Przem Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Super byłoby obejrzeć jakąś praodie, albo coś klasycznego jak Pulp Fiction Co Ciebie powstrzymuje? Moze bedziemy w stanuie coś zaradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Le Samourai 1967 Ktoś niegyś polecał ów francuski film, który dawno temu sobie ściągnąłem ale dopiero teraz obejrzałem. Ogólnie wiadomo że akcji sporo nie bedzie w końcu to lata 60te. Dobrze zagrany film a scenariusz nawet okay. Natomiast daleki jestem od zachwytu. Ot można sobie obejrzeć, ale też nie trzeba. Ale jak ktoś lubi stonowane kino z dobrą rolą Alain Delona to czemu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=gnRbXn4-Yis&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Wczoraj zapuszcam tv seta w nadzei na dobrego filma bo ja nie, sobie powiedziałem, to zapuszczę sciagniętego. Myk cyk a tu Nocny Kowboj /1969/ się pojawia, a jakoże nigdy nie byłem w stanie ów obrazu obejrzeć to cieprpliwie skierowalem gałki oczne na telewizor, a kanał zwał się tvp kultura. Film dobry myślę i jeszcze Voight razem z Dustine Hoffmanem 3 oscary i 4 nominacje. Po0 krótce tylko wspomnę , iz początek mnie nie zaskoczył a ciągłe migawki retrospekcyje bardziej mnie wnerwiały niśli dawały przypływ artyzmu rezyserskiego. No i w sumie tak do końca. Nie zostałem niczym wielkim zaskoczony. Może humor nie ten albocoś jednak sama historia wg mnie dosyć płytko draśnięta. Moze spodziewałem się wiekszego szoku, ale cóż. Pan Kowboj po prostu w szukaniu lepszego jutra źle celował i uswiadomił sobie dosyć późno mimo, iz wskazówek miał co nie miara bo co krok się potykał i nijak prognozy się mu nie sprawdzały. Odniośnikiem również okazał się pózniejszy kompan. A więc jeśli chcecie mieć kawałek zadumy to miejcie. ja nie miałem. btw. mam jakoś zawsze probloem z grą aktorską Voighta. Nigdy mi jakoś do gustu nie przypadała i tak również było tym razem. Odzywać się ludzie którym było dane obejrzeć ów dzieło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 remake scarfacea podobno sie szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Niesmaczny żart... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 kogo byście widzieli w roli Montany? Pacino już za stary, więc ja proponuje Willa Smitha albo jego syna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dwejna Roka Dżonsona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Tylko Adamczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Człowiek, który został skarfejsem What just Happend Czyli co się kuwa zadziało DeNiro, Bruce, Penn. Po pół godziny wyjebałem do koszalina. Wątek niby spoko ale aktorsko i dialogowo leży i kwiczy. Niektórzy aktorzy nie porafią się zestarzeć i grać w normalnych produkcjach. Przykładem Bruce tu oraz w surogatach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Człowiek, który został skarfejsem What just Happend Czyli co się kuwa zadziało DeNiro, Bruce, Penn. Po pół godziny wyjebałem do koszalina. Wątek niby spoko ale aktorsko i dialogowo leży i kwiczy. Niektórzy aktorzy nie porafią się zestarzeć i grać w normalnych produkcjach. Przykładem Bruce tu oraz w surogatach. Piszesz o jakimś filmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 https://en.wikipedia.org/wiki/What_Just_Happened Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 A ilu się rozmieniało na drobne? Nie ma chyba aktora który by nie zagrał w słabym filmie. Niestety naqwet najlepsi nie mają siły przebicia słabych produkcji - ja nawet nie oglądam mimo obsady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Cuban był producentem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 chyba nie widziałem słabego filmu z dicaprio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) chyba nie widziałem słabego filmu z dicaprio Amerykańska Akademia Sztuki i Wiedzy Filmowej tez he he he edit. A co do Al Pacino to już tu wam wklejałem jego podsumowanie Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Don's Plum The Beach Celebrity Marvin's Room Romeo + Juliet The basketball Diaries pick few Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Amerykańska Akademia Sztuki i Wiedzy Filmowej tez he he he ale o co chodzi? że filmy, w których gra dostają full oskarów zawsze? przem, chyba tylko diaries widziałem z tej listy i rzeczywiście był taki sobie, czy słaby to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Wierzcie lub nie , ale dopiero wczoraj dane mi było obejrzeć Tootsie 1982 i muszę przynac ze pare razy się nawet 'smiejłem', a gra Hoffmana rewelacyjna. Nie rozpisując sie polecam dla rozluźnienia dnia. Bez spinki, bez napinki same tylko pinki pinki ... eee trochę wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Di Caprio jest przec***em, wara od czlowieka dlugo pracowal zeby wyjsc z latki jaka mu przyszyla lodkatonaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi