GRB Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Dziękuję Ci, Wilku, za dobre słowo (ja od Valanciunasa), ale z tymi Klekotami to chyba jednak nadinterpretacja. Albo to, albo jakaś dziwna wiara w to, że Rose wróci w styczniu, a Ryno nagle się odnajdzie w zupełnie innym systemie, gdzie sam musi sobie wypracowywać pozycje do rzutu albo ciskać z nieprzygotowanych pozycji. Silny zespół, ale raczej nie absolutny faworyt. Zazdraszczam przede wszystkim Leonarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Co ciekawe wśród faworytów według wiLQa są Ci którzy nie szastali od razu kasą tylko czekali aż się ceny znormalizują czyli ja (Polonia Trzebnica), Cules i Valanciunas. Ja też analizowałem sobie składy biorąc pod uwagę zeszły sezon i tylko ode mnie lepiej klekoty wypadły, ale u niego wypada Rose więc będzie miał ciężko, a u mnie bedzie progres Kantera i Randolpha, do tego Kirilenko dzieki swojej wszechstronności powinien mnie też w góre ciągnąć. Jedynie bolączką u mnie są bloki i straty, ale te mnie nie martwią bo z reguły Ci co są mocni to w stratach wypadają słabo. Za to licze na pierwsze miejsca w punktach, trafionych trójkach, wysokie miejsca w ft%, zbiórkach, asystach i przechwytach. I trzymam kciuki za zdrowie Rubio i Love'a. A do groźnych rywali zaliczyłbym też This is Sparta i BC Dzidzia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 No właśnie dlatego się zastanawiam, czy siła mojego zespołu jest liczona ze zdrowym czy omijającym ponad połowę gier Derrickiem. @GRB A tuż pod drafcie widziałeś mnie daleko, daleko z tyłu, a teraz silny zespół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 To przez Rose'a! <Prorok mode on> będziesz szósty, tuż za mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Faworyt? Z niecierpliwością czekam na argumentację. Może być tu, może być na PW. Mimo wszystko już czuję się pod presją oczekiwań, tym bardziej, że w roto gram po raz pierwszy.Dla jasnosci, podstawilem sobie tylko Wasze sklady pod moje wyceny przygotowane do draftu East, wiec to byla dosyc uproszczona analiza ;-) Dziękuję Ci, Wilku, za dobre słowo (ja od Valanciunasa), ale z tymi Klekotami to chyba jednak nadinterpretacja. Albo to, albo jakaś dziwna wiara w to, że Rose wróci w styczniu, a Ryno nagle się odnajdzie w zupełnie innym systemie, gdzie sam musi sobie wypracowywać pozycje do rzutu albo ciskać z nieprzygotowanych pozycji. Silny zespół, ale raczej nie absolutny faworyt.Moze to za mocno zabrzmialo bo np nic nie wiem o tym jak GM klekotow sobie radzi w uzupelnianiu skladu, trejdach czy na FAsach, moze byc "wg mnie wyciagnal z draftu najwiecej wartosci"? Rose'a liczylem jako kogos wartego pare dolarow. Co ciekawe wśród faworytów według wiLQa są Ci którzy nie szastali od razu kasą tylko czekali aż się ceny znormalizują czyli ja (Polonia Trzebnica), Cules i Valanciunas.Bo ceny gwiazd byly kosmiczne. W zyciu nie widzialem jednego zawodnika za ponad pol budzetu! Ktos naprawde mocno wierzy w swoje umiejetnosci na FAsach/waiverach/trejdach ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 To przez Rose'a! <Prorok mode on> będziesz szósty, tuż za mnąPrzed draftem szóste miejsce wziąłbym bez zastanowienia, teraz po kilku waszych przewidywaniach celuję, w co najmniej, awans Dla jasnosci, podstawilem sobie tylko Wasze sklady pod moje wyceny przygotowane do draftu East, wiec to byla dosyc uproszczona analiza ;-)Czyli ile dolców byłbyś w stanie dać za mój zespół? Moze to za mocno zabrzmialo bo np nic nie wiem o tym jak GM klekotow sobie radzi w uzupelnianiu skladu, trejdach czy na FAsach, moze byc "wg mnie wyciagnal z draftu najwiecej wartosci"? Rose'a liczylem jako kogos wartego pare dolarow.Hm, a ja właśnie sądziłem, że w drafcie może mi pójść średnio (pierwszy raz aukcja, roto), a na rynku sobie to jakoś odbiję. Za Rose'a zapłaciłem $25, czyli resztę zawodników musiałem zgarnąć po naprawdę dobrych cenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Czyli ile dolców byłbyś w stanie dać za mój zespół? Nie tyle dal co "mialem wycenione" bo przeciez najlepiej kupowac graczy ponizej tej kwoty ;-) Odpowiedz brzmi ~190$ co moze sie wydawac malo, ale mieliscie o 2 druzyny wiecej, wiec wiecej kasy do wydania i trudniej sklecic dobra ekipe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Moja taktyka chyba nie była zbyt dobra - w drafcie nie zostały żadne uzupełnienia składu, dzisiaj wstaje o 4 w nocy coś złowić, a tam kazdy zdolny zrobić 5-2-1 już dawno podjebany ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja optymistycznie po pierwszych dwóch dniach, wygląda że bez Love'a i Rubio bedzie całkiem ok, a z nimi juz bede walczył o lidera. Spodziewałem się ze bloki to będzie moja pięta achillesowa, a tu Hawes 5 bloków, Bargnani 3 i prowadzę w tej kategorii, ale to pewnie się zbyt długo nie utrzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Poczekaj aż chociaż raz Ibaka zagra w Val 103 Ja mam zamiar też powalczyć w blokach, ale tylu centrów co mam to lekka przesada ale tak to jakoś poszło w drafcie. Dlatego jakby ktoś miał na zbyciu PG z rozsądną ilością asyst to można uderzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Na razie to Ibaka jest jedną wielką porażką. Jak zresztą kilku innych moich "liderów". Lee daje dupy, Ilyasova nie istnieje, Nash się zepsuł. Czterema graczami nie powojuję, musi być lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Jak Wade i Curry, który morduje mi %FG zaczną grać na swoim poziomie i może Markieff Morris zacznie robić cokolwiek na boisku poza pudłowaniem spod kosza i gubieniem piłki to powinno być spoko. Niestety w mojej taktyce nie wziąłem pod uwagę, że na FA będą aż takie rzygowiny. Żal tam zaglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 To fakt, z FA wyciągnąć kogokolwiek sensownego jest niezłą sztuką, ale w trakcie sezonu pewnie ktoś nagle wystrzeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Nie wiem, który mi wysłał tą propozycję trejdu (4 graczy za 4 graczy), ale niech mi nigdy więcej nic nie proponuje. Gram parę lat w FB, ale nikt nigdy mnie tak propozycją trejdu nie obraził. Masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 druzyna mostowiakowie dostaje upomnienie za durne propozycje trejdow :] Lewis+Beal za Pau Gasola oraz Nel+Beal za Marca Gasola Ja dostałem gorszą. Mimo wszystko standardowo potępiam upublicznianie propozycji, jakby głupie nie były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Mimo wszystko standardowo potępiam upublicznianie propozycji, jakby głupie nie były. I tu się zgadzam. Po to jest guzik "reject trade" żeby go użyć zgodnie z przeznaczeniem jeżeli trejd nie pasuje a nie na forum ogłaszać jakie to durne było bo to zabija chęć wysyłania propozycji. Można priva do GMa wysłać i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Love debiut 34pkt i 14zb i kurcze na ławce przesiedział, a grał Stiemsma co zrobił same zera. Ale grając bez Love'a, Rubio i w kilka meczach Nelsona być na 7 miejscu mając najmniejszą ilość rozegranych miejsc w czołówce to naprawdę sukces, więc teraz już z Love'm możecie się zacząć mnie bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Love debiut 34pkt i 14zb i kurcze na ławce przesiedział, U mnie tak samo, pozdro xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 U mnie tak samo, pozdro xD Cieszcie się że przynajmniej zadebiutował bo Bynum zżarł mi 1/4 budżetu a pewnie za chwilę wyleci na FA bo się okaże że cały sezon ten pieprzony kręglarz będzie się leczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken2 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Wymieniłem Jasona Thompsona na Dunleavy'ego. Trzeba było coś ruszyć bo kręcenie się koło 10 miejsca nie do końca mnie satysfakcjonuje Swoją drogą blaugrana wywróciła do góry nogami moje dotychczasowe spojrzenie na ROTO. Byłem święcie przekonany, że nie da się być wysoko w tabeli kręcąc się na dnie kategorii a tu niespodzianka: dwa ostatnie miejsca, jedno przedostatnie a podium jest. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi