LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 jesli Czekolada mowi podobnie jak pisze to nie ma opcji, zeby go nie bylo!!! moj favourite, no homo to wcale nie musi iść w parze, zdradzę trochę kuchni i np taki Elwood na skype wypowiada się bardzo rzeczowo i politycznie poprawnie, co nie zmienia faktu, że słucha się go świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 A Ty w podcast się nie bawisz? Bo Kucio Cię pominął w wyliczance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Tak sobie przeczytałem to co napisaliście o 6g i nie widzę nic dziwnego w rzekomym wypaleniu ichniejszej kadry redaktorskiej. Winą za to obarczyłbym opisywanie wszystkich meczów i najmniejszy pierdnięć zawodników w lidze. Coś takiego by mnie szybko znudziło - nawet gdybym za to dostawał kasę. Zarywasz noc, oglądasz mecz, jeden, drugi, trzeci, rano z ropą w oczach musisz (bo przyzwyczaiłeś czytelników) napisać jakieś krótkie sprawozdanie z owych spotkań, podsumować noc, spisać statystyki ble ble ble. I kiedy masz usiąść do napisania jakiegoś felietonu zwyczajnie ci się nie chce, a klawiatura wydaje się brzydka i śmierdząca. A prawda chyba (ja przynajmniej tak mam) jest taka, że lepiej przeczytać dłużysz tekst od wypoczętego, świeżego umysłu, niż coś od znudzonego swoją pasją człowieka. Dlatego cieszę się, że Airball zmierza w takim a nie innym kierunku. Mogę zarwać noc dla meczu, rano obejrzeć drugi i kiedy jestem nabuzowany i gotowy do pisania, nie muszę tracić many na pisanie ogólnodostępnych pierdół, tylko uraczyć czymś unikatowym... I takie pytanie: czemu nagle podcast jest tak ważny? Ktoś? Coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Tak sobie przeczytałem to co napisaliście o 6g i nie widzę nic dziwnego w rzekomym wypaleniu ichniejszej kadry redaktorskiej. Winą za to obarczyłbym opisywanie wszystkich meczów i najmniejszy pierdnięć zawodników w lidze. Coś takiego by mnie szybko znudziło - nawet gdybym za to dostawał kasę. Zarywasz noc, oglądasz mecz, jeden, drugi, trzeci, rano z ropą w oczach musisz (bo przyzwyczaiłeś czytelników) napisać jakieś krótkie sprawozdanie z owych spotkań, podsumować noc, spisać statystyki ble ble ble. I kiedy masz usiąść do napisania jakiegoś felietonu zwyczajnie ci się nie chce, a klawiatura wydaje się brzydka i śmierdząca. A prawda chyba (ja przynajmniej tak mam) jest taka, że lepiej przeczytać dłużysz tekst od wypoczętego, świeżego umysłu, niż coś od znudzonego swoją pasją człowieka. Dlatego cieszę się, że Airball zmierza w takim a nie innym kierunku. Mogę zarwać noc dla meczu, rano obejrzeć drugi i kiedy jestem nabuzowany i gotowy do pisania, nie muszę tracić many na pisanie ogólnodostępnych pierdół, tylko uraczyć czymś unikatowym... I takie pytanie: czemu nagle podcast jest tak ważny? Ktoś? Coś? Bo pozwala na opowiadanie o ogólnodostępnych pierdołach bez konieczności patrzenia z obrzydzeniem na klawiaturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Bo czytanie męczy, a empetrójki się nudzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 I takie pytanie: czemu nagle podcast jest tak ważny? Ktoś? Coś? Ważny będzie, jeśli będzie dobry. Jak nie, to nikt Was nie będzie prosił o robienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Mac chyba czyta forum i dementuje plotki Miło mi poinformować, że rodzina czytelników @SzostyGracz jeszcze nigdy nie była tak duża, jak dziś w czwartek 3. listopada 2016 #allsmiles Edytowane 4 Listopada 2016 przez House Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Oni wszyscy czytają tylko się nie przyznają A podał jakieś dane czy tylko tak sobie ćwierknął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doniu Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Oni wszyscy czytają tylko się nie przyznają A podał jakieś dane czy tylko tak sobie ćwierknął? Tylko tak sobie ćwierknął. Bez żadnych danych :] Też jestem zdania, że oni czytają to forum. Edytowane 4 Listopada 2016 przez Doniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Sluchalem dzis podcastu Kwiatkowskiego. Ile w tym czlowieku jest nienawisi i slepoty gdy kpi z Jordana kosztem Lebrona to glowa mala. Gosc ma jakies urojenie na temat tego, ze fani Jordana uzywaja argumentu, ze "Jordan gral w baseball" itp, a gdy zaczal szczekac na Jordana, ze nie podawal pilki kolegom!! a lebron oczywiscie jest first-pass - to zwatpilem. Spadlem z krzesla, kiedy sprawdzilem oficjalnie staty i okazalo sie ze w PO Jordan per36 ma srednia na przestrzeni kariery 4.9ast a lebron 5.8 w rs lebronowi podskakuje do 6.5, ale na litosc boska, co kieruje tym czlowiekiem? Juz nie mowiac o tym jak rozmowa zeszla na tory "jak to Jordan przegrywal w PO i to jego "radze dokladnie sie przygladnac"" i nie wspominajac nic co wyprawial lebron w seriach z c's (lokiec) i z dallas w 2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 @mycek po co Ty tego kwiatka w ogóle słuchasz skoro Cię tak wkurwia, bez sensu zupełnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Mycek, mimo wszystko, ale na koniec narzekania mogłeś dołączyć pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Ma duza wiedze, siedzi w tym co kocha - szanuje takich ludzi, ale nie rozumiem dlaczego jest tak zaslepiony lebronem, a gdy jeszcze wchodzi w gre talk lebron vs jordan to whooo. pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Ma duza wiedze, siedzi w tym co kocha - szanuje takich ludzi, ale nie rozumiem dlaczego jest tak zaslepiony lebronem, a gdy jeszcze wchodzi w gre talk lebron vs jordan to whooo. pozdrawiam!! problem w tym, że ja też słuchałem tej Palmy i nie spostrzegłem aby Kwiatek choć przez chwilę stawiał Lebrona wyżej, te wszystkie gadki, że "Jordan nigdy nie musiał się martwić o wynik serii, a jak już musiał to przegrał z Magic" to była raczej takie zwyczajne podśmiec***ki po tym jak zNYK powiedział, że Lebron to GOAT, co przecież Kwiatek skwitował dość dosadnie ;] żyjemy w XXI to kim mamy być zaślepieni? legenda MJa jest piękna, ale wracanie do niej nie jest już niczym ciekawym, no chyba, że w jakimś ATF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Idealny przykład złego odbioru Palmy. To jest luźny podcast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) na Fejsie wyskoczył mi artykuł z NBA Labs, nie dość, że nie znałem tej strony, to na dodatek arty tam pisze jakaś laska... arty o adv stats! musk rozje***y http://nbalabs.pl/zaawansowane-statystyki-krotki-przewodnik-vol-1/ Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HOLDFAST_ Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Jak można zarejestrować się na szóstego gracza ? Widzę tylko zaloguj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Jak można zarejestrować się na szóstego gracza ? Widzę tylko zaloguj się. Można powiedzieć, że opcja "zarejestruj" widnieje tam pod inną nazwą: "kup abonament":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Taka nowość na 6g, gdyby ktoś był zainteresowany: http://szostygracz.pl/newsletter/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Czy ktoś z subskrybentów mógłby mi powiedzieć, czy to ja mam jakieś problemy ze stroną, czy przez ten live blog serwer im ciągle pada na 6g? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi