szczottie Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Czy ktoś z subskrybentów mógłby mi powiedzieć, czy to ja mam jakieś problemy ze stroną, czy przez ten live blog serwer im ciągle pada na 6g? wyglada na to ze maja problem z serwerem, bo podobny problem mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 To z palmy na goraco dzis nici... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 To z palmy na goraco dzis nici... Palma ma być niby o 22, może do tego czasu coś im się uda naprawić. Nagrać, na pewno nagrają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Tak ale bardziej realna opcja to sciagniecie jutro niz wjazd i odsluch zaraz po. Czekam jak ZNYK poleci z Cavs... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Czy komuś jeszcze nie działa 6g dzisiaj i wyskakuje, że nie można znaleźć adresu IP serweru 6g? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Zarychta Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Jest ogólny problem z home.pl, a chłopaki chyba mają postawioną stronę na ich serwerach. Czy komuś jeszcze nie działa 6g dzisiaj i wyskakuje, że nie można znaleźć adresu IP serweru 6g? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Home ma dziś jakąś sporą awarię, jeżeli stronka ma tam domenę, to zapewne dlatego nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 A wersja mobilna działa na czymś innym? Bo na smartfonie strona i artykuły mi się otwierają. Ech te wichury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 sie otwierają bo usterka od godziny jest usunieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araggorn Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Ciekawe, czy coś komentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 nie rozumiem w ogóle sformułowania 'płatny, ale bardzo ciekawy' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 6 minut temu, rw30 napisał: nie rozumiem w ogóle sformułowania 'płatny, ale bardzo ciekawy' Podmiot liryczny uwidacznia, że negatywne konotacje ("płatny") związane z powierzchownym spojrzeniem na periodyk nikną w momencie zapoznania się z treścią ("bardzo ciekawy"). Regularne odwiedzanie bloga wyraża tęsknotę do mazurskich chat krytych strzechą w trudnych czasach emigracji po Powstaniu Listopadowym i zaznacza wyjątkowy stosunek Polaków do chleba, jako artykułu niemalże z pogranicza strefy sacrum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) dzięki @Chytruz właśnie to: ...że negatywne konotacje ("płatny") ... najbardziej mnie dziwi albo po prostu tego nie rozumiem / nie umiem połączyć Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 8 minut temu, rw30 napisał: dzięki @Chytruz właśnie to: ...że negatywne konotacje ("płatny") ... najbardziej mnie dziwi albo po prostu tego nie rozumiem / nie umiem połączyć Za darmo = dobrze Trza placic = zle W Polsce nigdy nie byles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 zdarzało mi się, ale dawno i nie pamiętam : ) no a na serio, to rozumiem jak tu jakiś licealista na forum wrzuci bluzgi że jakaś stornka była darmowa i wprowadziła opłaty za dostęp, i w wyniku tego on teraz nie wie, czy wydać kieszonkowe od starych na tego bloga czy na 2 browary na dysce w sobotę jak to zwykł robić do tej pory, bo na obie te rzeczy na pewno mu kasy nie starczy... i że blogger je-bany kapitalista i się sprzedał.. spoko ale jak czytam ocś takiego w książce o sportowcu zarabiającym pewnie - strzelam - jakieś 40-50 tysi PLN net / miesiąc, to trochę LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Teraz, rw30 napisał: zdarzało mi się, ale dawno Widac, ze w dupie sie przewrocilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araggorn Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 16 godzin temu, rw30 napisał: no a na serio, to rozumiem jak tu jakiś licealista na forum wrzuci bluzgi że jakaś stornka była darmowa i wprowadziła opłaty za dostęp, i w wyniku tego on teraz nie wie, czy wydać kieszonkowe od starych na tego bloga czy na 2 browary na dysce w sobotę jak to zwykł robić do tej pory, bo na obie te rzeczy na pewno mu kasy nie starczy... i że blogger je-bany kapitalista i się sprzedał.. spoko Zobacz na pierwsze 2-3 strony tego wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araggorn Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Kto śledzi Grę Draftową na 6Graczu? Jakie wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi