Wirakocza Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 się zaczyna... człek na głodzie to nawet wizards-cavs pierdyknę sobie z dwie kwarty. Potem oczywiście Celtics-Miami i ile wytrzymam to trzecie badziewie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 dzieki Wira za temat, witam wszystkich w nowym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 O tak, widzą ten temat, mam uśmiech na ustach i w sercu. Teraz naprawdę wiem, że sezon się zaczął! Panie i Panowie sezon możemy uznać za rozpoczęty :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 myślałem że Wizz nakupili jakiś kolesie a tu takie badziewie w piątce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 poszły konie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 jest coś na sopcascie? po nigdzie indziej nie mogę oglądać do k**** nędzy eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 http://www.thefirstrow.eu/watch/149878/2/watch-cleveland-cavaliers-vs-washington-wizards.html Waiters wygląda jak Harden second coming Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 k**** nie myslalem, ze kiedykolwiek bede sie cieszyl z ogladania meczu Wizz z Cavs, ale jak czlowiek na glodzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 ten strim mi nie lata, a inne z rowa przycinają, potrzebuje sopcasta tvu albo czegos w ten desen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 mi qrwa LP staje co 10s na 1-2 s dobrzez że miami -heat w tv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 panowie poratujcie zaproszeniem na sport scene, rw30@gazeta.pl , to sobie jutro ściągnę coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 nikt nie zna żadnego innego oglądania przez jakiś program? na sopie nic nie ma, na tvu też ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 myślałem ze Luke Walton jest koszykarskim trupem-myliłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 @Kubbas sprawdź tutaj: http://www.lshunter.tv/basketball-live-streaming-video.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Varejao ma w dupie Stern i jego pomysły na flopy. Kładzie się regularnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 http://www.thefirstrow.eu/watch/149882/10/watch-miami-heat-vs-boston-celtics.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Tak jak już mówiłem, Wade jest skończony jako superstar w tej lidze, każdy dobry w miare defensywny swingman go ograniczy, btw takie pytanie, z topowych SG pokażcie mi drugiego który by tak słabo przy Lebronie w prime wyglądał? Joe Johson by był mordercą przy LBJ, Wade is ova Lee elegancko się prezentuje, widać jaką różnice robi granie o coś, pamiętam jak kilka lat temu w Orlando grał wyjebanie Garnett słabo fizycznie wygląda jak na razie, Pierce w pełni zdrowy, w świetnej kondycji fizycznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Tak jak już mówiłem, Wade jest skończony jako superstar w tej lidze, każdy dobry w miare defensywny swingman go ograniczy [...] Błagam, Kuba, jeszcze pierwsza kwarta się nie skończyła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Kubbas wyciągasz wnioski po jednej kwarcie? Nieźle... Przyjemnie się to ogląda. Taka strzelanina bez obrony, idealnie na początek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 widzieliście jak KG olał próbę przywitania się Raya? Bubek... EDIT: a tymczasem VArerjao w połowie III kwarty ma 14 zbiórek, wow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi