Skocz do zawartości

Filmy

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Interstellar czyli prawie 3 godziny wciągającego, widowiskowego i emocjonującego kina. Matt MC jeszcze niejedną nagrodę zgarnie w życiu, rozkręcił się skubany.

Idąc prostym tropem - kosmiczna przewaga Interstellar nad tym cudem z Bullock ostatnim, gdzie przez połowę filmu grała sama. TAm się wyziewałem.

Idąc dalej - 2 filmy, gdzie jedna osoba ciągnie widowisko dużo lepiej, to Hardy (zwłaszcza, gdy widz ma pewne doświadczenia życiowe) i Buried.

A wczoraj jak głupi zmarnowałem przeszło godzinę na Głupi i głupszy 2. Nie popełniajcie tego błędu.

Dobra beka ? Odsmażony kotlet. Filmy tego typu mają swoją specyfikę i oczywiście dla każdego kto lubił/kochał pierwszą część znajdzie się kilka smaczków ale generalnie to niczego zaskakującego w tym filmie nie ma i tak jak Lu stwierdzam że zmarnowałem ponad godzinę życia na kilka dobrych scen z koleżką, który się kamufluje.

Edytowane przez Findek

Interstellar czyli prawie 3 godziny wciągającego, widowiskowego i emocjonującego kina. Matt MC jeszcze niejedną nagrodę zgarnie w życiu, rozkręcił się skubany.

Idąc prostym tropem - kosmiczna przewaga Interstellar nad tym cudem z Bullock ostatnim, gdzie przez połowę filmu grała sama. TAm się wyziewałem.

Idąc dalej - 2 filmy, gdzie jedna osoba ciągnie widowisko dużo lepiej, to Hardy (zwłaszcza, gdy widz ma pewne doświadczenia życiowe) i Buried.

A wczoraj jak głupi zmarnowałem przeszło godzinę na Głupi i głupszy 2. Nie popełniajcie tego błędu.

MC jest zajebisty, ale tego filmu nawet on nie mogl uratowac, najgorsze sa te nieludzkie dialogi Nolana i co jakis czas bohater ktory rzuca znikad jakies frazesy podczas rozmowy

Żeby było jasne tak jak kocham Japonię i wszelką jej kulturę to jednak anime nie cierpię - dla mnie to jest poronione. Komiksy japońskie tak ale anime nie. Ale czasem odkrywam że filmy robione na bazie anime mi się podobają choć ten co polecam to głównie dla ceremoniału dla technik pojedynku ( choć niestety sceny grupowe wyglądają bardziej jak dziwne kung fu niż pojedynek samurajów

jak juz o anime to sprawdzcie sobie kuroko no basket

Rozjebuje mnie to, że oni nawet jak kropki są pokazują, że drużyna z Kuroko gra 5v4 :D

Żeby było jasne tak jak kocham Japonię i wszelką jej kulturę to jednak anime nie cierpię - dla mnie to jest poronione. Komiksy japońskie tak ale anime nie.

Ja wolę znacznie bardziej anime - co Ciebie tak bardzo zniechęciło do nich?

możliwe, że xpresja,darcie ryja, podobne kreski dla "niekumatych" w kolejnych serialach/filmach. Tak to przynajmniej u mnie wygląda, ino dragon ball i to tyle z japońszczyzny. no chyba że hitomi tanaka, to tak

W mandze to podobnie wygląda właśnie. Mangę czytam okazyjnie tylko dla serii, których nie ma dalej w anime, ale różnicy nie stwierdziłem.

W anime razi mnie często infantylna kreska. Kobiety wyglądające jak ze snu pedofila( jakiemu facetowi może się to podobać - dzięki Bogu większość Japonek nie pozuje się na lolitki choć jest i taka grupa) . Duże oczy emocje na zasadzie kresek i wykrzykników

Lubię japońskie komiksy choć z nich to głównie Usagi Yojimbo ( za fabułę choć kreska też niezgorsza) i Balsamista . OStatnio kupuje sobie ot takie co mi się spodobają ale tytułu nie wymienie

Oglądaliście Układ Zamknięty?

Jestem mega wkurwiony po tym filmie,bo jest to film na faktach.Gdzie my żyjemy?Pięknie pokazana Polska rzeczywistość i sk****syństwo ludzi.

A Janusz Gajos jest najlepszym aktorem w tym kraju.WORD.

Rys jest faktyczny. Większość "faktów" z tego filmu to ludzkie relacje.