Masud Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ta, to właśnie filmik dla tych co się nie za bardzo nie interesują, a na pewno wyrobią sobie zdanie (mylne!] po obejrzeniu. Scenarzysta i reżyser czerpał wiadomości z opowieści byłych żołnierzy WSI (co to jeszcze z Moskwy rozkazy dostawali], więc mamy tu punkt widzenia byłych wykopanych ze służby pachołków GRU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Ta, to właśnie filmik dla tych co się nie za bardzo nie interesują, a na pewno wyrobią sobie zdanie (mylne!] po obejrzeniu. Scenarzysta i reżyser czerpał wiadomości z opowieści byłych żołnierzy WSI (co to jeszcze z Moskwy rozkazy dostawali], więc mamy tu punkt widzenia byłych wykopanych ze służby pachołków GRU .No ja sobie nie wyrabiam bo nie miałem podstaw żadnych dać wiary wszytskiemu co było pokazane. Dlatego też nazwiskami nie sypał. Edytowane 6 Marca 2015 przez Przem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Duma i uprzedzenie. No w końcu sie udało mi to obejrzeć. Tzn nie maiłem ciśnienia, ale dawno temu chciałem i teraz sie ziściło. Na moją wrażliwość film idealny. taki babski. O miłości i zasadach. Trochę teatralny w wyrazie i obrazie. Tę koncepcję przyjąłem tym bardziej, że Keira biegała jako głowna sprawczyni zamieszania. Oj musze do niej w końcu uderzyć bo mi się podoba niewiasta niesamowicie. Bonusem była Rosamund Pike ze swoimi wielkimi niebisekimi oczetami. No i tak fajnie bez dramatyzmów, ale rozterki świetnie odwzorowane. Trochę widać streszczony film z powieści, ale ogolnie jestem zadowolony z seansu. Lubię obrazy gdzie można zawisic oko. Kostiumy czy kraobrazy łechtały me wzrokowe gałki przynosząc deczko radości. Dla mnie też świetny film, a Keira jest boska Tak jak nie lubiłem filmów kostiumowych (poza drobnymi wyjątkami) tak po tej wersji "Dumy i uprzedzenia" bardzo się nimi zainteresowałem. Edytowane 8 Marca 2015 przez Monty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amandagrze Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 "Skóra w której żyję" z Antonio Banderasem;"Szkoła dla łobuzów" - polecam, "Nasza klasa" - dramat estoński, mocny..."Siła spokoju" sportowy na faktach; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Pięćdziesiąt twarzy Greya: najpierw mi było szkoda Jamie Dorana, bo bardzo lubiłem "Upadek", jednak im dalej w film tak bardziej mnie ta baba irytowała. Nie dziwię się, że chciał ją cały czas napieprzać jakimś pejczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Pięćdziesiąt twarzy Greya: najpierw mi było szkoda Jamie Dorana, bo bardzo lubiłem "Upadek", jednak im dalej w film tak bardziej mnie ta baba irytowała. Nie dziwię się, że chciał ją cały czas napieprzać jakimś pejczem. Myślałem, że Przemek to męskie imię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Myślałem, że Przemek to męskie imię. Jak już zostawisz azjatyckie bajeczki dla onanistów, i znajdziesz sobie prawdziwą dziewczynę, to wtedy poznasz znaczenie słowa kompromis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jak już zostawisz azjatyckie bajeczki dla onanistów, i znajdziesz sobie prawdziwą dziewczynę, to wtedy poznasz znaczenie słowa kompromis... Tylko proszę powiedz mi, że nie byliście na tym w Walentynki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Tylko proszę powiedz mi, że nie byliście na tym w Walentynki ;] Nie, w ostatnią sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jak już zostawisz azjatyckie bajeczki dla onanistów, i znajdziesz sobie prawdziwą dziewczynę, to wtedy poznasz znaczenie słowa kompromis... UMARŁEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Nie, w ostatnią sobotę no to ujdzie. ja uniknąłem problemu zerwaniem tydzień przed walentynkami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Trzeba se wybierac takie ktore nie chca ogladac takiego gowna i po klopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 No bez przesady zeby gust filmowy mial byc kryterium przy zaprzyjaznianiu sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 No bez przesady zeby gust filmowy mial byc kryterium przy zaprzyjaznianiu sie No nie wiem. Nie wytrzymałbym wspólnego oglądania Warsaw Shore żeby nie wiem jak wyglądała. 50 twarzy Greya to chyba mentalnościowo podobna półeczka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 oglądałem ze swoją byłą WS i nawet mi się podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Moze jej sie nie podobalo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 no nie wiem, jest teraz z trybsonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 oglądałem ze swoją byłą WS i nawet mi się podobało Chętnie o tym poczytam. Co może się podobać dorosłemu człowiekowi w Warsaw Shore ? Rozrywka, eksperyment socjologiczny ? A może jednak jaranko życiem bohaterów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 no nie wiem, jest teraz z trybsonem No to chyba nie ma bólu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 findek, może czas obejrzeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi