Jendras Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Anthony był podkurwiony ofensem, przez co over agressive, dlatego gwizdnęli z drugiej strony trzeci faul MWP - nie było tam pięciu sekund Smitha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 btw. kroki Dwighta to wina Duhona - kto podaje piłkę centrowi w kontrze na 6. metrze od kosza? aaa i kolejne świetne zagranie z horns - znów Gasol jako passer i Nash stawiający zasłonę, tym razem dla Metty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek92 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Wy tu gadu gadu o jakiś faulach, a Metta rzucił 16 punktów w samej drugiej kwarcie... Ktoś tu się śmiał z Kobasa, że znów bedzie 40 FGA a jedzie na świetnej skuteczności 7-11, a Nash ma 7 asyst. No i Lakersów się świetnie ogląda, tylko Howard jest strasznie drewniany no i ten travel... nikt się nie spodziewał że mu to odgwiżdżą Ja się śmiałem z Kobasa że idzie na 40FGA bo tak to wyglądało Poza tym te izolacje w 1Q to porażka. No ale w 2Q tylko jeden rzut. I żeby nie było, jestem fanem Lakers i KB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek92 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 no to się Lakers zdrzemnęli na początku 2 połowy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ja się śmiałem z Kobasa że idzie na 40FGA bo tak to wyglądało Poza tym te izolacje w 1Q to porażka. No ale w 2Q tylko jeden rzut. I żeby nie było, jestem fanem Lakers i KB.No i całe szczęście, że nie rzucał jak pojebany Zajebisty początek 3q Melo. 3-3 FG w tym jedna trójka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 co za koszmarna kwarta że jest tylko -1 to się trzeba bardzo cieszyć przy takiej grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Wąsaty jednak coś Lakersom pomaga ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek92 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zapowiada się na pojedynek strzelecki Kobe vs Melo w 4Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 zniszczyło mnie pytanie feltona do carmelo : "Don't shot it ?!" ;] tak naprawdę Melo miał namyśli nie "nie rzucaj floaterów " tylko "podawaj do mnie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Trzeba Knicksom przyznać, że obici są dzisiaj bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Nowaka poskładało ładnie, dawno nie widziałem czegoś takiego, ale uderzenie przypadkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Jak to dawno ? Ostatnio to Harden dostał z tego łokcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 (edytowane) ale gwizdki pod koniec 3 i w 4 na korzyść gospodarzy elegancko zwłaszcza faul hilla na Chandlerze a i łokieć Artesta niczego sobie :)Bryant rozpierdala dzisiaj ale to co jest zdumiewające to Steve Nash. Nie chciałbym popadać w ton Basta ale gość jest nieprawdopodobny i w zasadzie jakby głupio to nie brzmiało to on jest w stanie Lakersów gdzieś zaprowadzić w tym sezonie @Matek: nie chciałbym się kłócić ale łokieć był celowy (nie od początku) ale charakterystyczny ruch ręki Rona nie pozostawia raczej wątpliwości. W sensie naturalnie nie prostujesz łokcia aby przyjebać nadlatującej twarzy możliwie najmocniej tylko dalej prostujesz rękę no ale wtedy nie powaliłby Novaka A apropo to przypadkowy łokieć nie jest faulem? Jak wysocy dostają gałe na low post i odwracają się z wysoko uniesionymi łokciami i zahaczą obrońcę to gwiżdżą. Jak to jest? Edytowane 25 Grudnia 2012 przez wowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Jakim trzeba być debilem, żeby napierdalać do usranej śmierci nieudane floatery albo alley-oops w 4q? Spytajcie Feltona Knicks i tak to wyciągną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 to mamy dla równowagi bullshit call w drugą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Chandler foul-out, zajebiście. Nie mogę patrzeć na Feltona, już dawno powinien zejść z parkietu i się nie kompromitować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 no to pochwaliłem sędziów na początku, a teraz takie szopki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Van Gundy nie może przeżyć, że piłka będzie dla Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek92 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ale szopka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 hahah a jednak nie bedzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi