Luki Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Raging Bull i Million Dollar Baby wygrywają w kategorii sportu. Właściwe mam wrażenie, że wybitny film o sporcie może dotyczyć tylko boksu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Remember the Titans z Denzelem też spoko(o FA). W ogóle o FA to filmów dziesiątki obejrzałem a powstało dużo więcej. Jak będę w domu i nie zapomnę to podrzucę te ciekawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 się nie znacie https://www.youtube.com/watch?v=KQp4KwwnztI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 się nie znacie https://www.youtube.com/watch?v=KQp4KwwnztI "Trzej przyjaciele z boiska, skrzydłowy bramkarz i łącznik. Żyć bez siebie nie mogą, dziarscy i nierozłączni. Niejeden mecz już wygrali, niejeden przegrać zdążyli, często się rozjeżdżali, lecz zawsze znów się schodzili." W gimnazjum się takie wiersze na czwórkę pisało ale wciąż, wzruszam się za każdym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ja do dziś nie mogę przeboleć, że Czarni przegrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Glory Road, The Express, The Blind Side, We Are Marshall daję ciut wyżej, ale Moneyball też jest w topie. Muszę w końcu zobaczyć "Senna" Asifa Kapadii, bo "Amy" tego samego reżysera wyjebał mnie z butów. Przed seansem jedyne co wiedziałem o Amy Winehouse to to o czym pisały i mówiły media - że była ćpunką i znałem jej jedna piosenkę. Na koniec się poryczałem jak dziecko i od 2 miesięcy katuję jej twórczość. Porabało Ciebie ? btw Any Given Sunday Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 trener carter ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ja do dziś nie mogę przeboleć, że Czarni przegrali. Podobno wynik był ustawiony. trener carter ktos? Tak. Do obejrzenia kilkukrotnego(nie to, żebym za pierwszym podejściem nie zrozumiał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Muszę w końcu zobaczyć "Senna" Asifa Kapadii Warto, film ma świetny klimat i zajebisty soundtrack. Trochę tendencyjnie przedstawiono konflikt Senny i Prosta. Any Given Sunday też niezły film, nie wiem czy to nie od niego zaczął mnie kręcić klimat amerykańskich lig zawodowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Podbijam propsowanie Any given sunday. Świetny film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Z mniej znanych: Bull Durham. Costner, Robbins, Sarandon. Całkiem przyjemny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Jakis film ma byc Costnerem Oldmanem Tomy Lee Jonesem i chyba deadpool mi mignął tez w zajawce... Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Xamel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Mnie zawsze zachwycał sposób w jaki można zrobić "porządek z polska pilka" Z Ligii spada Biała B i Stalowa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 MacFarland z ubiegłego roku polecam, jesli ktoś jeszcze nie widział. Przyjemni film z Costnerem, pozytywne wartości i te sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Podobno wynik był ustawiony. Tak. Do obejrzenia kilkukrotnego(nie to, żebym za pierwszym podejściem nie zrozumiał) 'Ja jestem ucziciwy - zapłacili za 3:0 to będzie 3:0'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Byłem na Batman vs Superman. Po pierwsze strasznie, ale to strasznie zniszczyli postać Lex Luthora. On powinien być wyrachony, amoralny, a nie rudym szaleńcem. Po drugie ten film strasznie, ale to strasznie krzyczy: director cut. Trzeba będzie obejrzeć jego pełną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Sztuka rewelacyjna ma miejsce na TVP1 gdyby ktoś pytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 usunelo mi posta z jakiegos powodu (mode ratuj), ogolnie ,,ksiega dzungli" spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 jesli ktos lubi byc traktowany jak idiota przez rezysera polecam najnowszego supermena z batmanem do pary , na pocieszenie affleck daje rade gdy musi robic jedna mine all day long. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 jesli ktos lubi byc traktowany jak idiota przez rezysera polecam najnowszego supermena z batmanem do pary , na pocieszenie affleck daje rade gdy musi robic jedna mine all day long. Film mnie zawiódł, owszem. Trailer zdradził całą fabułę, owszem. Fabuła była beznadziejna, postacie poza Batmanem także, owszem. Ale Zack zawsze nie radził sobie w czasie kinowym, a Ben Affleck to możliwe, że najlepszy Bruce Wayne. A konkurencję miał sporą. Trzeba czekać na ultimate cut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi