Elwood Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Musiałem go przegapić bo w trakcie oglądania mieszałem makaron i miażdżyłem czosnek w moździeżu. jak już makaron mieszałeś to czosnek powinien być lekko zrumieniony na patelni z oliwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 jak już makaron mieszałeś to czosnek powinien być lekko zrumieniony na patelni z oliwą Osobiście wolę zmiażdżony czosnek dodać na samym końcu do sosu. Trudniej się trawi ale ten smak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Smak smakiem ale jak z gara wali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 I nie tylko z gara. Wczoraj indyka w piekarniku rajcowałem otoczeniem ze zmiażdżonego czosnku, miodu, marchwi pociętej w słupki, kwaśnego jabłka, oliwy i chilli (koło Leroy Merlin za 7 zeta kupiłem drzewko wzrostu srającego psa; na drzewku jest 40 papryczek; pierwsza ojebałem dla testu "na żywioł" i dawno tak dupa nie piekła). 2 godziny, 180 stopni tak oto dokonał się odwet na niemieckim indyku za `41. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 I nie tylko z gara. Wczoraj indyka w piekarniku rajcowałem otoczeniem ze zmiażdżonego czosnku, miodu, marchwi pociętej w słupki, kwaśnego jabłka, oliwy i chilli (koło Leroy Merlin za 7 zeta kupiłem drzewko wzrostu srającego psa; na drzewku jest 40 papryczek; pierwsza ojebałem dla testu "na żywioł" i dawno tak dupa nie piekła). 2 godziny, 180 stopni tak oto dokonał się odwet na niemieckim indyku za `41. A co ci zrobili w 41???? No chyba że jesteś Rosjaninem i wojnę ojczyźnianą wspominasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 A co ci zrobili w 41???? No chyba że jesteś Rosjaninem i wojnę ojczyźnianą wspominasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Wczoraj widziałem w tv Komórkę, film spoko jest. Do polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Batman vs Superman ultimate cut jest dużo lepszy od kinowej wersji. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Batman vs Superman ultimate cut jest dużo lepszy od kinowej wersji. Polecam. 30 min dodatkowego materiału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Batman vs Superman ultimate cut jest dużo lepszy od kinowej wersji. Polecam. Ja widziałem tylko te wydluzona wersje i jest slaba wiec ciesze sie ze nie poszedlem do kona na normalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Mi tam sie podobalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Apel do wszystkich tych, którzy zamierzają obejrzeć ekranizację/animację "Killing Joke". Nie róbcie tego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 okay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Skąd się teraz ściąga torrenty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Skąd się teraz ściąga torrenty? Z internetu ba dum tss darmowe torenty mają chuyowe źródła + jakieś wymogi nt doładowania konta, by coś ssać kickass i inne topowe strony chcą logowania w ostatnivch czasach korzystam z randomowych stron typu best-torrenty.pl, extratorrent.cc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 thepiratebay się jeszcze trzyma, ale tęsknię za kickassem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ja poza extratorrent.cc nic innego nie używam. Darmowe, dużo seedów i w sumie wszystko tam jest. Chociaż nie wiem jak z grami, bo akurat ta kategoria mnie ostatnimi czasy nie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 thepiratebay się jeszcze trzyma, ale tęsknię za kickassem http://kickasstorrentsan.com/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 http://kickasstorrentsan.com/ ? Sam sie stamtąd ściągaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi