Skocz do zawartości

Filmy

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

No wiec ten teges. Obejrzalem nice guys. A w sumie to polowe. A w sumie to ze 30 min ale potem zygalem po tym gownie i jak przestalem to byla polowa wiec moge powoedziwc ze do polowy dalem rade. Nie wiem jakim cudem to ma 6 na imdb. To chyba rodzina goslinga i clooneya klikala 10 a reszta 1 i wyszlo 6 średnio

Clooneya? Zapodaj czymś innym sensacyjnym z komediowym polotem co byłoby w kinach i nie byłoby remakem w ostatnich 5 latach.

Russel Crowe jak juz ziomuś.

Co do Cage vs Smith to jak wybór między drewnem a betonem, nie wiem po co wybierać. 

A bad boys?

Wróg publiczny Choć wole cage'a

Smith w NBA nieźle 7 razy zagrał Roberta Horrego

W Bad Boys to gra samego siebie, a i tak lepszy w tym duecie jest Martin Lawrence. Co do Wróg Publiczny to mam problem z tym filmem bo fabuła jest dobra, sam film też, ale reżyser dodał do niego elementy komediowe, które wytrącają z rytmu i nie są śmieszne, jakby mówił do widza, no wiecie to tylko film nie bierzcie tego tak na serio bo przestraszył się tematyki, a sama postać Smitha w tym filmie wkurwiała kilka razy swoim zachowaniem

Clooneya? Zapodaj czymś innym sensacyjnym z komediowym polotem co byłoby w kinach i nie byłoby remakem w ostatnich 5 latach.

Russel Crowe jak juz ziomuś.

Co do Cage vs Smith to jak wybór między drewnem a betonem, nie wiem po co wybierać.

No crowe - myslalem o nim. Wiesz ja slabo ogarniam ci bylo w ostatnich 5 latach bo nestety jestem nalogowcem wiec ogladam tyle filmow ze nie jestem w stanie ich latami poukladac.

A ten film jest po prsoru slaby. I to bardzo. Ostatnio ogladalem z afleckiem argo i the town i kazde z nich bylo duuuzo lepsze i swnsacyjne i troche komedii. Tak czy sie nie ma dla mnie znaczenia jakie inne filmy sie kreci przy ocenie.

Wczoraj obejrzalem iluzje 2 czy jak to sie po polsku nazywa. Dno kompletne. Ale jedynka tez duzo lepsza od nice guys btw.

Wieczorem zeby sobie poprawic humor wrocilem do ghost doga i to jest swietny film a za muzyka rza powinien dostac oscara. Ten glowny bit ostry eastside jest genialny.

A propos whitakera to ogladalem jeszcze oststnio southpaw i on tam ratuje film no bez tego bylby rocky dla ubogich a forrest kradnie film jakeowi.

Nie rozumiem tego czepiania się "Nice Guys". Znakomity klimat tamtej epoki którym film żyje, muzyka dobrana idealnie i nawet historia jest fajna z lekkim twistem. Lekka i specyficzna komedia na popołudnie. Para głównych aktorów daje radę. Gosling nieźle prezentuje się w komediowym klimacie, co w porównaniu z jego kamienną twarzą i ruchami jakby miał kij w dupie w wychwalanym tu "Drive" czy "Tylko Bóg Wybacza" pokazuje, że potrafi zagrać coś innego niż milczącą postać o aparycji upośledzonego. Crowe robi tu parodię swojej postaci z "L.A Confidential" i jego gburowaty i małomówny osiłek znakomicie uzupełnia się z pijanym i rozgadanym Goslingiem. Mam nadzieję na kontynuację.

Jedyny niesmak to nazywanie tego filmu nową "Zabójczą Bronią". Oni są nie do podrobienia...

tumblr_mw7nu3L5Ji1rewusno1_500.gif

Przemku - tu mnie zaskakujesz. Za waszymi wpisami ściągnałem tego filma i całe szczescie nie przetrwałem. Tzn dałem mu pare minut na przekonanie mnie, ale pozniej w ruch poszły przewijania i nawet olałem żeby zobaczyc końcówkę. 

Potrafię czasami właśnie tak sponiewierać słaby film!

No i z Drive było podobnie.

Czasami aż mnie ssie aby zobaczyć dobry nowy film, ale jakoś się nie trafia :)

Przemku - tu mnie zaskakujesz. Za waszymi wpisami ściągnałem tego filma i całe szczescie nie przetrwałem. Tzn dałem mu pare minut na przekonanie mnie, ale pozniej w ruch poszły przewijania i nawet olałem żeby zobaczyc końcówkę. 

Potrafię czasami właśnie tak sponiewierać słaby film!

No i z Drive było podobnie.

Czasami aż mnie ssie aby zobaczyć dobry nowy film, ale jakoś się nie trafia :smile:

Lol obejrzałeś pare minut filmu, zacząłeś przewijać i jeszcze sie tym chwalisz? Kolega blackmagic też jakieś porównania do randomowych filmów które nic wspólnego ze sobą nie mają i właśnie w Southpaw to Jake najlepiej zagrał, idealnie odegrał postać przygłupiego boksera

Lol obejrzałeś pare minut filmu, zacząłeś przewijać i jeszcze sie tym chwalisz? Kolega blackmagic też jakieś porównania do randomowych filmów które nic wspólnego ze sobą nie mają i właśnie w Southpaw to Jake najlepiej zagrał, idealnie odegrał postać przygłupiego boksera

No już lepiej się tym chwalić niż obejrzeć cały gówniany film. 

ja do filmów podchodze poważnie i zawsze daję szansę. Wystarczającą. 

Jak to byla najlepsza rola jake'a twoim zdaniem to juz wiem czemu mamy rozbieznosc w ocenianiu filmow