Skocz do zawartości

Filmy

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Gal-Gadot-1.jpg

daje radę

gal-gadot-yellow-fb.jpg

Nie trzeba pokazywać aktorek, mogę pokazać po znajomych jakie one mają sesje zdjęciowe. Mniej więcej tyle mają wspólnego z wyglądem tych osób na zdjęciach, co ja z moim awatarem. W filmie jak oglądałem zwykła przeciętnie ładna kobieta, w porównaniu z tym co lata u konkurencji w MCU słabo. 

Umówmy się, że AA nie jest najlepszą laską w hiliłódzie. Ale ogólnie ładna jest no i chyba z tego młodego pokolenia jest najlepszą aktorką. 

Ogólnie to jest ładna. Na standardy hollywood brzydka. A sorry, nie po to oglądam filmy o superbohaterach, by oglądać laski o urodzie, co je mijam non stop na ulicy czy spotykam wśród znajomych. 

Ogólnie to jest ładna. Na standardy hollywood brzydka. A sorry, nie po to oglądam filmy o superbohaterach, by oglądać laski o urodzie, co je mijam non stop na ulicy czy spotykam wśród znajomych. 

Wiem, że fajnie się gada o dupach, których nigdy się mieć nie będzie, ale może w końcu przestałbyś palić konia i odniósł się do tematu, bo  wszyscy czekają ;]

http://www.e-nba.pl/topic/4289-zakłady-nba-20152016/?p=414640

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Wiem, że fajnie się gada o dupach, których nigdy się mieć nie będzie, ale może w końcu przestałbyś palić konia i odniósł się do tematu, bo wszyscy czekają ;]

http://www.e-nba.pl/topic/4289-zakłady-nba-20152016/?p=414640

Serio byłem w łóżku z lepszymi, a jestem gościem co z kobietami sobie kompletnie nie radzi. Mój współlokator to playboy i byłaby poniżej jego średniej.

A co do Rondo to czekam na awatar, wrzuce jutro jk będę na kompie.

Odpi*****ić się od Amy Adams !

Serio byłem w łóżku z lepszymi, a jestem gościem co z kobietami sobie kompletnie nie radzi. Mój współlokator to playboy i byłaby poniżej jego średniej.
A co do Rondo to czekam na awatar, wrzuce jutro jk będę na kompie.

A masz polandballa z tymi spotkaniami?