedyne co można znaleźć to krótkie artykuły z informacją o tym, że koszulka została wydana i z jakiej okazji, chyba dość rzadko zdarzają się takie eventowe jerseye. Co do wartości - dla mnie ma sentymentalną, nie mam zamiaru jej sprzedawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 m&n kempa 94/95 badboy mozna wiedziec ile cie kosztował ten kemp ? pytam z tego powodu czy udało sie kupić jakoś bardzo okazyjnie z USA czy nie prosciej kupić na allegro od kolesia z australii z nba jersey shop ktory ma w cenie ok 370 zł ( ok 125 $) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi