Lucas Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 4 minuty temu, fluber napisał: 6g próbuje w trakcie tych PO popełnić spektakularne samobójstwo A co robią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Teraz, Lucas napisał: A co robią? Jak to określił dziś jeden z komentujących: "Więcej o tym meczu napisałem dziś rano w SMS-ie do brata. " Próbują wrzucać relacje z poszczególnych meczów zamiast fleszy/dniowek/wakeupow i poziom jest niższy niż na gwiazdach basketu. A regular mieli cały czas na poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 2 minuty temu, fluber napisał: Jak to określił dziś jeden z komentujących: "Więcej o tym meczu napisałem dziś rano w SMS-ie do brata. " Próbują wrzucać relacje z poszczególnych meczów zamiast fleszy/dniowek/wakeupow i poziom jest niższy niż na gwiazdach basketu. A regular mieli cały czas na poziomie Myslalem, ze jakas aferka, nie czytam ich od lat i byłem ciekawy, ale no ZPP zawsze w pamieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Kwiatek chce się chyba wymyksować z tego układu, innej możliwości nie widzę, bo moment to sobie średni wybrali, tutaj czarny PR nie zadziała na plus raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, Lucas napisał: ale no ZPP zawsze w pamieci. Oj tak. Tęskni się za klimatem Przerwy na Żądanie. To był dopiero tytuł!! Edytowane 21 Kwietnia 2022 przez DamianOItalianO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 A tęskni ktoś za airballem? Albo za kuciem? Nie? Bo jesteście jebanymi rasistami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 ja pi****le Józek, dopiero czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Właśnie, jestem nie w temacie. Co się stało z airballem? Pamiętam że tu pare osób z forum ogarniało to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 24 minuty temu, Reikai napisał: Właśnie, jestem nie w temacie. Co się stało z airballem? Pamiętam że tu pare osób z forum ogarniało to. Spuścili się w kiblu Kucio przy okazji blm zwyzywał wszystkich od rasistów i śmieci azpizniej sobie poszedł w pizdu i jego przydupas też sobie poszedł w pizdu A szkoda bo wydawało się prywatnie że byli w porządku, a początki airballa naprawdę czytało i słuchało się przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 6 godzin temu, josephnba napisał: Spuścili się w kiblu Kucio przy okazji blm zwyzywał wszystkich od rasistów i śmieci azpizniej sobie poszedł w pizdu i jego przydupas też sobie poszedł w pizdu A szkoda bo wydawało się prywatnie że byli w porządku, a początki airballa naprawdę czytało i słuchało się przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 25 minut temu, fluber napisał: XD Szybko ktoś screena strzelił i puścił w świat. I jeszcze te nawiązanie do strażaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 55 minut temu, fluber napisał: XD śmiesznie mali ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Sława mnie przytłacza Ale dlaczego tylko 3 serduszka? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 38 minut temu, josephnba napisał: Sława mnie przytłacza Ale dlaczego tylko 3 serduszka? ;( Jedno od kucia, drugie od Przemka a trzecie od tego co robił screena. Wszystko się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 4 minuty temu, fluber napisał: Jedno od kucia, drugie od Przemka a trzecie od tego co robił screena. Wszystko się zgadza Chyba dam im czwarte bo trochę wstyd żeby mój nick tylko z trzema latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 hahahahaha strażak jakie Ty zamieszanie robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 4 minuty temu, Koelner napisał: hahahahaha strażak jakie Ty zamieszanie robisz "będę sikał jak ze sikawki strażak to są rasiści, więc uważaj" wyciąganie tego po tylu latach kompletnie bez powodu jest pojebane zmień Józek avka, bo przypał tylko siejesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: "będę sikał jak ze sikawki strażak to są rasiści, więc uważaj" wyciąganie tego po tylu latach kompletnie bez powodu jest pojebane zmień Józek avka, bo przypał tylko siejesz Ale to chyba mój przypał a on mi zwisa luźnym kalafiorem (A zmieniłem już przed godziną) 17 minut temu, Koelner napisał: hahahahaha strażak jakie Ty zamieszanie robisz Nie ważne jak mówią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: "będę sikał jak ze sikawki strażak to są rasiści, więc uważaj" wyciąganie tego po tylu latach kompletnie bez powodu jest pojebane zmień Józek avka, bo przypał tylko siejesz Pozwolę sobie tutaj odpowiedzieć, bo widzę że bronisz kolegów, którzy się mocno odkleili od rzeczywistości i piszesz mi takie rzeczy: Cytat tak jak przybiegłeś z tweetem airballa, drepcząc ochoczo konfidenckim krokiem to chyba odkleiłeś się bardziej niż oni. kucio tutaj dużo smrodu po sobie zostawił, więc nie dziwię się, że się komuś mogło po tylu latach ulać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Teraz, fluber napisał: Pozwolę sobie tutaj odpowiedzieć, bo widzę że bronisz kolegów, którzy się mocno odkleili od rzeczywistości i piszesz mi takie rzeczy: to chyba odkleiłeś się bardziej niż oni. kucio tutaj dużo smrodu po sobie zostawił, więc nie dziwię się, że się komuś mogło po tylu latach ulać. znajdź sobie Fluber skrawek własnego życia w którym się będziesz realizował, bo nikt już nie wierzy w tą Twoją pobożność, skoro połowa forum ma Cię za oszołoma, a reszta od dawna na ignorze Wielki Obrońca Moralności - biega z działu do działu siejac ferment idź sobie Zarychte poprzytulać, jak Ci smutno znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi