Robinson Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Dobra, niech będzie poniedziałek jeśli innym pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 No to załatwmy to w ten poniedziałek, bo nigdy nie ustalimy tego draftu a kolejne terminy będą odpadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Dzięki Robinson lorak, możesz zmienić na poniedziałek?? i trzeba będzie wszystkich poinformować co by nie było później pretensji, że ktoś nie wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Panowie, Zaczęliśmy w innym wątku dyskusję co do kształtu ligi w przyszłym roku. Wydaje nam się, że 18-osobowe ligo to jednak za dużo, optymalne byłyby 15 osobowe. Przy większej lidze zabawa z wymianami z FA jest dużo słabsza- tylko spójrzcie co teraz jest na rynku (a teraz mamy 17 a nie 18 GMów). Dlatego propozycja jest taka, żeby za rok utworzyć jednak 3 ligi po 15 GM-ów każda (ewentualnie 4 ligi jeśli będą chętni). Jeśli nie będzie za wielu głosów sprzeciwu- to oznaczać to będzie, że do I ligi awansuje 5 a nie 6 najlepszych zespołów. Czekam na wasze głosy do powiedzmy środy do 20. Później ogłaszamy ostateczny warunki awansów/spadków żeby każdy wiedział na czym stoi jak najwcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Odpadam w ten poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Panowie, dokonałem aktualizacji FAQ, które są też oficjalnymi regułami gry:) Zachęcam do lektury - żeby nie było później nieporozumień. Najważniejsza zmiana- w przyszłym roku będą ligi 15-osobowe, a więc do I ligi awansuje po 5 najlepszych graczy z każdej dywizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Odpadam w ten poniedziałek. No i w pizdu cały misterny plan. PH#1 nie dasz rady napewno? Ja już się pogubiłem kiedy komu co pasuje i co komu nie pasuje. Jeżeli rezygnujemy jednak z jutra to został 22.10 (poniedziałek), 23.10 (wtorek) i 29.10 (poniedziałek)? To proponuję od teraz że jeżeli ktoś nie zgłosi uwag do 19.10 do 24:00 to potem to że mu nie pasuje już nie będzie brane pod uwagę. A gdyby jednak do każdego z tych trzech terminów ktoś nie mógł to decyduje kolejność zgłoszeń tzn. zostaje ten termin który odpadnie ostatni. Jak ktoś tu nie zagląda to jego problem bo jak tak dalej pójdzie to będziemy draftować w okolicach sylwestra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 k****. Jesli tylko mnie nie pasowała środa 17.X to k**** zrobię tak, żeby pasowała. W zamian dostaję LeBrona za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 No to czuwać wszyscy żeby potem nie było pretensji że nie doczytałem bo jak tego uczyli w szkole to akurat zaspałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 UWAGA! W systemie Yahoo jest mały błąd. Pozwala rozegrać więcej niż 82 mecze dla graczy na pozycjach C i UTI. Zauważcie, że dla tych pozycji limit liczy się nie dla pojedynczej pozycji- ale dla sumy limitów i wynosi w obu przypadkach po 164 (2x 82 mecze). Jeśli zostanie wam do wykorzystania tylko 1 ze 164 meczów - to i tak będziecie mogli umieścić w składzie obu centrów (czy też graczy na UTI) i obaj będą punktować. Żeby się za bardzo z tym nie bawić, kontrolować- po prostu uznajmy, że jest to dozwolone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 (edytowane) Ale nam idzie z tym ustalaniem terminu :/ PH dołączam do pytania czy nie dasz rady zagrać Mnie na chwilę obecną pasuję 22,23 i 29, ale jest ryzyko, że 29 mogą mnie wysłać na wyjazd służbowy Najbezpieczniejszy z mojej perspektywy byłby 22. Jeżeli nie będziemy draftować jutro, to proponuję żeby ustawić na 22 i do czwartku jest deadline, żeby coś zmienić.Jak nikt nie zgłosi zastrzeżeń, to po prostu wybieramy w poniedziałek, bo inaczej nigdy tego nie zrobimy. A co do pytania o ilość osób w ligach w przyszłym sezonie, to jestem za 15-osobowymi Edytowane 14 Października 2012 przez Siner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Sorki panowie zareagowslem od razu jak mnie yahoo poinformowalo o drafcie w pon. Caly ten tydzien odpadam wieczorami z powodi pracy i niestety nie mam nikogo kto by mnie mogl zastapic. 22 pasuje idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 No i fajnie, mnie też lepiej pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 dobra decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 draft zmieniony na poniedziałek 22 X o 21:30. I niech nikt już nie próbuje pisać "mi nie pasuje" - ma pasować i tyle, a jak trzeba to przekupić żony i kochanki żeby nie narzekały, dzieci położyć wcześniej spać żeby nie naciskały "bid", szefom wcisnąć bajer o chorej teściowej którą się musisz zająć i potrzebujesz wolne ... itp. Z tym ostatnim to się trochę rozpędziłem: przecież każdy wie że teściowe nigdy nie chorują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 ok, czyli 22.10 ale już bez żadnych zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 lorak, nie będę wam się wpieprzał do ligi- ale jeśli chcecie się w przyszłym roku łączyć to będziemy grać na zasadach obowiązujących u nas. Być może ulegną one modyfikacjom ale póki co mamy i veto i zasadę przechodzenia budżetu z aukcji na waiver budget. No i każda liga (poza ewentualnie ostatnią) będzie liczyć taką samą liczbę GM-ów (u nas jest po 17, za rok być może 15). Oczywiście teraz grajcie sobie jak chcecie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Przy 19 osobach coraz większym wyzwaniem będzie top5, ale trzeba walczyć Moim zdaniem powinniśmy jednak dać możliwość vetowania jak w innych ligach. Co do waiver budget, to mnie to rybka. Chociaż jak ktoś zaoszczędzi w drafcie, to dlaczego ma nie mieć jakiegoś handicapu w sezonie. Dla mnie możemy zrobić identycznie jak w innych ligach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Ciekawe za jaka kaske pojdzie Love teraz? ;] W east i west szedl 83 i 77, odpowiednio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 stawiam że u was jeszcze wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi