ignazz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 obejrzałem pierwszą część i dałem sobie siana w drugiej się coś zmieniło czy dalej pajacowanie jakby High School Musical po latach się spotkało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 mialo byc bez spoilerow ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 polecam GSW-Clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 @falcao serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 czemu nie? praktycznie od samego poczatku bylo wiadomo kto wygra, ale jak dla mnie przyjemnie sie ogladalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Takie mecze się ogląda po prostu, jeśli jesteś fanem NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 mozna to skads sciagnac po agnielsku ? na rutrackerze tylko ruska wersja, na pier720 nie mam zapro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) mozna to skads sciagnac po agnielsku ? na rutrackerze tylko ruska wersja, na pier720 nie mam zapro Proszę Cię bardzo http://nbahd.com/ Edytowane 21 Lutego 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Pelicans - Pistons Edytowane 22 Lutego 2016 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Proszę Cię bardzo http://nbahd.com/ ze strimami jest ten problem ze nie mozna ich przewijac, dlatego ich nie trawie anyway, dzieki Edytowane 22 Lutego 2016 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 @rw Dwa mecze Barcelony na Camp Nou rocznie mnie i w zamian kupisz LP. Będziesz mógł przewijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 @rw Dwa mecze Barcelony na Camp Nou rocznie mnie i w zamian kupisz LP. Będziesz mógł przewijać trudno uczestniczyc w ujemnej ilosci meczow w sezonie, wiec raczej ciezko z tym bedzie jesli tendencja sie powtorzy to kupie ten league pass [wczoraj znowu ogladalem GSW vs Clipps w wersji 'krasnij trojka'], ale pewnie jakoś ten pier720 da się załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Miami-Indy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Knicks - Pacers Dla pojedynku młodych warchlaków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Heat-GSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 utah houston ze srody bodajze poziom moze nie poraza, ale emocje so Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Cavs-Raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Cavs-Raptors Potwierdzam Edytowane 27 Lutego 2016 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 GSW@OKC Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 podbijam tez, bez kitu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi