Gość wesoly_jamnik Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 No to Amare miał niezłe wejście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 hehe Lillard - dziękuję , dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dirk is back ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wesoly_jamnik Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Curry wygląda fenomenalnie w tym sezonie. 25 punktów w pierwsze połowie robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 dobra Lejki, dzis jedziemy z k****mi/floperami ;D Soplica orzechowa ahhhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ale Clippers masakrują Lakers, aż absurdalnie to wygląda, Pau to się chyba mści za to posówanie jego żony czy jak to tam było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek92 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Kobe przed chwilą pokazał swój najlepszy D na Barnesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek92 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Hahah i 5pk przewagi LAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 "Należy przypomnieć, że CP miał również ofertę z LA Lakers, ale wybrał grę dla Clippers" Wystarczy na dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 "pol" gasol wg swiatka czy innego ciecia ze studia to juz lepsze niz paul chcialbym podziekowac polowi gasolowi za taka gre. ciekawy jestem, czy fani bulls (i managment) wciz poszliby na boozer<->gasol ja w tej chwili bym sie nawet nie zastanawial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Heh, nie żałuję, że postanowiłem usypiać się przy włączonym tv. Dobry run. To wydaje się koniec Pau, trumna jest ubita już prawie na wszystkie gwoździe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek92 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Clippers u siebie, a w hali Let's go Lakers i Howard zjebał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Trybuny zawsze kibicują słabszym> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 "pol" gasol wg swiatka czy innego ciecia ze studia to juz lepsze niz paul chcialbym podziekowac polowi gasolowi za taka gre. ciekawy jestem, czy fani bulls (i managment) wciz poszliby na boozer<->gasol ja w tej chwili bym sie nawet nie zastanawial Ryzykowne ale pewnie by poszli bo by zaoszczędzili te naście baniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 31-18 dla Hawks po 1q(w 16 pts Williamsa). Nie wiedziałem że z Celtics jest AŻ tak źle. Tu nawet zdrowy Avery nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 31-18 dla Hawks po 1q(w 16 pts Williamsa). Nie wiedziałem że z Celtics jest AŻ tak źle. Tu nawet zdrowy Avery nie pomożeA może pomoże? 33-9 w 3q i znakomita D na obwodzie od Rondo i Bradleya. Do tego Pierce on fire. Celtics wrócili do życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Muszę przyznać że jestem w lekkim szoku. Jak patrzyłem na ich grę w pierwszej połowie to odechciewało mi się żyć i się przerzuciłem na wyrównany mecz Cavs-Rockets, trochę żałuję ale co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 No to jedziemy z Thunder Raps. Ciekawy jestem Abaki i jego rzutu za 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Maynor to wróci kiedyś???.Perkins to jest jedyny gracz w tej lidze który służy tylko i wyłącznie do stawiania zasłon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Gdzie ma wracać Maynor?? Z tego co wiem to przegrał rywalizacje z Reggiem, ostatnio wchodził w blowoutach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi