Skocz do zawartości

Filmy

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Ten Kanye West tam pasuje jak nie wiem co hhaha. Generalnie to chyba nie było dobrego filmu na podstawie gry

Jak już jestem w temacie to zapytam, czekacie na nowego Bourne'a?

Jak nie jestem fanem MD to Bourne'a zawsze z chęcią wciągnę. Choćby dla muzyczki na końcu.

Obejrzałem Legend z Tomem Hardym w podwójnej roli i mimo, że lubie filmy gangsterskie to niestety jest mocno przeciętnie. Film nie wnosi oczywiście nic nowego do tego gatunku, do tego chyba autorzy nie mogli się zdecydować o czym ma byc w koncu ten film, o watku miłosnym Reggiego czy o tym jak Bracia Kray stali się tak potężni. To co jest największym plusem filmu to oczywiście Hardy, który prawie jak zawsze gra świetnie w ogóle jest jednym z moich ulubionych aktorów

X-men Apocalypse bardzo ale to bardzo slabo, bez porownania do 2 poprzednich (moim zdaniem bardzo dobrych) czesci.

Gdyby nie zlomiarz z Pruszkowa to bym żałował straconego czasu.

Spoiler:

Nie wiem czy spod Pruszkowa chociaz raz nadawalo Tvn24 czy inny Polsat news ale z filmu moge sie dowiedziec ze CNN juz w 83' robilo live z komusnistycznej PL ;)

Ok, te dwie rzeczy łapie :

Odważne podejście do ważnego tematu check

Dobre aktorstwo check

I to naprawdę wystarczy zeby ten nudny film dac w jakims top filmów zeszłego roku?

Rozumiem honorable mention filmu, ale cokolwiek ponad to? Ktos to oglądał drugi raz?

Nie dałem rady dotrwać do 20 minuty. A mam ekonomiczno-rachunkowe wykształcenie i zwyczajnie w filmie nie było, nic co by mnie do ekranu przykleiło(pomijam fakt gadania o słupkach przez cały czas, takie Lorakowanie na ekranie). 2 big 2 fall z kilku lat wstecz również w podobnym tonie, tematyce i oglądałem to z ciekawości. Big Short? Jak chcę dużo dialogu, to odpalam Locke z Hardym. To było zwyczajnie nudne (albo przejadły mi się wątki knowań, bohaterów mające wybujałe ego i kmiotków z korpozamysłem - vide Wilk z WS, House of Cards, filmy z pomysłem "wydymamy kogoś na grubą kasę, jesteśmy mądrzejsi")