Gość (Przemek...) Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Mavs - Pelicans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Macie jakaś stronkę z meczami online ? Ta ruska ostatnio padła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 15 godzin temu, Koelner napisał: Macie jakaś stronkę z meczami online ? Ta ruska ostatnio padła starymi czy nowymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 2 minuty temu, lorak napisał: starymi czy nowymi? Tymi z nocy bo LP nie działa dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 12 minut temu, lorak napisał: starymi czy nowymi? z dobrymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 tu masz inną ruską: https://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=2004 tu za darmo legalnie dobre mecze (używając downloadhelper w firefoxie można je załadować na dysk): https://www.nba.com/video/classicgames a tu współczesne: https://www.nbafullhd.com/ https://nbahdreplay.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Dzisiaj tj. piątek o 18 na TVP Sport mają pokazywać Nobiles Anwil Włocławek v Zepter Śląsk Wrocław z sezonu 1998/1999 z pamiętnym rzutem Jacka Krzykały. Edit: Jednak pokażą go tylko na sport.tvp.pl i apce mobilnej. Na antenie tv będzie szkoła w tym czasie... Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) warto Celtics - Bucks? obejrzałem od wczoraj już 2 mecze i torchę mi czacha dymi, więc szczerze to chętnie bym nie-obejrzał. No ale jeśli mecz dobry to może czy coś... dajcie znać wszedłem sobie na CrunchTimers i już wiem że raczej niekoniecznie, good job kolego @mawe ale ale, żeby nie było tak różowo kolego @mawe- pamiętam że dla meczy typu 'absolutnie must see' miał być jakiś specjalny marker, no nie? więc dlaczego Rockets Mavs się nań nie załapał? (albo inaczej: czy wymagania dla tego tagu nie są zbyt wygrórowane)? aha, jeszcze jedna uwaga co do stronki CrunchTimers - nie ma bieżącego schedule, poproszę jeśli można, z góry dzięki Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Celtics Bucks jak najbardziej tak, Rockets i Mavs bolało trochę brakiem obrony, ale ogólnie wiadomo, że warto. Ogólnie zajebiste są wszystkie mecze jeśli chodzi o poziom, tylko Suns Wizards bym omijał, bo to było kopanie się po głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Bucks Rockets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Miami z Toronto. Zdecydowanie czuć playoffy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 nets blazers intensywnosc meczu na mega poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Wiadomo to Playoffs więc warto obejrzeć i korzystać ze wszystkiego co się nawinie... Co nie zmienia faktu, że z czystym sumieniem mogę polecić G1 Nuggets vs Jazz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Mavs - Clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 jazz denver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Oba powyższe . OGólnie w ciemno można polecać każdy mecz na Zachodzie i odradzać każdy mecz na Wschodzie jak na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) odbyl się w ogóle G5 Rockets Thunder? nie wiem czy na RuTrackerze go nie ma bo w ogóle się nie odbył w związku z tym bojkotem o którymś gdzieś mi migneło czy po prostu RuTracker nie ma meczów jeszcze z wczoraj? (a unikam wiadomości sportowych by nie zaspoilować sobie wyniku) a jeśli się odbył, to czy ktoś ma pojęcie skąd go można ściągnąć albo gdzie obejrzeć? (ale lepiej ściągnąć) Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 2 minuty temu, rw30 napisał: odbyl się w ogóle G5 Rockets Thunder? nie wiem czy na RuTrackerze go nie ma bo w ogóle się nie odbył w związku z tym bojkotem o którymś gdzieś mi migneło czy po prostu RuTracker nie ma meczów jeszcze z wczoraj? (a unikam wiadomości sportowych by nie zaspoilować sobie wyniku) a jeśli się odbył, to czy ktoś ma pojęcie skąd go można ściągnąć albo gdzie obejrzeć? (ale lepiej ściągnąć) Żaden mecz w dniu wczorajszym się nie odbył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 i co, były mecze dzisiaj w nocy czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Dzisiaj jest rerestart, chyba, że przez następne 10 godzin policja zdąży zabić kolejnego kryminalistę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi