badboys2 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 corce dalismy nikita (bylo z tym sporo klopotow) wiec w przypadku syna chcielismy bardziej tradycyjnie:) mial byc alek - alojzy, po moim, dziadku ale bylo zbyt hardkorowe zostalismy przy antku. faktycznie panuje teraz moda na tradycyjne imiona. btw, a nie macierewicz? a, co do 2 imienia. ja mam po moim dziadku ze strony taty, moj syn ma po moim ojcu, wiec mam nadzieje, ze i moj wnuk bedzie mial po mnie:) taka nowa swiecka tradycja. extra!dycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Córka na cześć Chruszczowa? robili problemy przy rejestracji? Właśnie, jak to jest przy takich oryginalnych imionach? Z tą tradycją to mnie ominęła w rodzinie. Dziadek był Stanisław, ojciec i brat mają tak na drugie, a ja mam tylko jedno. Z jednej strony wygodnie, ale ogólnie fajna sprawa, zobaczymy czy brat pociągnie dalej. Dziadek też dobrze trafił, bo akurat z trzech braci tylko mój ojciec ma synów i mógł przekazać dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 https://picasaweb.google.com/112161662164873969141/JerseysNBA Nowa kolekcja Nash fake i jordan taki jak by rzec zwykły jak kobas eazy'ego Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 https://picasaweb.google.com/112161662164873969141/JerseysNBA Nowa kolekcja Nash fake i jordan taki jak by rzec zwykły jak kobas eazy'ego Pozdro No nie przesadzaj z tym jordanem ze jak moj kobe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 ja mówie że jest zwykły i bezfirmowy jak twój kobas nie mówie ze jest taki sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 BB2 zarzuic jakims linkiem do tego kolesia od spodenek dever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 link do goscia od spodenek, niestety jest tylko kilka par a mial chyba wszystkie mozliwe wzory nuggs z 15 lat http://www.ebay.com/sch/m.html?_odkw=&_ipg=50&_sop=13&_osacat=0&_since=15&LH_Complete=1&_ssn=roargan_sports&_trksid=p2046732.m570.l1313&_nkw=shorts&_sacat=0&_from=R40 matek, no byl problem. w centralnej i wschodniej polsce to imie uznaje sie za meskie, mimo koncowki a, ze wzgledow historycznych i kulturowych. moglibysmy dac jej nikita, gdyby jedno z rodzicow bylo obcokrajowcem. na szczescie znalezlismy furtke, zona pochodzi z zielonej gory, tam podchodza do tej kwestii na luzie, bo duzo rodzicow mieszka w niemczech i imie nikita nie bylo problemem. na szczescie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Jeszcze mam prośbę do osób które nie pokazały nam kolekcji żeby to zrobiły Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter12 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Ja mam tylko swingmana Nasha więc na razie nie ma się czym chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 @bb2 Antoni Eugeniusz Niewiadomski!! Nice, gratulacje. Z takim dorobkiem już w szafie z całą pewnością przejmie bakcyla i za kilka lat zobaczymy tutaj nick "bb2 - junior" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Ale wstaw nawet tego nasha później będziesz tylko foty dokładał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Jeszcze mam prośbę do osób które nie pokazały nam kolekcji żeby to zrobiły Pozdro Mógłbyś najpierw pierwszego posta edytować żeby w nim były wszystkie linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Spoko ale z tym mnie wyręczył byq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Spoko, ale post Byqa jest gdzieś w środku i trzeba go szukać, zamiast widzieć go od razu po otwarciu tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ok rozumiem zrobię to zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byq Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Panowie dorzuciłem do kolekcji dwie Jersey treningowe, Pistons z początku lat 90 i Bulls z rocznika 1997/98. Taka mała rzecz a jak mega cieszy :-) https://picasaweb.google.com/116717643807908797496/RodmanJordan?authkey=Gv1sRgCI77pM7Tm6TLYg# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 dodalem do kolekcji pro cuta mwp nareszcie, 1 jersey z world peace na plecach! i jest to prawdopodobnie game issued, bo w sklepach mozna dostac jedynie +2 https://lh3.googleusercontent.com/-vw5axOtgGY0/UUs70kFF7sI/AAAAAAAAAa0/2Wt2-hhnlpU/s512/DSCF0151.JPG https://lh5.googleusercontent.com/-WeHSi3-efcU/UUs70NjFClI/AAAAAAAAAas/80qZ1SQYGns/s512/DSCF0152.JPG za miesiac przyjdzie dobra paczka z kilkoma perelkami, wiec podziele sie z wami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter12 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 @badboys2 Skąd ty ściągasz takie jersey'e i ile dałeś za tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 haha ebay+troche wolnego czasu + troche szczescia... dalem duzo mniej niz cena sklepowej koszulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 gdyby kogos interesowalo, to do picasy wrzucilem meczowke ricka foxa z 97/98 i meczowe spodenki orlando z 97/98 (niebieskie!) enjoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi