Skocz do zawartości

Filmy

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Only God Forgivess

Najgorszy film, jaki oglądałem w tym roku. Gosling jest po prostu smutny przez cały film, przemoc totalnie bez sensu, wizualnie niby ładny ale jako że nie ma sensu, to się nie jaram. NIE CZUJĘ !

Nie zestawiaj go z Drivem Elwuś :(

Edytowane przez Findek

Damn nawet nie wiedzialem jaki jest tytul polski.

Ogolnie jestem na etapie jarania sie goslingiem i billem murrayem. Nie widzialem jeszcze slabego filmu z zadnym z nich.

Btw. Inarritu i jarmush rulezz

Edit. Dopiero ostatnio skojarzylem ze ten film ma prawie taki sam tytul jak ksiazka hanka moodyego

No wlasnie nie widzialem bo mi wszyscy mowili ze dramat :smile:

Ale pewnie w weekend obejrze bo niewiele mi filmow z ryanem zostalo

miało być następca Zabójcze broni, w ogóle nie tak liga

jak nie masz nic innego to można zobaczyć, trochę wkurzające momentami ale daje rade

Nice Guys POLECAM!   beka, cycki, lekki, komedyjka sensacyjna ale nie nudzisz sie no i pialem w kinie co mi sie nie czesto zdarza.

Drive jest dojebany choc zczailem to za drugim razem, teraz tego samego rezysera w kinach jest Neon demon czy jakoś tak ale nie widziałem, co do filmu Only God... no to niestety podbijam Findka lipa. 

Wyscig z czasem hehehe

Polski tutul c***owy jak zwykle ale film bardzo spoko.

Justina słyszałem moze 2 razy w życiu, i uważam , ze jest 1000 razy lepszym aktorem niz piosenkarzem (jeszcze widzialem ta komedyjke jak sie przenosi do nowego yorku o mam friends with benefits).

Crazy Stupid Love absolutnie rewelka, ale tam jest tyle goodsow ze Gosling ma moze 10% zasługi.

Wyscig z czasem hehehe

Polski tutul c***owy jak zwykle ale film bardzo spoko.

Justina słyszałem moze 2 razy w życiu, i uważam , ze jest 1000 razy lepszym aktorem niz piosenkarzem (jeszcze widzialem ta komedyjke jak sie przenosi do nowego yorku o mam friends with benefits).

Crazy Stupid Love absolutnie rewelka, ale tam jest tyle goodsow ze Gosling ma moze 10% zasługi.

Z Justinem masz również Amy i Clinta - Trouble with the Curve. Przyjemny do obejrzenia.

Nice Guys do pisku, Crowe i Gosling w rolach kompletnie dla siebie nietypowych odcinają Ci tlen na 2 godziny.

Only God Forgives nie jest do rozumienia, rozkminy przyczynowo skutkowej tudzież łatwości w odbiorze. Jest krwawy, opowiada o zemście w specyficzny sposób przy marginalnym podejściu do rozbudowy głównego bohatera. Do tego ukazanie toxycznych relacji, oprawa wizualna i jest film do polecenia.

Pitbulla pierwszego widziałem wczoraj. Kasztanowy.