ignazz Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Serio? Ja byłem zdziwiony, że laskę o tak przeciętnej urodzie dali jako główną bohaterkę do blockbustera. daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Od kiedy to: jest lepsze niż to?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Od kiedy to: jest lepsze niż to?: OOWNED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Kulfon pisał o Lois Lane, więc chodzi raczej o Amy Adams: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 można tak pokazać albo tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) daje radę Edytowane 31 Marca 2016 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Serio? Ja byłem zdziwiony, że laskę o tak przeciętnej urodzie dali jako główną bohaterkę do blockbustera. i po co ta slabowita wonder woman wklejacie, w ogole o co z nia chodzi? to taki superman, tylko ze bez slabego punktu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 daje radę Nie trzeba pokazywać aktorek, mogę pokazać po znajomych jakie one mają sesje zdjęciowe. Mniej więcej tyle mają wspólnego z wyglądem tych osób na zdjęciach, co ja z moim awatarem. W filmie jak oglądałem zwykła przeciętnie ładna kobieta, w porównaniu z tym co lata u konkurencji w MCU słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 kto wybrzydza ten nie rucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Nivea mi się przez Was skończyła Psy za 40 minut Wasza mać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Umówmy się, że AA nie jest najlepszą laską w hiliłódzie. Ale ogólnie ładna jest no i chyba z tego młodego pokolenia jest najlepszą aktorką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Dobra koszerna nie jest zła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Umówmy się, że AA nie jest najlepszą laską w hiliłódzie. Ale ogólnie ładna jest no i chyba z tego młodego pokolenia jest najlepszą aktorką. Ogólnie to jest ładna. Na standardy hollywood brzydka. A sorry, nie po to oglądam filmy o superbohaterach, by oglądać laski o urodzie, co je mijam non stop na ulicy czy spotykam wśród znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Ogólnie to jest ładna. Na standardy hollywood brzydka. A sorry, nie po to oglądam filmy o superbohaterach, by oglądać laski o urodzie, co je mijam non stop na ulicy czy spotykam wśród znajomych. Wiem, że fajnie się gada o dupach, których nigdy się mieć nie będzie, ale może w końcu przestałbyś palić konia i odniósł się do tematu, bo wszyscy czekają ;] http://www.e-nba.pl/topic/4289-zakłady-nba-20152016/?p=414640 Edytowane 31 Marca 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Wiem, że fajnie się gada o dupach, których nigdy się mieć nie będzie, ale może w końcu przestałbyś palić konia i odniósł się do tematu, bo wszyscy czekają ;] http://www.e-nba.pl/topic/4289-zakłady-nba-20152016/?p=414640 Serio byłem w łóżku z lepszymi, a jestem gościem co z kobietami sobie kompletnie nie radzi. Mój współlokator to playboy i byłaby poniżej jego średniej.A co do Rondo to czekam na awatar, wrzuce jutro jk będę na kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Odpi*****ić się od Amy Adams ! Serio byłem w łóżku z lepszymi, a jestem gościem co z kobietami sobie kompletnie nie radzi. Mój współlokator to playboy i byłaby poniżej jego średniej.A co do Rondo to czekam na awatar, wrzuce jutro jk będę na kompie. A masz polandballa z tymi spotkaniami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 O k**** Serio byłem w łóżku z lepszymi, a jestem gościem co z kobietami sobie kompletnie nie radzi. Ło k****! Co to by było jakbyś sobie z nimi radził... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) rappar tera to poplynales na glebokim zanurzeniu e: chyba ze k**** twoim wspollokatorem jest bruce willis e2: a ty jestes jasonem stathamem Edytowane 31 Marca 2016 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 O k**** Ło k****! Co to by było jakbyś sobie z nimi radził... Mialem moment w życiu co mialem kaloryfer na brzuchu, wiec pewnie bym mógł dobrze polecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Mialem moment w życiu co mialem kaloryfer na brzuchu, wiec pewnie bym mógł dobrze polecieć. I bez tego grubo lecisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi