nizina Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): wybacz, ale tak się tego uczepiłeś, że zaraz będę skłonny uwierzyć, że klikasz w reklamy na porost penisa przecież to najpewniej zwyczajna zagrywka psychologiczna, gdyby było tak źle jak wydają się to przedstawiać, to by już dawno zwinęli paywall, a jakoś wytrzymali 14 lat Wybacz, ale wchodzisz juz na taki poziom domyslów, ze jestem sklonny wierzyc, ze wlaśnie wyszedles z sesji ustawień hellingerowskich, gdzie wcielaleś się w M. Kwiatkowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, nizina napisał(a): Wybacz, ale wchodzisz juz na taki poziom domyslów, ze jestem sklonny wierzyc, ze wlaśnie wyszedles z sesji ustawień hellingerowskich, gdzie wcielaleś się w M. Kwiatkowskiego fajna zbitka stylistyczna, ale to raczej do Ciebie by pasowało, generalnie myślę, że anallizowanie tego jak bardzo rentowny jest to biznes nie ma sensu, bo tego nie wiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi