RappaR Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 27 minut temu, BMF napisał: Not really, liczą w long runie na benefity inkluzywności/nowej widowni, dlatego np. swój serial Marvela dostała Hinduska (czy tam Pakistanka). Ale jeśli na tym stracą, to powinno Ci się podobać. I dlatego pomijali przez 13 lat Azjatów i Chińczyków, którzy są największym rynkiem, nie zrobili nic o Japończykach, 3 gospodarce świata, a w jednym z bardziej patriachalnych społeczeństw Indii zrobili o kobiecie religii muzułmańskiej, której Hindusi nienawidzą z pasją Faktycznie, decyzje biznesowe Rosjanie też tracą pieniądze na propagandzie, mam nadzieję, że Ci się podoba fakt propagandy rosyjskiej równie mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 9 godzin temu, Koelner napisał: Fred Flinston, George Jetson też byli już najgłupszymi w bajkach Jetson top, lubiłem tego głupka. A prywatnie znam typa, totalnego debila, który wygląda jak wyciągnięty z bajki George i tylko ten odbiór jako głupka potęguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 2 godziny temu, RappaR napisał: Rosjanie też tracą pieniądze na propagandzie, mam nadzieję, że Ci się podoba fakt propagandy rosyjskiej równie mocno 2/10. Aczkolwiek George Lucas kiedyś powiedział, że twórcy w ZSRR mieli większą swobodę twórczą niż w systemie kapitalistycznym w US, bo nie mogli robić filmów tylko o jednej rzeczy, całkiem aktualne. 2 godziny temu, RappaR napisał: Faktycznie, decyzje biznesowe W long runie owszem, celem jest pewnie multi-kulti Avengers 2.0 łączący wszystkie grupy targetowe, Shang-Chi jak na pandemię chyba był sukcesem. Ja tam mam nadzieję, że im się nie opłaci, i nie dlatego, że to jest zły pomysł (pomysł jak pomysł), a dlatego, że filmy komiksowe w marvelowskiej formie to jest kulturowy rak, i nie dlatego, że ostatnio zatrudniają w głównych rolach, a tfu, KOBIETY. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 W dniu 18.10.2022 o 20:05, BMF napisał: 2/10. To, że z czym się nie zgadzasz, nie oznacza nieprawdy W dniu 18.10.2022 o 20:05, BMF napisał: W long runie owszem, celem jest pewnie multi-kulti Avengers 2.0 łączący wszystkie grupy targetowe, Shang-Chi jak na pandemię chyba był sukcesem. Ja tam mam nadzieję, że im się nie opłaci, i nie dlatego, że to jest zły pomysł (pomysł jak pomysł), a dlatego, że filmy komiksowe w marvelowskiej formie to jest kulturowy rak, i nie dlatego, że ostatnio zatrudniają w głównych rolach, a tfu, KOBIETY. ;] Nie, w ostatnim czasie zastępują białych mężczyzn. Japonia jest top3 rynkiem cinema świata i nie ma bohatera, podobnie Niemcy. Znaczy tak - możesz ironizować i w takim wypadku trudno o dyskusję, ot żyj w swojej bańce i ciesz się z systemowego rasizmu, którego przyklaskujesz Z innych spraw oglądam 21 - bawi mnie jak zespół supergeniuszy dniami uczy się skomplikowanego języka składającego się z ~20 słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: elegancko Szkoda, że tak późno bo Dobrociński to zajebisty aktor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 Odświeżyłem sobie na TVP Kultura stary dobry western Nevada Smith i nie wiem jak to się stało, że wymieniając aktorów nie wymieniłem Steve'a McQueena. Papillon(rewelacyjny film) i Wielka Ucieczka to były jego mistrzowskie popisy. Ogólnie niesamowita charyzma i szkoda że umarł tak wcześnie. Grający tu również Karl Malden też w sumie był niezły, choć on to mi się bardziej z drugoplanowymi rolami kojarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 W dniu 23.10.2022 o 19:21, LeweBiodroSmoka napisał: elegancko zajebiscie swietny aktor Psy 3 w ogole w c*** dobry film z nim licze na kolejna czesc psow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 22 godziny temu, Kubbas napisał: licze na kolejna czesc psow Fabuła tak poprowadzona, że raczej ciężko. Robienie kolejnej części to byłoby jak produkowanie kolejnych pitbulli, Pasikowski na to nie pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 47 minut temu, matek napisał: Fabuła tak poprowadzona, że raczej ciężko. Robienie kolejnej części to byłoby jak produkowanie kolejnych pitbulli, Pasikowski na to nie pójdzie. zalezy, bo zostawili sobie droge otwarta zakonczeniem, tak na prawde nic nie bylo jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Mignęło mi, że nakręcono remake Białych nie potrafią skakać z Jackiem Harlowem. Teraz pojawia się pytanie po co (poza kasą)? oraz Czy znaleźli lepsze cycki od Rosie Perez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Obejrzałem Johnny. Świetny film, naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 prawdziwy Mistrz rip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Ze wszystkich strong women ostatnich lat, żadna się nie zbliżyła do Sary Conor. Feminizm naprawdę potrafi wszystko spi*****ić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 ile widzieliście dobrych filmów z 2022 roku? Wymieńcie bo juz prawie koniec roku, a rzuciłem okiem na filmweb i mam jedynie kilkanaście obejrzanych z tego roku, więc pewnie większości nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 (edytowane) 2 minuty temu, the_secret napisał: ile widzieliście dobrych filmów z 2022 roku? Wymieńcie bo juz prawie koniec roku, a rzuciłem okiem na filmweb i mam jedynie kilkanaście obejrzanych z tego roku, więc pewnie większości nie widziałem Oglądałeś Johnny? ( zakładam, że Mavericka i Wszystko wszędzie naraz oglądałeś?) Edytowane 20 Grudnia 2022 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 2 minuty temu, the_secret napisał: ile widzieliście dobrych filmów z 2022 roku? Wymieńcie bo juz prawie koniec roku, a rzuciłem okiem na filmweb i mam jedynie kilkanaście obejrzanych z tego roku, więc pewnie większości nie widziałem 2 - Bullet Train i Johnny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 2 minuty temu, fluber napisał: Oglądałeś Johnny? ( zakładam, że Mavericka i Wszystko wszędzie naraz oglądałeś?) A właśnie to wszystko wszędzie naraz zapomniałem, a mam na liście 1 minutę temu, RappaR napisał: 2 - Bullet Train i Johnny Bullet Train męczący w drugiej połowie, pierwsza godzina lepsza to Johnny w takim razie leci na liste do obejrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 17 minut temu, the_secret napisał: ile widzieliście dobrych filmów z 2022 roku? Wymieńcie bo juz prawie koniec roku, a rzuciłem okiem na filmweb i mam jedynie kilkanaście obejrzanych z tego roku, więc pewnie większości nie widziałem Where the Crawdads Sing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 8 minut temu, rw30 napisał: Where the Crawdads Sing Tak, to też polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi